.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 98
    Супер фен
    За да кажа как мина всичко, ще трябва да напиша цяла тема (( За мен беше .. кофти :Р

Цитирай Първоначално написано от LacrymoSa~
    Целиха ни с морковиииииииииииии И новият ми клас беше супер или поне така мисля
    i nas na celiha no mene ne i ne qdoh morkovi (samo 3 )

Град
    nqkude tam
    Беше както всеки път скучно. Навън валеше и ни вкараха във физкултурния салон,където беше малко по топло,но набързо стана много задушно дори едно момиче припадна.Седяхме отвън и чакахме класната да дойде и после влязохме вътре. Там повече си говорехме отколкото слушахме програмата. Гадното е ,че са ни сленили някои учители.сложили са ни нова по география и БЕЛ.Ужас искам да са ни старите особено по география.
    Повярвай обич има, но трябва първо да я създадеш, защото чуждото сърце ще вземеш, когато своето дадеш!
    Усмихвай се, дори да ти се плаче!
    Усмихвай се, дори да те боли!
    Нека другите си мислят,
    че щастието с теб върви!

mnogo sum dovolna i ot novite daskali i ot kalsa koito e stanal po qk
    i klasnata se e razhubavila... abe razkosh

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    В новото, уникално бешееее Пяха ни "Ти си само 8 клас",имаше и моркови

Цитирай Първоначално написано от crazyhair
    Цитирай Първоначално написано от LacrymoSa~
    Целиха ни с морковиииииииииииии И новият ми клас беше супер или поне така мисля
    i nas na celiha no mene ne i ne qdoh morkovi (samo 3 )
    jahahhaha nie pak kreshtqhme na zaicite - ZAICIII i gi celehme s morkovi.... a te ni gi vrashtaha i stana edna voina i posle klasnata ni natiri v staqta i ni se nakara 4e ne sme diplomati4ni ahhaha

Божееее 11 клас станах,толкова бързо ми мина времето Как мина ли? успах се малко,реших да видя как ще е,нов ученик,а във съседният 3,4,5...ОБИЧАЙНОТО.Единствено о нещо което ме трогна бяха младите и стройни майки който предположих че са нови съученички,всеки ден да е 15-ти!!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    О-т-в-р-а-т-и-т-е-л-н-о.
    Заради тъпия дъжд нямаше откриване и се прибрахме по класните... ъ, ние така си мислехме, де.
    Зайците ни изпредвариха и се настаниха в класната, а ние излязохме на дъжда, да си преписваме програмата.
    Класния ни видя, и ни поздрави " пак ще съм ви класен " и си тръгна.
    Ноо можеше и да е по зле =D

ний седяхме 2 часа на студа, разни дранкаха некви тъпостии на микрофона и накрая ни обявиха че няма да на пуснат да влезем щото праели още ремонт..и тей де не ни пуснаха иии блякс...ама иначе не беше ниту тпо ниту хубаво - кат сяка година...

Добре мина новият клас изглежда як,с повечето се запознах,с други не,но има време Класната не е кой знае колко гадна,но ми изглежда малко строгичка Мн гадно беше времетооо,наваля ме хубаво дъжда и после мръзнах още 1 час навън
    Now I've found, who I am
    There's no way to hold it in
    No more hiding who I want to be
    This is me

Повече от фен
    Град
    Видин
    при мене мина супер .. в ново даскало съм и отиваме а то валиии и бяхме вътре .. после влезнахме по класните стаи .. класната ми е супер яка и е много мила .. супер е .. класа ми половината го познавам .. абе купон

Аз бях в ново даскало и беше супер само дето на целиха с моркови ( бяха ожасно много)
    My Skype : daka7a_94

Голям фен
    Първият учебен ден мина тъпо в това дъждовно и мрачно време. Единствената разлика е, че вече не съм толкова нестабилна психически, че да да се сдухвам и рева за глупости (за разлика от 15-ти през последните 4-5 години).
    А да в четвъртък почват ремонт и всички класове се изнасят в различни училища. Аз ще трябва да пътувам общо 4 часа всеки ден до Люлин 6.
    Don't worry, be happy!

Еми ново даскало,нов клас,нова класна.Ама как да мине добре.Можеше и малко по-приятен клас да ми се падне,а не само от кифли и чушки,ама утре ще се види дали е така както на пръв поглед.Класната е печена поне така изглежда,само че първата година няма да ми предава.Бе утре ще е по интерестното.

Град
    TaM..
    3 моркова нарязани в краката 1 цял в главата..има хубави моми4ета ....класната ме гледа някфо странно...имаме 3 4аса англииски утре...подстигах се това е моят 15-ти досега

Град
    ВаРнаАа...
    В началото тъпо...после СМЯХ
    http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."

HoUsE MuSiC

Еми видях си съучениците, класната и хубавото свършва дотук.Още преди дори да се бяхме настанили в новата стая, се появи една г-жа да ни каже по кво да преговаряме за след 2-3 дена. Пак се започва...Тестове, контролни, изпитвания...

Добре беше!Видях се с новия клас запознах се с почти вс изглеждат нормални!В класа ни има 2-3 момичета !Даже после отидохме на кафе!

Нищо особено, както винаги... Ехх, това ми беше последния (надявам се) първи учебен ден в това училище... Колко бързо мина времето...
    Иначе сме си същите, някои хора ги няма, класната е същата, пак сме си разединени, както обикновено. Никак не сме задружни, егати тъпия клас... Дано в другото училище да е по-добре.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Мии добре мина.Намерих си класа едва-едва, влязохме в стаята, каза ни какво да носим утре и ни пусна .Общо взето не са ме мотали повече от половин-един час
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Стоях половин час на студа, после класната 5 пъти попита класа за едно и също нещо.. и тъпчеше ли тъпчеше.. после се прибрах и ме втресе.. и това е..

Беше егати студа.Преваляваше от време на време.Тържеството беше в училище,че да не им се скапе уредбата.И класната нещо ни обяснява(на мен и една приятелка):"Празненството е от 9 в аулата.Заради първокласниците няма да има много места ..." и аз някаква се изцепвам:"Еми...като няма места,ше почукваме по прозорчетата" .Класната отначало ме гледа строго и след 5 мин. се захили. После трябваше някой да държи балоните,нали те бяха за първокласничетата и всички от класа,нали,се тикат при класната,мятат ръце,крака,въобще всичко с което може да се привлече внимание ,и накрая избра мен и приятелката ми.Бяхме далеко една от друга и си говорехме със знаци. Забавно си беше.Имахме 7 часа. Уж по 15 мин,ама аз след 5 час вече гласове чувах:"тетрадки 60л.,химикали,учебна тетрадка".Направо луднах и си изчезнах от немския. Онея лигли от класа са се обединили пак срещу мен и се правеха на интересни.Въобще тъп ден,пък какъв ентусиазъм имах...Че се и успах.Добре,че беше баща ми да ме закара.Най-хубавото в цялото "празненство" беше пазенето на балоните и това,че видях един сладур,който цяла ваканция чаках да видя .

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Не помня...
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Голям фен Аватара на Vincitore
    Studeno i mokro

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Мина доста тъжно.... Класната ни,с която бяхме 3 год. ще напуска даскало....Даже едно момиче от нашия клас се разплака сега и аз плача.....Тази год.ни е много важна за нашия клас,последна ни е....за това.....Искам си най-страхотната класна пък.......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си