.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Град
    Варна

Проблем с гаджетата...

Здравейте,аз съм момче на 14 години и имам акне по лицето си,поради тази причина искам да ви попитам според вас това проблем ли е да си намеря приятелка?Акнето много ми сваля самочувстивето и мисля че точно заради него още не съм имал гадже...Не ми препоръчвайте кремове,козметици и такива неща,защото съм пробвал всичко,просто отговорете на въпроса ми...Благодаря предварително

Супер фен
    Предприеми нещо, за да го премахнеш това наистина досадно акне и тогава вече може да има промяна, ама виж, не всеки гледа само външния вид на дадения човек. Много е важен и характера.

Едва ли това е проблема...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Re: Проблем с гаджетата...

Цитирай Първоначално написано от k1k1
    Здравейте,аз съм момче на 14 години и имам акне по лицето си,поради тази причина искам да ви попитам според вас това проблем ли е да си намеря приятелка?Акнето много ми сваля самочувстивето и мисля че точно заради него още не съм имал гадже...Не ми препоръчвайте кремове,козметици и такива неща,защото съм пробвал всичко,просто отговорете на въпроса ми...Благодаря предварително
    От много неща зависи. Има хора на които цялото им лице е покрито с пъпки и вече не се вижда нормална кожа. Има някои които има доста пъпки, но пък им отиват както се казва Сложи една снимка, за да добием реална представа как изглеждаш...пък и тогава по-ефективни съвети ще има

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Еми лекувай се,има едни хора,
    които се наричат доктори,те помагат
    чат-пат...само оня ден видях 1 умрял
    от акне,ама твоето може да не е
    смъртоносно...
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    От много неща зависи. Има хора на които цялото им лице е покрито с пъпки и вече не се вижда нормална кожа. Има някои които има доста пъпки, но пък им отиват както се казва Сложи една снимка, за да добием реална представа как изглеждаш...пък и тогава по-ефективни съвети ще има
    Снимки нямам,пък и да се снимам пъпките не излиат..Иначе,определено не са по цялото лице.Пъпки имам предимно по челото,под носа и брадичката...

Това е поправимо. Можеш да идеш на дерматолог и той ще ти помогне. по-важно е какъв човек си по характер. Иначе от другото няма какво да се притесняваш. Поправимо е. Най-вероятно причината е, защото си в пуреритета. Всичко ще утихне след това.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Снимки нямам,пък и да се снимам пъпките не излиат..Иначе,определено не са по цялото лице.Пъпки имам предимно по челото,под носа и брадичката...

Не виждам причина да се притесняваш тогава. Вдигни самочуствието на МАКС и ще видиш че за момичетата пъпките не са проблем...

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Акнето е сериозен проблем но в днешно време има много начини по които можеш да го премахнеш или прикриеш.Нормално е да се притесняваш от него но както казах можеш да го премахнеш или прикриеш.Така че дай по-ведро и да не ти пука чак толкова мноу! :P
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    абе не е проблем.Имам приятелка която ходи с момче което има наистина много пъпки..и все пак е сладък и все пак тя си го обича тъй че не е проблем а и винаги можеш да отидеш на дерматолог

Cruel Intentions

Град
    Варна
    Реших да отида на дерматолог,но нямам кой знае каква надежда че ще ми помогне...Иначе благодаря на всички за съветите и помощта,вдигнахте ми самочувствието

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    използвай лептен и ще станеш убав

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Prophecy
    използвай лептен и ще станеш убав
    Oуууу 100%,ползвал съм го и няма никакъв ефект!

e vie pak po harakter i kfo ako e nekoi 4ovek s dobra du6ica i e klo6ar kfo she tragnete li s nego
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sexy&crazy
    e vie pak po harakter i kfo ako e nekoi 4ovek s dobra du6ica i e klo6ar kfo she tragnete li s nego
    Не мисля че в тази тема става въпрос за клошари...

Мега фен Аватара на mynichka
    не само това е проблема
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Happiness
    Ерммм за мен това няма значение, стига да не си идиот... Имам предвид от гаджетата ми или са накакви сууупер тъпи, или се мислят за мн важни и умни и т.н., или са пълни простаци и псуват и блааа...

в крайна сметка, на едно моми4е някакви пъпки няма да му пречат, ако мисли, че ти си нейния Prince Charming /поне за мен /
    HappiNess [*Its a journey, not a destination*]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си