- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как мина 15...
много се радвам![]()
утре някой ако може да ме смени да не хода на даскало
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Аз не мога![]()
При мен 15-и мина мокроТакъв дъжд на първи учебен ден до сега не имало, имах чувството че чак кожата ми взе да попива
![]()
Абе беше ми тъпо...мокро и студено![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от Jumbie483
i pri mene taka![]()
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
аз пък не отидох до даскалото![]()
![]()
еми беше горе-долу добре ххаа все пак даскало![]()
...jUs7~AloNsO...
до сега беше тъпня... а в 1.30 пак отивам..ебаси простото
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
Емииии как , ядох моркови така мина.. Имаше игра на криеница , търсихме се 1 час къде трябва да застанем , от новия ми клас има 2 момичета който ги познавам , много приятни , много ги обичкам от малки
.. с останалите не се опознахме , утре ще е по - спокойно положението ще видим .. учителите са като учители в елитна гимназия
Какво да кажа , строго е .. Доста пъти ми се преобърна корема , обаче като се почна с морковите много беше смешно и се разчупи доста обстановката .. Беше студено
![]()
П.П - Повтарям се , защото ся мънинките като се преберат и като заседнат предпревъзбудени .. Ще се пуснат 100 такива теми
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
epa dobre kat za u4
По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.
Мина много готино до момента в,който влязохме в класната стая..Имам страшно умрял клас...Има само 6-7 яки човека..Сичко друго са някви шуштери..Много ми е кофти
be6e mega studenooooooo na si4koto otgore posle si4ki bar4eta bqha prepalneni i po ulicite bakanoot u44enci ama to samo dnes shte ima mnogo u4enici 6tot si4ki utivat pak posle![]()
ina4e az dokraq na sedmicata imam 4asove po 20 min ;D i po 4 -5 4asa tei 4e sq mi e int da stane utre si gi vidq kfi sa nashte
Ama ot moq klas polovinata se nqkfi e ne polovinata ama ima nqkfi izrudi
Ima edna deto e mega visoka nqkfa az q pomislih za maika na nqkoi pak to.... ;d ina4e kato cqlo MIna studeno i qKO ;]
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Стига с тея едни и същи теми бяПървоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
![]()
Имаше ли хубави зайци, щото в мойто са.....
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
при нямаше дъжд само леко ръсеше.. не ми харесва класа ми..някой момичета са големи лигли![]()
![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
Watching the stars
Go by...
i pri mene takaПървоначално написано от t0nit0yy
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Таааааака айде и аз ся да пиша![]()
На4и .. валееееееееешее ... бях в ново даскало .. изззззобщо не съм о4арована от класа .. мом4етата изглеждат яко дебилни ... моми4етатаи тепак да кажа 4е валееееееееееееше и правата ми коса стана на ...
не ядох моркови и по добре
.. ии кфо др .. класната излеждаше пи4ага
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ми нищо особено не беше,наваля ни доста,разбрах че няма да имаме пролетна ваканция,ама за сметка на това ще завършим на 8 май (12 клас съм),после ходихме на кафе и се прибрах.Ден като ден,нищо ново.![]()
Нормално... Отидох за точно 5 минути, ама ако не ми бяха обещали бутилка вермут и за толкова нямаше да ида.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз бях в ново даскало и беше супер само дето на целиха с моркови ( бяха ожасно много)![]()
![]()
![]()
:razz
My Skype : daka7a_94
Ми...нормалноДаже имахме 2 часа
смисал не сме учили нещо ама ни задуржаха... Иначе е яко да не си заек и да гледаш 8 клас кви са спекани
После ходихме да ги приветстваме
![]()
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
spr ,qky be6emakar i dujdowno
Супер мина. Морковите не бяха толкова страшни...![]()
![]()
Само дъжда
![]()
![]()
Love Is All Around
яко беше.. нов клас, нова класна.. сичко ново.. басиcooL
![]()
I won't give up, No I won't break down. Sooner than it seems life turns around and I will be strong, even if it all goes wrong. When I'm standing in the dark I'll still believe, someone's watching over me..