- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Е кажете как мина 15 септември
в новото или в старото училище как мина 15ти имаше ли изненади и какви![]()
мухахаха
Ми мина много веселоОще от сега ни успокоиха , че тази и другата седмица ще правим по 2 входни на ден.Имаме си една нова ученичка , ох горката в къв клас е попаднала , ще й се стъжни
Общо взето мина бързо , директорката си говори там , дечицата пяха песнички , аз си дъвчех дъвката.
![]()
мн тъпо.. 2 часа стоях на студа и след тва ми говореха, че стаята ни е на майкаси в П*тката за да не сме пречели на малките![]()
Мина учудващо добре![]()
![]()
бях започнала да забравям колко си обичам класа![]()
ами общо взетооо никак ... бяхме 8-9 човека стига толкос, нали ?![]()
класната ни говори ..... аа и каза че ще имаме униформи демек ужас![]()
при мен още не е минало, събират ни чак в 13.30![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
ми никак ония попа ни ръси със светена вода..то нали не валеше достатъчнои после едва се пребутах да вляза заради тъпите дечурлига
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
pfff .. olele maleleyjasT be6e.. daskalo..maka.. zad re6etkite
visqh sto 4asa kato idiot a predi tva tarsih kade e klasnata i klasa mi. na vsi4koto otgore nikoi ne znai6e a i sam zaek... em opraih se. posle razbrah 4e pove4e ot poloviniq mi klas e palen s tyrci
![]()
ше нацапаш гащите няколко пъти, и щи мине.Първоначално написано от remember_me
без паника, цокало![]()
Have 'em back @ http://www.moiatklas.com
беше ужас 5 години бяхме "а" и "б" клас сега решиха да ни направят само "а"и на вс отгоре с класната на др клас беше ужас изобщо не ми харесва
и почти целия трети етаж е неизползваем защото някви са го взели под наем и за кво ?!
и точно госпожата която най-много мразя вече ще ни е не само по човек и припода а и по география защото господина ни по история и география напусна и имаме нов господин по история и напусна и най-готината госпожа - по музика и сега въобще нямаме госпожа а да и напусна и госпожата по английски и сега ни е друга
страшно е объркано и гадно
![]()
NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P
Минаааа....супер!!!!!![]()
What you give is what you get!
Целиха ни с морковиииииииииииии![]()
![]()
И новият ми клас беше супер или поне така мисля
![]()
Беше ужасноИмаме нова класна...най-най мразената и строга даскалица в тоя град...всички я знаят
Имаме нов ученик...егати дребосъка..тоя ми е до рамото
Попа пя, кмета вика нещо...дъжда ми намокри чак костите..замръзнах...от чадъри не виждах даскалото пък камо ли хората..тъпня...
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ох и аз намазах с морковчета, супер беше!!! А за класа ..хмм .. абе ще ги видя що за хора са
![]()
![]()
Ами горе долу добре мина.Аз повечето от новия клас ги познавам.Класната ми се стори готина.
Всъщност училището не е чак толкова ново за мен, защото пак бяхме учили в същата сграда, но на първия етаж.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
морковки..а и зелка ми бяха взели
![]()
за щастие тук не валя ама пак си беше тъпня![]()
Яжте моркови, да сте здрави!
Емииии как , ядох моркови така мина.. Имаше игра на криеница , търсихме се 1 час къде трябва да застанем , от новия ми клас има 2 момичета който ги познавам , много приятни , много ги обичкам от малки
.. с останалите не се опознахме , утре ще е по - спокойно положението ще видим .. учителите са като учители в елитна гимназия
Какво да кажа , строго е .. Доста пъти ми се преобърна корема , обаче като се почна с морковите много беше смешно и се разчупи доста обстановката .. Беше студено
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Мина както винаги-тъпо.Позната обстановка-12 клас съм.
Ем.. тъпо както винаги (10-ти клас съм)
Видях се с класа ми...класната ми искаше да се снимаме..Поне,че бързо свърши всичко или ние си тръгнахме по-рано.. незнам.. само знам,че не ме наваля дъжда..
![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Мина...нормално.Класа ни е възможно най-тъпия,класната-също.6 момичета и 15 момчета ужассс...
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
PRi nas be6e qko no be6e mn mn mn studeno i tragva nqkaf da pee"be6e slan4ev den" i si4ki xhahxahxhahxahxah
ina4e novq mi 9 klas ;D ne e n6 osobeno polovinata sa ot staroto mi daskalo ;D kaji re4i de 6 4oveka ;] ina4e za sq 4asovete ni 6te sa po 20 min ;D i qko ina4e qko takoa xaxa za sq ina4e kato razbrah 17 predmetai klasnata ni opredelqshe otgvorinici i si4ki digaha raka az ne i tq ze 4e mene izbraa
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
aa s teq zaici be6e pelen haus bahti naduhaniteama ob6to zeto mina dobre :}}
I'm from the west side of the 6-4 impala
When niggas say where you from
Well never say holla
Gun on the left side!
В старото даскало, в нов клас, заек съм, ядах морков... от утре на почватНищо хубаво. Ходеше ми се на даскало, ама вече се отказвам
![]()
![]()
![]()