- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Риск от забременяване
He}|{Ha_Dpo|`a ne znam za6to se zanimava6 izob6to s tazi Pukanka.Ne vijda6 li,4e momi4eto e tolkova glupavo,4e dori ne razbira za kakvo i govori6,ne si zaslujava da si habi6 vremeto! A do avtorkata sledva6tiq put 6te pusne tema"pravih sex S prezervativ,toi izob6to NE svur6i,ama az dali sum bremenna" imam 4uvstvoto ve4e 4e e stanalo MODERNo momi4etata da se strqskat dali sa bremenni i da go pravqt na golqm vupros.Sled kato ne znaete koga ima risk da ste zabremeneli i koga tova e nevuzmojno za6to pravite sex???![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
bez grubosti molq... ti poznavash li me otblizo 4e daznaesh kolko to4no sum glupava?!Първоначално написано от darla_f
e da est cennoto vreme na He}|{Ha_Dpo|` za mastorbaciq ne e hubavo da si go habi s tupi forumni deca
![]()
![]()
![]()
DARLA ti na onaq ot darzost i krasota li si se krastila? ne se zaqjdam samo pitamПървоначално написано от darla_f
i tva na sminkata ot profila ti li si![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бременна си вече![]()
Това което ще попитам няма значение, но на колко години си ?![]()
Първоначално написано от ПуКанКа
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
ШшшшштттттПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
[-o< Не ни издавай беее!!!Чичко Полицай ще вземе да чуе от някъде и после ...
Не ми се мисли какво ще ни прави и двете
Е аз поне ще намажа по-малко,защото ти му изневеряваш,а не аз
![]()
![]()
![]()
ДарлаЗа мен не се притеснявай
Доста често,когато тръгна да се обяснявам на някой (или по-скоро да му се карам) е когато нямам какво да правя и/или съм бясна на някой (и за да не си го изкарам на някой приятел си го изкарвам на някой елементарен съфорумник
)
ПуканкеСъжелявам те
Явно когато си написала онова за ценното време и мастурбирането си гледала в огледалото
Най-сърдечно ти съчувствам,че нямаш някое гадже/съсед за секс/жиголо и т.н. до теб и да те нае*е,а ти се налага да мастурбираш по цял ден
А иначе за мен не се притеснявай
Аз нямам твоите проблеми
![]()
Еййй като казах,че обичам всеки,който не ме напада в тая тема и започхан само моя коментар да виждамПървоначално написано от sexy_baby11
(шегувам се
)
Секси бейби и теб те обичам вечетя моята обич край няма
![]()