Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
Е възможно е да съм се объркал и аз не съм спал от много време ... Не заради друго ами толкова съм влюбен че с приятелката ми през 1 час си говорим Пък и прекалявам с колата и кафето
Относно мозъка мога да ти кажа само 1 - в натоварено състояние когато мислиш МНОГО съсредоточено или когато просто се чудиш дали да се почешеш или не мозъка е натоварен по 1 и същ начин ! А трябва да си много уморен за да легнеш и да заспиш мигновено, няма начин да спреш да мислиш НЕВЪЗМОЖНО Е !!!!! Ти мислиш как НЕ МИСЛИШ ..... Говориш глупости пич !!! Както и да го погледнеш не мислиш само когато правиш рефлекс или спиш ! Знаеш ли че на ден през главата ти минават повече от 60 000 мисли ? И това нещо ти прави "щрак" и те изчезват ..... тц не става така
Бях започнал да ти пиша един дъъълъг пост,но нещо се прецака и нямам време пак да го пиша.
Едно ще ти кажа.Адреналина е убиец на сън,а той се получава просто когато мозъкът "нареди".Адреналина притъпява болката умората и много други нещо.Незнам дали си го усещал,когато се биеш например,аз нямам кой знае какъв опит в това не усещаш абсолютно никаква болка даже и да кървиш или поне не голяма,тя идва след това.Така е при притъпяването на умората при мислите,които предизвикват образуването на адреналин.Та мисълта ми беше като тръгват да нахлуват такива мисли,а те нахлуват постоянно просто ги "изгонваш"без да мислиш за тях и те стават като парчета от нещо,на които не обръщаш ниакво внимание.Подсъзнателните мисли вече ги изключвам,но те за това са подсъзнателни.И не говори че няма хора,които да заспиват веднага.Аз и баща ми заспиваме доста трудно,обаче например майка ми и брат ми доста често заспиват веднага щом легнат.Зависи си от тима човек и от това как той възприема средата около него.Когато постоянно мислиш за нещо няма как да заспиш.И аз го знам това,ама какво да се прави просто такъв тип човек съм.