.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    He}|{Ha_Dpo|`a ne znam za6to se zanimava6 izob6to s tazi Pukanka.Ne vijda6 li,4e momi4eto e tolkova glupavo,4e dori ne razbira za kakvo i govori6,ne si zaslujava da si habi6 vremeto! A do avtorkata sledva6tiq put 6te pusne tema"pravih sex S prezervativ,toi izob6to NE svur6i,ama az dali sum bremenna" imam 4uvstvoto ve4e 4e e stanalo MODERNo momi4etata da se strqskat dali sa bremenni i da go pravqt na golqm vupros.Sled kato ne znaete koga ima risk da ste zabremeneli i koga tova e nevuzmojno za6to pravite sex???

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    He}|{Ha_Dpo|`a ne znam za6to se zanimava6 izob6to s tazi Pukanka.Ne vijda6 li,4e momi4eto e tolkova glupavo,4e dori ne razbira za kakvo i govori6,ne si zaslujava da si habi6 vremeto! A do avtorkata sledva6tiq put 6te pusne tema"pravih sex S prezervativ,toi izob6to NE svur6i,ama az dali sum bremenna" imam 4uvstvoto ve4e 4e e stanalo MODERNo momi4etata da se strqskat dali sa bremenni i da go pravqt na golqm vupros.Sled kato ne znaete koga ima risk da ste zabremeneli i koga tova e nevuzmojno za6to pravite sex???
    bez grubosti molq... ti poznavash li me otblizo 4e daznaesh kolko to4no sum glupava?! e da est cennoto vreme na He}|{Ha_Dpo|` za mastorbaciq ne e hubavo da si go habi s tupi forumni deca

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    DARLA ti na onaq ot darzost i krasota li si se krastila? ne se zaqjdam samo pitam
    i tva na sminkata ot profila ti li si

бременна си вече

Това което ще попитам няма значение, но на колко години си ?
    http://www.impulse.bg/izplqskal94
    < СаМо ЛаГ МоЖе Да Ме СпРе >

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от ПуКанКа
    Цитирай Първоначално написано от ...SoMэ__SpЭciaLLy...
    OMFG ti znae6 li kolkooooooooooooo temi ima to4no takiva ?
    mn ste zle kat samo se draznete kvo vuobshe pishete edno i sushto...
    sushto tolkova dosadni ste kato teq det puskat ednakvi temi.... are stiga
    govorite na tqh a vie pravite sushtoto da vi akam v ustite!!!
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Ми в едно от мненията си говореше в женски род (за себе си) и за това предположих,че си момиченце/жена

Спортното момиче и теб те ОБИЧАМ БЕЕЕЕЕ Недей да ревнуваш Гушшшшш
    П.П. Теб няма как да не те обичам,защото адски много ти се кефя на отговорите
    Аз също те обичаммммммммммм

И бтв и аз много се радвам на всичките ти постове )) .. Ех тая форумна любовв
    Шшшшшттттт [-o< Не ни издавай беее!!!Чичко Полицай ще вземе да чуе от някъде и после ... Не ми се мисли какво ще ни прави и двете Е аз поне ще намажа по-малко,защото ти му изневеряваш,а не аз

Дарла За мен не се притеснявай Доста често,когато тръгна да се обяснявам на някой (или по-скоро да му се карам) е когато нямам какво да правя и/или съм бясна на някой (и за да не си го изкарам на някой приятел си го изкарвам на някой елементарен съфорумник )

Пуканке Съжелявам те Явно когато си написала онова за ценното време и мастурбирането си гледала в огледалото Най-сърдечно ти съчувствам,че нямаш някое гадже/съсед за секс/жиголо и т.н. до теб и да те нае*е,а ти се налага да мастурбираш по цял ден А иначе за мен не се притеснявай Аз нямам твоите проблеми

Сексуалната ти култура е под всякаква критика
    Разрови се из нета,прочети някои неща и после задавай глупави въпроси

По темата:Риска е много малък ... И то не защото не се е измил,а защото е било без презерватив

Цитирай Първоначално написано от sexy_baby11
    Сексуалната ти култура е под всякаква критика
    Разрови се из нета,прочети някои неща и после задавай глупави въпроси

По темата:Риска е много малък ... И то не защото не се е измил,а защото е било без презерватив
    Еййй като казах,че обичам всеки,който не ме напада в тая тема и започхан само моя коментар да виждам (шегувам се )

Секси бейби и теб те обичам вече тя моята обич край няма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си