.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 73
    Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от MP
    По-добре ли е да е висок и смешен като някъв скелет или нисък ама супер здрав?
    Е те в пубертета повечето момчета са кльощави. Аз говоря за мъже. Нисък няма да ми хареса независимо от тялото, лицето и характера

Трябва да е по-висок от мен
    Такива за мен се намират лесно все пак съм 1,60
    You're out of your mind,
    I hope that you die,
    I really hate you so much!

Did you know i would have hurt for you.. for you..
    Did you know you broke my heart in two?
    in two...

And i hate myself for loving you

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Не мисля, че бих се чувствала комфортно до някой по-нисък от мен. Аз съм 1,76, тъй че за мен е малко проблем ама се справям

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Нисък няма да ми хареса независимо от тялото, лицето и характера
    Наистина ме кефят такива изказвания , особено ако после като им се паля коментират "ама те ниските са просто комплексирани".

Ако едно момиче зареже някого заради ръст(и то не някаква зверска разлика), просто е ясно каква е.

п.с. всеки си има вкус - не отричам. 70% от населението не е "всеки".

За някой има за др няма всеки според вкуса си
    Vladoka rulzzz

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от kroasandvi4
    Нисък няма да ми хареса независимо от тялото, лицето и характера
    Наистина ме кефят такива изказвания , особено ако после като им се паля коментират "ама те ниските са просто комплексирани".

Ако едно момиче зареже някого заради ръст(и то не някаква зверска разлика), просто е ясно каква е.

п.с. всеки си има вкус - не отричам. 70% от населението не е "всеки".
    Аз не казвам че някой е комплексиран и не съм казала че не са свестни или че са по-малко хора или нещо такова! Чисто и просто МЕН един мъж 1,75м (примерно) няма да ме привлече чисто ФИЗИЧЕСКИ както някого примерно не би го пивлякла жена 1,60м 90кг (докато някой друг би и се кефил неимоверно)
    Пък и аз няма да ЗАРЕЖА някого заради ръста просто защото няма изобщо да ТРЪГНА с него. Това не ме правя "някаква" си... И не може някой да ми каже че СЪВСЕМ не се интересува от това как изглежда половинката му. Абсолютно ВСЕКИ си има вкус.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Тя любовта не пита да ти кажа. Реално моят мъж нито е най-красивият, който съм срещала, нито кой знае колко съвпада с моите критерии. Визуално не ми хареса особено, но ме изкефи на първата среща....Просто не се заричай. Той харесва ниски, чернокоси с права коса метълистки, а ходи с къдрокоса рижава чалга фенка............

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Тя любовта не пита да ти кажа. Реално моят мъж нито е най-красивият, който съм срещала, нито кой знае колко съвпада с моите критерии. Визуално не ми хареса особено, но ме изкефи на първата среща....Просто не се заричай. Той харесва ниски, чернокоси с права коса метълистки, а ходи с къдрокоса рижава чалга фенка............
    Знааам че е така
    Ама аз на първа среща винаги си обувам токче и ако мъжа е под 1,80м му става неудобно че съм толкова висока още преди да съм казала нещо

няма никакво значение дали е по висок или по нисак важното е дали се обичате, както няма значение дали е дебел или слаб, рус или кестеняв

За мен има проблем. Минимум 1,80 трябва да е
    хехе при мен минимума е 1,85
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от glezan4e
    Абе и моя беше 1,85 ама нещо не намирам мъже дето да са толкова и викам да смъкна малко че ще остана стара мома Иначе колкото повече толкова повече

Цитирай Първоначално написано от glezan4e
    Абе и моя беше 1,85 ама нещо не намирам мъже дето да са толкова и викам да смъкна малко че ще остана стара мома Иначе колкото повече толкова повече
    намират се ... малко са .. но кво да се прави.. да не съм расла толкоз ..
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Никак не ми харесват такива двойки, при които момичето 'стърчи' над момчето пък дори и с 2 см. Ами като сложи 11 см ток?!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако момичето е 165 като мен-ок, ама ако мацката е 180 какво правим? А и всеки с разбиранията си. В крайна сметка вие автоматично изключвате да срещнете някой свестен тип, който не е расъл повечко. А за това НИКОЙ човек няма вина.

Никой не говори за вина. Въпрос на вкус. Аз казах, че просто не ми харесва. Вярно, че любовта като те връхлита, не пита, но когато имаш изграден вкус за нещо, понякога това повлиява. Споделих само, че естетически не ми допадат такива двойки, но те щом се обичат, не ги интересува какво мислят другите.
    Аз разсъждавам от своя гледна точка, защото предпочитам да се чувствам по-'мъничка' и 'закриляна' от някой по-'голям' до мен.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

ЪЪъъ ми да определено . аз не мога да тръгна с момче високо колкото мене или по ниско.. ако искате ме наричайте повърхностна и т.н. но острани е смешно.. и ако някой кажи дали ми пука как изглежда отстрани ще му кажа че ми пука .. понякога и на мене ми е кофти че не мога да си хвана някои сладур който съм си харесала но е дребничък... ама...
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Ch0c0la73
    ЪЪъъ ми да определено . аз не мога да тръгна с момче високо колкото мене или по ниско.. ако искате ме наричайте повърхностна и т.н. но острани е смешно.. и ако някой кажи дали ми пука как изглежда отстрани ще му кажа че ми пука .. понякога и на мене ми е кофти че не мога да си хвана някои сладур който съм си харесала но е дребничък... ама...
    Ето това вече е повърхностно. Значи на теб човека ти харесва и ТИ самата не би имала нищо против да си с него но ти пука какво ще кажат другите ?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    za mene nqma nikakuv problem,samo da se obi4ame,drygoto ne e vajno
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от Ch0c0la73
    Наистинана това доказва,че около 70% отмладите жени са абсолютно повърхностни.На тях изобщо няма смисъл да им се говорят мили думи,иначе трудно може да ги разбереш какво представляват.Който ме разбрал-разбрал,който не е-може и да поясня.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз не мога да се влюбя в някой нисък.

Според мен мъжа трябва да е доста по-висок от жената.Просто стои по добре Пък и жените по-често си падат по високите,например аз винаги съм харесвала мъже над 1.85

ако момичето е по-ниско е ок, ама обратното е смешно
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Град
    Boulevard of broken dreams
    Май е по-добре отколкото неква супер ниска като мен и висок
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Е евалата ти се изказа Как така не можеш да се влюбиш в някой нисък ? Мислиш ли , че сърцето избира в кой да се влюбиш по това колко е висок , нисък, рус , черен и тн Когато сърцето реши , тогава се влюбваш И кво ако е човека, за който цял живот си мечтала, с изключение на това , че е нисък , ти ще спреш да го обичаш и ще се откажеш от него тей ли ? Което отново потвърждава теорията ми , че има толкова повърхностни хора ....

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Е евалата ти се изказа Как така не можеш да се влюбиш в някой нисък ? Мислиш ли , че сърцето избира в кой да се влюбиш по това колко е висок , нисък, рус , черен и тн Когато сърцето реши , тогава се влюбваш И кво ако е човека, за който цял живот си мечтала, с изключение на това , че е нисък , ти ще спреш да го обичаш и ще се откажеш от него тей ли ? Което отново потвърждава теорията ми , че има толкова повърхностни хора ....
    Да, трябва да харесвам гаджето си и визуално. Няма такива глупости, като "Любовта е сляпа". Не намирам ниските хора за красиви.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си