.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 98 от общо 98
    беше адски гаден ден , учих - имах часове още 1вия ден не се запознах с никой от новия клас , класната не ми харесва- направо много яко няма що

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    ахаха, беше якооо ;D
    хванах по-късния автобус, бавих се да купувам цветя и да чакам един приятел и се появих чак по средата на тържеството ;D
    после с няколко човека се отцепихме от класа и отидохме на пица и беше мн яко ;]
    и после се мотаме из Търново :]
    после пък с компанията излязох - пак бяхме на пица.Заваля няккъв ужасен дъжд... хаха :]
    хъхъ..

Еми в старото даскало си бях видях си класа Дъжда ни валеше държаха ни сигурно 30 мин докато си плямпат глупостите и после за капак трябваше да изчакаме по малките да излезнат от нашата класна стая още 20 мин и новата ни класна въобще не ми харесва

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Беше ужасно Имаме нова класна...най-най мразената и строга даскалица в тоя град...всички я знаят Имаме нов ученик...егати дребосъка..тоя ми е до рамото Попа пя, кмета вика нещо...дъжда ми намокри чак костите..замръзнах...от чадъри не виждах даскалото пък камо ли хората..тъпня...
    общо взето и при мен така,само дето класната ни е същата но опр е 'най-най мразената и строга даскалица в тоя град'

Дена мина добре(горе-долу).Събрахме се класа,говорихме си,не сме се строявали .Програмата въобще не съм слушала.Виждах,че директорката плямпа нещо,ноо нищо не се чуваше(точно тогава нямаше ток ).След като свърши всички се бутаха да влизат.А тези които ще са втора смяна(включително и моя клас) останахме на двора. .Беше ми студено,класната каза каква ще ни е програмата за утре,каза по кой предмет кой ще ни преподава.Имаме доста сменени учители,имаме много нови предмети.Направо ужас.После класната раздаде значки(освен униформи,и значки ще имаме ) ии класа се разпръсна.
    Хубавото беше,че нахранихме зайците и едно момче което миналата година напусна класа ни,пак се върна.
    [/i]

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Ем аз съм в старото но мина яко

Аз като отидох всички си тръгнаха ... беше свършило хуахаух.
    Пък и аз умишлено позакаснях,защото не ми се гледаха простотии.
    После обикалях кафетата с моите фаворити от класа ... :P
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Град
    somewhere over the rainbow ;]
    Имаше много зеле, моркови и за мое учудване чушки..горките зайци..
    "The body tell the mind to quit. The mind tells the body to shut up."

Еми биваше 15 септември.Отидох по-късно и изтървах глупостите, нито стоях на дъжда( за моя радост )После класната приказва малко в стаята..След това обикаляхме кафетата
    To be yourself is all that you can do...

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Аз па паднах! Тъкмо всичко свърши и излизаме от даскало.. иии аз бях с едни чехлички и то нали мокро и само няква се хлъзнах и си паднах на ГЪЗА.... Майкооо умрях от срам... добре, че не съм заек поне
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Малко валеше иначе ок. Ама днеска изтрещях от висене, нищо не правехме, само висяхме и беше голяма скука.

С една дума ТЪПО..В ново училище съм , никой не познавам от класа и направо почна да ми се доспива по едно време.Добрече днеска се позапознах с 2-3 пичове...Иначе общо взето всичко мина retardско .
    Trance/House Only in my heart..

Град
    пред компа :D
    ми горе доло се справих във новото даскало. Не са ми давали моркови (слава богу). там като влязохме в стаята ни казаха че ще имаме униформи (тъпо) и така

Повече от фен
    Не видях мажуретките как танцуват Бахти яките полички
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Цитирай Първоначално написано от darking
    da we i az taka maika my stara takiva hybavi momi4eta vmesto da ni ostavi da gi gledame tapata klasna re6i da ni pomakne iz staite da novata postroika k1m daskalo...

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    еми аз реших да поспа малко повече, като отидох всички си бяха по стаите , казах на класния здрасти/чао и отидохме на кафе :>
    The Spark

Хах бъзикахме се с дребусите
    Живот..

Цитирай Първоначално написано от tapaka
    da we i az taka maika my stara takiva hybavi momi4eta vmesto da ni ostavi da gi gledame tapata klasna re6i da ni pomakne iz staite da novata postroika k1m daskalo...
    оо аз мажуретките си ги гледах..само за тва ходих
    Sinan Sakic rulzzz

Град
    По света и у нас :)
    Ми нормално мина общо взето добре.... ходихме на пицария и беше приятно
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Град
    Плутон
    оох ми тъпо никъде нямаше свободна маса по кафетата на центъра и се нагъчкахме 8 човека на една малка масичка

Град
    in my world!
    ми доста добре малко росеше,развали ми се косата ама карай,целиха ни с морково и мене ме пернаха в главата даскалката по английски си ни насрочи мойта фр и май нас още от родителската среща просто супер и имаше мн яки батковци ми тва се сещам
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

15 septemvri mina super,be6e gotino,dori se vidqh slu4aino s edin 4ovek :P ........
    http://prikachi.com/images.php?files/353102M.jpg

-----------------
    AkO VsEkI p1t,KoGatO mIsLeH sI zA tEB PaDA6e Po EdNa zVeZdA lUnAtA sKoRo 6tE6E dA rAzBeRe KaKvO e SaMoTa....!

Цитирай Първоначално написано от srpsko_1988
    Цитирай Първоначално написано от tapaka
    оо аз мажуретките си ги гледах..само за тва ходих
    mi za kvo dr da idesh...osven da oplaknesh okoto pri majoretkite

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си