.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Град
    Пловдив
    Мина по- добре от очакванато... Видях се със много хора, които не се бях виждала цяло лято... Беше студено ама не валя...

Off ujas frasnaha me s morkov v slepoo4ieto ama pak klasnata e pe4ena
    H!LfT M!R Fl!eGeN

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Бляяяяяя...Имаше 2 момичета,които бяха в нашия клас,обаче се оказа,че са объркали класа.Една,която се загубила в даскалото и не могла да намери пътя към стаята ...Утре имам 3 часа немски,2 БЕЛ и изобразително...Нищо не съм си купувала...Шъ хода с папката на Хайнекен .Само учебниците по немски са 112лв... Баси тая класната ми е много страмна...Абе цялото даскало ми е страмно.

Ъ...вие сте седяли на студа,нас ни вкараха в киносалона .

Град
    в мазето ;dd
    супер

15 septemvri mina po voda ..ama ve4erta ....pRez DeNq BE6e gotino...za 16 i 17 septevri ne bih kazala s16toto
    http://prikachi.com/images.php?files/353102M.jpg

-----------------
    AkO VsEkI p1t,KoGatO mIsLeH sI zA tEB PaDA6e Po EdNa zVeZdA lUnAtA sKoRo 6tE6E dA rAzBeRe KaKvO e SaMoTa....!

i az bqh v nov klas no ve4erta predi 15 sa po4rpihme s priqtelite mi i takade ... na 15 spah no 16 i 17 ne propusnah bqh vseki den v kafeto

Първият учебен ден мина по вода.

На 15-ти си се излежавах в леглото докато ям шоколадче хихи))послее кормуване,кафенца ала балаа абе яко си беше,но не като миналата година :P
    Нямам думи да простя...нямам сили да те спра...

Г/д ставаше ..... часта с морковите .... 3-тата световна ... армагедон ...

Закриха слънцето ... в пловдив печеше

Летяха зелки ,, моркови ... не си намерих класа , намерих 3,4 френда дадоха ми 7,8 моркова , начупих си ги ..... и почнах да си ги хварлям ^_^

После варвим след тях и от земята сабираме и пак хварляме ... 1,2 даскалки пострадаха ... 1-та с насинено око за другата не разбрах :щ

еммм как мина ... както винаги супер тъпата програма разни поздравителни адреси а у ... поне си харесвам класа макар да не се разбирам с някой от тях, но тва се пак е нормално ... поне тая година не ни гониха с тея прословути моркови

Град
    Oazisa na Pustiniqta Bulgariq-Sofia
    kef vi e na vas o6te ste si v u4ili6te ama az na 1viq u4eben den imah lekcii

Беше студено Запознах се с новия клас....."Здравей,аз съм банково дело, а ти??? А когато се качихме в класната стая дойдоха вълците и ни раздадоха морковииии Пробвахме униформите и после ходихме на кафе с някои момичета :P :P много добре мина

еми беше тъпо, мокро и студено

Град
    Долината На Идиотщината
    За тези дето сега са 8ми клас и видят че има некви обитаци,зубъри и идиоти и класовете им..да знаете че с годините стават по-зле аа нема само на мене да ми е гадно в клас на зубъри я

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    на 15ти беше яко,бях обещал на класната да не целя по малките чавете с моркофи и щях да го направя ама един от зайците нещо не ми беше симпатичен и го раздрах с 2-3 бързи моркова а иначе другото беше горе долу добре,ако има хора от СПГТ знаят :P

mi pyrvo byrzah da kupuvam kitka i zakysnqvah, v dvora na daskalo postoqhme 1 4as dokato minat si4kite re4i, stih4eta i prostotii, pozamryznahme, vlqzahme dadaha ni 10 kila u4ebnici i ena super gadna programa i ae 4ao
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Хе хе моя 15ти мина най-яко, защото класната я нямаше и един господин ни ндаде програмата за 5 мин и отидахме на кафенцее

мина с дъжд

Град
    Пловдив
    Още от 15-ти почнахме с кавгите
    ChoCoGirL..!

na 15-ti be6e mn vlaino vremeto spr kofti zaprilichah na 4uma u glavata ... i morkov mi dadoha ama go izpluh pod china
    skaip : crazy_poli2

Град
    Пловдив
    моят 15 мина супер , изпях си песните доста добре , въпреки качеството на техниката , излязох малко с фрс и се прибрах да стягам багаж , понеже заминавах на др ден за Испания аа и най-важното - уцелих 2-3 заека с морковчета

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    точно на време отговаряш на темата.
    The Spark

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си