- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Е кажете как мина 15 септември
За да кажа как мина всичко, ще трябва да напиша цяла тема(( За мен беше .. кофти :Р
i nas na celiha no mene ne i ne qdoh morkovi (samo 3 )Първоначално написано от LacrymoSa~
![]()
Беше както всеки път скучно. Навън валеше и ни вкараха във физкултурния салон,където беше малко по топло,но набързо стана много задушно дори едно момиче припадна.Седяхме отвън и чакахме класната да дойде и после влязохме вътре. Там повече си говорехме отколкото слушахме програмата. Гадното е ,че са ни сленили някои учители.сложили са ни нова по география и БЕЛ.Ужас искам да са ни старите особено по география.
Повярвай обич има, но трябва първо да я създадеш, защото чуждото сърце ще вземеш, когато своето дадеш!
Усмихвай се, дори да ти се плаче!
Усмихвай се, дори да те боли!
Нека другите си мислят,
че щастието с теб върви!
mnogo sum dovolna i ot novite daskali i ot kalsa koito e stanal po qk
i klasnata se e razhubavila... abe razkosh![]()
![]()
В новото, уникално бешееееПяха ни "Ти си само 8 клас",имаше и моркови
![]()
jahahhaha nie pak kreshtqhme na zaicite - ZAICIII i gi celehme s morkovi.... a te ni gi vrashtaha i stana edna voina i posle klasnata ni natiri v staqta i ni se nakara 4e ne sme diplomati4niПървоначално написано от crazyhair
ahhaha
![]()
![]()
![]()
![]()
Божееее 11 клас станах,толкова бързо ми мина времетоКак мина ли? успах се малко,реших да видя как ще е,нов ученик,а във съседният 3,4,5...ОБИЧАЙНОТО.Единствено о нещо което ме трогна бяха младите и стройни майки който предположих че са нови съученички,всеки ден да е 15-ти!!
О-т-в-р-а-т-и-т-е-л-н-о.
Заради тъпия дъжд нямаше откриване и се прибрахме по класните... ъ, ние така си мислехме, де.
Зайците ни изпредвариха и се настаниха в класната, а ние излязохме на дъжда, да си преписваме програмата.
Класния ни видя, и ни поздрави " пак ще съм ви класен " и си тръгна.
Ноо можеше и да е по зле =D
Добре минановият клас изглежда як,с повечето се запознах,с други не,но има време
Класната не е кой знае колко гадна,но ми изглежда малко строгичка
Мн гадно беше времетооо,наваля ме хубаво дъжда и после мръзнах още 1 час навън
![]()
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
при мене мина супер .. в ново даскало съм и отиваме а то валиии и бяхме вътре .. после влезнахме по класните стаи .. класната ми е супер яка и е много мила .. супер е .. класа ми половината го познавам .. абе купон![]()
Аз бях в ново даскало и беше супер само дето на целиха с моркови ( бяха ожасно много)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
My Skype : daka7a_94
Първият учебен ден мина тъпо в това дъждовно и мрачно време. Единствената разлика е, че вече не съм толкова нестабилна психически, че да да се сдухвам и рева за глупости (за разлика от 15-ти през последните 4-5 години).![]()
А да в четвъртък почват ремонт и всички класове се изнасят в различни училища. Аз ще трябва да пътувам общо 4 часа всеки ден до Люлин 6.![]()
Don't worry, be happy!
Еми ново даскало,нов клас,нова класна.Ама как да мине добре.Можеше и малко по-приятен клас да ми се падне,а не само от кифли и чушки,ама утре ще се види дали е така както на пръв поглед.Класната е печена поне така изглежда,само че първата година няма да ми предава.Бе утре ще е по интерестното.
3 моркова нарязани в краката 1 цял в главата..има хубави моми4ета ....класната ме гледа някфо странно...имаме 3 4аса англииски утре...подстигах сетова е моят 15-ти досега
![]()
В началото тъпо...после СМЯХ![]()
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC
Еми видях си съучениците, класната и хубавото свършва дотук.Още преди дори да се бяхме настанили в новата стая, се появи една г-жа да ни каже по кво да преговаряме за след 2-3 дена.Пак се започва...Тестове, контролни, изпитвания...
Добре беше!Видях се с новия клас запознах се с почти вс изглеждат нормални!В класа ни има 2-3 момичета!Даже после отидохме на кафе!
Нищо особено, както винаги... Ехх, това ми беше последния (надявам се) първи учебен ден в това училище... Колко бързо мина времето...
Иначе сме си същите, някои хора ги няма, класната е същата, пак сме си разединени, както обикновено. Никак не сме задружни, егати тъпия клас... Дано в другото училище да е по-добре.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Мии добре мина.Намерих си класа едва-едва, влязохме в стаята, каза ни какво да носим утре и ни пусна .Общо взето не са ме мотали повече от половин-един час![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Стоях половин час на студа, после класната 5 пъти попита класа за едно и също нещо.. и тъпчеше ли тъпчеше.. после се прибрах и ме втресе.. и това е..![]()
Беше егати студа.Преваляваше от време на време.Тържеството беше в училище,че да не им се скапе уредбата.И класната нещо ни обяснява(на мен и една приятелка):"Празненството е от 9 в аулата.Заради първокласниците няма да има много места ..." и аз някаква се изцепвам:"Еми...като няма места,ше почукваме по прозорчетата".Класната отначало ме гледа строго и след 5 мин. се захили.
После трябваше някой да държи балоните,нали те бяха за първокласничетата и всички от класа,нали,се тикат при класната,мятат ръце,крака,въобще всичко с което може да се привлече внимание
,и накрая избра мен и приятелката ми.Бяхме далеко една от друга и си говорехме със знаци.
Забавно си беше.Имахме 7 часа.
Уж по 15 мин,ама аз след 5 час вече гласове чувах:"тетрадки 60л.,химикали,учебна тетрадка".Направо луднах и си изчезнах от немския.
Онея лигли от класа са се обединили пак срещу мен и се правеха на интересни.Въобще тъп ден,пък какъв ентусиазъм имах...Че се и успах.Добре,че беше баща ми да ме закара.Най-хубавото в цялото "празненство" беше пазенето на балоните и това,че видях един сладур,който цяла ваканция чаках да видя
.
Не помня...
Първоначално написано от AnincetoSexy
Мина доста тъжно....Класната ни,с която бяхме 3 год. ще напуска даскало....Даже едно момиче от нашия клас се разплака сега и аз плача.....Тази год.ни е много важна за нашия клас,последна ни е....за това.....Искам си най-страхотната класна пък.......
![]()
![]()
![]()
![]()