- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как мина 15...
Мина по- добре от очакванато... Видях се със много хора, които не се бях виждала цяло лято... Беше студено ама не валя...
Off ujas frasnaha me s morkov v slepoo4ieto ama pak klasnata e pe4ena![]()
![]()
![]()
![]()
H!LfT M!R Fl!eGeN
Бляяяяяя...Имаше 2 момичета,които бяха в нашия клас,обаче се оказа,че са объркали класа.Една,която се загубила в даскалото и не могла да намери пътя към стаята...Утре имам 3 часа немски,2 БЕЛ и изобразително...Нищо не съм си купувала...Шъ хода с папката на Хайнекен
.Само учебниците по немски са 112лв...
Баси тая класната ми е много страмна...Абе цялото даскало ми е страмно.
Ъ...вие сте седяли на студа,нас ни вкараха в киносалона.
супер![]()
15 septemvri mina po voda..ama ve4erta
....pRez DeNq BE6e gotino...za 16 i 17 septevri ne bih kazala s16toto
![]()
http://prikachi.com/images.php?files/353102M.jpg
-----------------
AkO VsEkI p1t,KoGatO mIsLeH sI zA tEB PaDA6e Po EdNa zVeZdA lUnAtA sKoRo 6tE6E dA rAzBeRe KaKvO e SaMoTa....!
i az bqh v nov klas no ve4erta predi 15 sa po4rpihme s priqtelite mi i takade ... na 15 spahno 16 i 17 ne propusnah bqh vseki den v kafeto
![]()
![]()
На 15-ти си се излежавах в леглото докато ям шоколадче хихи))послее кормуване,кафенца ала балаа абе яко си беше,но не като миналата година :P
Нямам думи да простя...нямам сили да те спра...
Г/д ставаше ..... часта с морковите .... 3-тата световна ... армагедон ...
Закриха слънцето ... в пловдив печеше![]()
Летяха зелки ,, моркови ... не си намерих класа , намерих 3,4 френда дадоха ми 7,8 моркова , начупих си ги ..... и почнах да си ги хварлям ^_^
После варвим след тях и от земята сабираме и пак хварляме ... 1,2 даскалки пострадаха ... 1-та с насинено око за другата не разбрах :щ
еммм как мина ... както винаги супер тъпата програма разни поздравителни адреси а у ... поне си харесвам класа макар да не се разбирам с някой от тях, но тва се пак е нормално ... поне тая година не ни гониха с тея прословути моркови![]()
![]()
![]()
kef vi e na vas o6te ste si v u4ili6te ama az na 1viq u4eben den imah lekcii![]()
Беше студеноЗапознах се с новия клас....."Здравей,аз съм банково дело, а ти???
![]()
А когато се качихме в класната стая дойдоха вълците и ни раздадоха морковииии
Пробвахме униформите и после ходихме на кафе с някои момичета :P :P много добре мина
![]()
За тези дето сега са 8ми клас и видят че има некви обитаци,зубъри и идиоти и класовете им..да знаете че с годините стават по-злеаа нема само на мене да ми е гадно в клас на зубъри я
![]()
на 15ти беше яко,бях обещал на класната да не целя по малките чавете с моркофи и щях да го направя ама един от зайците нещо не ми беше симпатичен и го раздрах с 2-3 бързи морковаа иначе другото беше горе долу добре,ако има хора от СПГТ знаят :P
mi pyrvo byrzah da kupuvam kitka i zakysnqvah, v dvora na daskalo postoqhme 1 4as dokato minat si4kite re4i, stih4eta i prostotii, pozamryznahme, vlqzahme dadaha ni 10 kila u4ebnici i ena super gadna programa i ae 4ao![]()
![]()
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Хе хе моя 15ти мина най-яко, защото класната я нямаше и един господин ни ндаде програмата за 5 мин и отидахме на кафенцее
![]()
![]()
![]()
![]()
na 15-ti be6e mn vlaino vremetospr kofti zaprilichah na 4uma u glavata
![]()
![]()
... i morkov mi dadoha ama go izpluh pod china
![]()
skaip : crazy_poli2
моят 15 мина супер , изпях си песните доста добре , въпреки качеството на техниката, излязох малко с фрс и се прибрах да стягам багаж , понеже заминавах на др ден за Испания
![]()
аа и най-важното - уцелих 2-3 заека с морковчета
![]()
![]()
точно на време отговаряш на темата.
The Spark