- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разлика в ръста
Хах ами да , но недей да мислиш че това е най важнотоПървоначално написано от Pliok0019
![]()
Пльок ти сигурно си 1.90+ и за тва така реагираш ? Само дето съм виждал твоя снимка и за да подбираш гаджетата си визуално и ти трябва да имаш да дадеш нещо да хване окото ..... А и любовта не е сляпа тя е тъпа.... като тебПървоначално написано от Pliok0019
Пф преди сума време беше повърхностен човек и такъв ще си останеш млада госпожице
![]()
De-Phazz - Anchorless
няма значение важно е колко силно се обичат !!!Първоначално написано от FaTaL_ErRoR_mp
sdfsfsdf
Хора никой не е казал че ръста е най-важното но за някои хора определено играе роля. На мен един човек 1,70-75 не може да ми направи "клик" и да ме привлече. За да има любв трябва да има и привличане, химия,... Има неща които са си важни за определени хора. Както някой чалгар не би тръгнал с метълка (просто пример. знам че има изключения и то доста.) защото за него музиката е определящ фактор дали ще хареса някой така и някои хора не биха тръгнали с някой по-нисък от тях защото просто не ги привлича. Различни хора различни идеали както се казва. Най-добрата ми приятека е 1,70 и не харесва момчета по-високи от нея. Аз съм 1,73 и мъже под 1,80 не ме привличат...
За всеки влак си има пътници и не е нужно да съдите хората просто защото имат различен вкус.
хах от дребничките съм ...и нямам такива проблемино познавам такава двойка и са си сладки ..нищо че тя е 5-6 см по- висока от него
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ръста няма значение щом двама души се обичат
моят приятел е малко по-нисък от мен,но аз си гообичам и не ми е пробелм важното е че се чувствам добре пък мнението на околните слабо ме касае,все пак аз не плащам данък хорско мение![]()
Обществено прието е,че мъжът трябва да е по висок от жената,но ако питаш мен,няма никакво значение.Аз нямам такива проблеми с ръста на приятелката ми.![]()
Пука ли ти ?
Учителя ми по история в стаорото даскало беше буквално с 2 глави по-нисък от женичката си. Ама се обичаха хората - две деца иматНа около 30 са и двамата, кой знае от кога ходят...
Ама аз не го възприемам щото съм висока и съответно искам висок.
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
На мен ми е неконфортно
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
ne mislq 4e ima problem... prednoto mi kaje be6e malko po-nisko ot men no ne mi pre4e6e,a sega mai e po -visok daje![]()
Trust Me anything u can do, I can do better than u !!
Golqm 4ovek malka pi6ka ... ;] Az sym 176 7 .. i rysta mi e perfekten za men mn lesno ka4vam muskulna masa i se kefq kato svalqm nqkvi dalgi bastuni s po 1 udar![]()
nikoga ne sym iskal da sym nqkaf mn visok i tova e .. UJS a da ne govorim nqkva krava nad 180 nikoga nqma da tragna s takova momi4e ne samo 6toto e po visoka prozto za men ne e normalno da sa visoki momi4etata i ne mi haresvat takiva
![]()
3.Нарушения от ТРЕТА СТЕПЕН - санкционират се с изтриване на профила и евентуално банване от форума. ЯЯ БАННЕТЕ ЦЯЛОТО БТК АХАХА!
Веднъж ходих с по-нисък и не е кой знае какъв проблем,но съм на мнение ,че момчето трябва да е по-високо от мен...така се чувствам по-добре...но всеки е различен ....![]()
![]()
![]()
![]()
И аз съм от момичетата, които предпочитат по-високи момчета, които обичат да усетят хубава мъжка прегръдка, да се чувстват защитени..
Но както казахте любовта не пита, при мен също не попита
Сегашното ми гадже е 3-4см по-ниско от мен .., не ми дреме да ви кажа, защото ми дава много повече от момчета, които са по-високи от мен..
Да, не нося токчета като съм с него - нормално
Да, не може като ходим да ме гушне през раменете(не се сещам как да го обясня, но съм сигурна, че сте го разбрали), но не ми пука ..
Предпочитам него, предпочитам да виждам, че някой държи на мен, че ме обича, да се съобразява с мен, да не ме превъзпитава, да не ми прави проблеми за всяка дреболия и т.н, отколкото момче 180см, което да не знае как да се държи с мен ...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
еми аз предпочитам момичето да е по-ниско то аз съм само 170ноо както доиде
![]()
Първоначално написано от sapa91
Е аз съм 165 .. ще си паснем![]()
ми все пак предпочитам да е по висок!!!
Съвет: Избягвай думи, които не можеш да изпишеш!Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
Ако е 179? И шублер ли носиш по срещите си? Да не говирим, че може момчето да е с обувки с малко платформа, да ти хареса, а всъщност да е 2-3 см по-нисък...Освен това сутрин човек е по-висок от вечерно време пак с 1-2 см.....Така че ръстът е лико субективно понятие като цяло.Първоначално написано от slun4ice
еми малко би било смешно той да се надига на пръсти, че да я целуне..иначе не пречи чак толкова много, свят шарен, хора всякакви
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
xaxaxaxxa ne 4e nemoji ama katy vida ne6ty takova i mn se smeq pak i gorkoto momi4e nqma da moi da si sloji vsoki obyvkiaz v momenta sam ne6ty takova ama ne sam po viso ka de
![]()