- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с гаджетата...
Здравейте,аз съм момче на 14 години и имам акне по лицето си,поради тази причина искам да ви попитам според вас това проблем ли е да си намеря приятелка?Акнето много ми сваля самочувстивето и мисля че точно заради него още не съм имал гадже...Не ми препоръчвайте кремове,козметици и такива неща,защото съм пробвал всичко,просто отговорете на въпроса ми...Благодаря предварително![]()
Предприеми нещо, за да го премахнеш това наистина досадно акне и тогава вече може да има промяна, ама виж, не всеки гледа само външния вид на дадения човек. Много е важен и характера.![]()
Едва ли това е проблема...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
От много неща зависи. Има хора на които цялото им лице е покрито с пъпки и вече не се вижда нормална кожа. Има някои които има доста пъпки, но пък им отиват както се казваПървоначално написано от k1k1
Сложи една снимка, за да добием реална представа как изглеждаш...пък и тогава по-ефективни съвети ще има
![]()
Еми лекувай се,има едни хора,Първоначално написано от k1k1
които се наричат доктори,те помагат
чат-пат...само оня ден видях 1 умрял
от акне,ама твоето може да не е
смъртоносно...
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Снимки нямам,пък и да се снимам пъпките не излиат..Иначе,определено не са по цялото лице.Пъпки имам предимно по челото,под носа и брадичката...Първоначално написано от Jumbie483
Това е поправимо. Можеш да идеш на дерматолог и той ще ти помогне. по-важно е какъв човек си по характер. Иначе от другото няма какво да се притесняваш. Поправимо е. Най-вероятно причината е, защото си в пуреритета. Всичко ще утихне след това.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
Първоначално написано от k1k1
Не виждам причина да се притесняваш тогава. Вдигни самочуствието на МАКС и ще видиш че за момичетата пъпките не са проблем...
Акнето е сериозен проблем но в днешно време има много начини по които можеш да го премахнеш или прикриеш.Нормално е да се притесняваш от него но както казах можеш да го премахнеш или прикриеш.Така че дай по-ведро и да не ти пука чак толкова мноу! :P
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
абе не е проблем.Имам приятелка която ходи с момче което има наистина много пъпки..и все пак е сладък и все пак тя си го обича тъй че не е проблема и винаги можеш да отидеш на дерматолог
![]()
Cruel Intentions
Реших да отида на дерматолог,но нямам кой знае каква надежда че ще ми помогне...Иначе благодаря на всички за съветите и помощта,вдигнахте ми самочувствието![]()
Oуууу 100%,ползвал съм го и няма никакъв ефект!Първоначално написано от Prophecy
e vie pak po harakter i kfo ako e nekoi 4ovek s dobra du6ica i e klo6ar kfo she tragnete li s nego
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Не мисля че в тази тема става въпрос за клошари...Първоначално написано от sexy&crazy
не само това е проблема
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ерммм за мен това няма значение, стига да не си идиот... Имам предвид от гаджетата ми или са накакви сууупер тъпи, или се мислят за мн важни и умни и т.н., или са пълни простаци и псуват и блааа...
в крайна сметка, на едно моми4е някакви пъпки няма да му пречат, ако мисли, че ти си нейния Prince Charming /поне за мен/
HappiNess [*Its a journey, not a destination*]