Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
Това да се опитваш да не мислиш е НЕВЪЗМОЖНО !!!! Колкото повече се стараеш да гониш мислите, толкова повече не можеш да заспиш ! Когато си влюбен/а вместо да мислиш за дадения човек, какво ще правите как и т.н си мисли, че щом заспиш ще сте заедно .... да блудкаво е но пък на мен ми върши перфектна работа ! Когато си преебан/а си мисли разни кофти неща за човека (как го опръсква кола минаваща през локва, как го препикава куче ....) е такива неща ..... Други варианти ммм .... Може да опиташ с чай с мед/лимон (но не черен) ! Опитай да си представяш нещо различно от гадже/бивш ! Мисли си за някоя бавна и спокойна песен нещо балада някаква и си припомняй текста също успокоява !
Може да са блудкави скучни и да мислите че са глупости но когато ми е нещо едно от тези неща ме кара да спя без НИКАКЪВ проблем Успех !
С тези две неща,това,което съм оцветил в синьо и това в червено направо си противоречиш много яко,защото те са взаимноизключващи се.
Не можеш да не мислиш за нищо???Е трудно но всичко се постига с малко усилие,а и това е момента преди да заспиш не е като да си в движение.И както казах по-нагоре даже и да не си мисли точно за даденият човек,а както каза ти за други работи само това че си мисли и разсъждава по разни въпроси ще я държи будна,защото мозъкът е зает с мисли,чувства и емоции.И даже и да мисли за съвсем други работи те пак могат по някакъв начин да я накарат да мисли затова и се получава един кръговрат който cherinka описа доста добре и така докато не се измори дотолкова че вече да заспи преди да се усети.Тоя начин който аз написах е много труден но работи.Не може да не мислиш ли?Може,когато заспиваш,трябва просто да си кажеш няма повече за днес да мисля за нищо,вече заспивам,уморен съм и да си повярваш.