Цитирай Първоначално написано от tuzaro
недей занимава форума с глупости... ше дойда някоя вечер и ше видиш как ше спиш после
abe ei drebosyk, q ne mi gofori taka, che shte te shamarosvam!

on:
Niakoitam Ще го пробвам това, обаче утре вечер, че тази нощ не спах и сега наистина като легна и ще заспя.. може би ще отделя около 15-20 минутки на псувни и прочие и ще захъркам
А иначе докато ти четях мнението, някак си така от никъде ми нахлу тая мисъл, че понякога, примерно, като си мисля как сме в някой бар и започвам да си представям алкохола , от там се навеждам на мисълта за купони и прочие, където има алкохол, от там ме навежда на мисълта за събирания, забави.. дори и помени.. от помени се сещам за погребения и започвам да си представям как някой мой близък е починал иии.. аве некви пълни филми и после си се чудя на акъла как може да си представям майка ми как е умряла, или най-добрата ми приятелка.. напраООО.. и после се дразня, че въобще съм си и помислила за онова момче и за разни случки с него..
тва.. понякога тряа си толкова изпляскал, че да ти нахлуват в главата такива неща

Иначе аз тука упорито от няколко дена говоря на баща ми, че искам да ме запише на психотерапевт.. не че не съм добре, а просто некъде да си изливам тийнейджърските простотии, които ми се въртят в главата... да си говоря с някой.. иии така.. смисъл.. става и с приятелки, обаче точно това, че са ми приятелки и ме познават до някъде не могат да гледат трезво на нещата и не винаги ми дават подходящи съвети ала бала..
Абе, ще видим..
даже малко се чудя за тоя психотерапевт, щото най-много парите да си отидат ей така.. щото тва, което трябва да си го знам.. си го знам..
а и съвет се иска когато знаеш какво да правиш, но ти трябва потвърждение от друг човек...