- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво да правя?
Има едно момче, от моя клас, с което сме много добри приятели. Споделяме, помагаме си и така. Но това се случва само когато си пишем в Skype или сме сами, а през другото време се държи отвратително. И на мен ми става гадно. И се чудя какво да направя. Моля помогнете ми((.
"Kira is childish and he hates losing... I'm also childish and hate losing."
Просто говори с него .. хахх .. Ще му кажеш,че не ти е приятно и готово : ))
Ами може би го е срам от теб..
Какъв приятел ти е тогава![]()
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
проблема е, че неиска да изглежда "слаб" сред компанията в която се намира и не иска те да му се подиграват, че се забива с теб. нищо не можеш да направиш освен ако наистина държиш на него да покажеш на компанията му (или на съучениците ви) че и ти си от тяхната порода и правиш същите простотии като тях (в крайна сметка тях си ги пере яко пубертета)
Една хубава сръдня ще му промени коренно отношението към теб!
напротив ... само ще го накара да се отдалечи от теб ...
И пак е по-добре, отколкото да се държи с нея като с боклук и после като са насаме да й плаче на рамото!Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
Ако не те използва и те цени, ще се извини и ще си научи урока.
Сливи ли имаш в устата?Питай го защо се държи така с теб през повечето време,и ако няма убедителен довод го зарежи.
Точно и аз това си помислих ..Първоначално написано от Ev1l
щом е така просто не ти е истински приятел![]()
Офф какъв приятел ти е тогава щом като е с други хора се държи отвратително - това значи само едно - че го е срам от теб .. При мен например това че му споделям повечето неща като сме само двамата както и той - не го отричам но това е споделяне, а като сме с повее хора сме си пак същите просто не споделяме пред тях .. То това неговото ( за твоя човек) не е присъщо за истински приятел
Мерси за всичките мнения. Но май не ме разбрахте, така че ще поясня. Той е супер срамежлив и като цяло се държи с всички зле. Той смята, че така ще се предпази от това, някой да го нарани. Но това наранява мен. А аз си имам и други приятели, но положих твърде много усилия за да се откажа от него. Трябваше ми цяла 1 година да го накарам да ми се довери.
"Kira is childish and he hates losing... I'm also childish and hate losing."
абе кво се занимаваш с него, кат е срамежлив и се държи зле с тебе, какъв приятел ти е?
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ами нз може да се държи така, защото може неговите приятели да му се подиграват че има фр момиче ама нз ...![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]