- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какъв вид презерватив?
Значи с приятеля ми решихме да правим секс ама се пак трябва да се купят презервативи и исках да питам какви ще ми предложите. Като се има предвид, че му е 17см и среден на дебелина![]()
Мерси много от сега ^^
Значи задължително трябва да са пръскани със светена вода. Трябва да са ороматни, да миришат на боб чорба или шкембе чорба, задължително лубрикантът трябва да е естествен, може би свинска мас. Или просто иди в аптеката и кажи на лелката да ти даде едни DUREX жълти и айдя.
VODAFONEMcLaren Mercedes
Метъл съм!
За мен Durex Classic са си най-добре.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
DUREX![]()
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
Аве момче стига с таз светена вода ве![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Durex Select са ми любимите, защото са с различен вкус и аромат (киви, банан, ягода или портокал)...Ама като е за първи път си вземете нещо по - обикновенно... като Durex Classic например. И вижте кой размер му подхожда най много (за дебелината) щото там са най големите сакътлъци
Моя веднъж беше взел 52мм и едва си го сложи и каза, че се чувства като в менгеме
![]()
тъпа тема ...
купи си durex и тва е ебаси кво му е толкова сложно
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
A kolko struvat tezi Durex??????
tezi opredeleno si gi biva!Първоначално написано от ceci_i_vlado
Тези са най-добрите.
![]()
VODAFONEMcLaren Mercedes
Метъл съм!
О_o Аз не съм виждала такива до сегаПървоначално написано от rozova_lady
Или не съм им обърнала внимание...
По темата: За първия път , за да не си вкарвате параноя,си вземете Extra safe...
Иначе classic , performa ,elite...Всякакви , но да не са релефни...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Абе една найлонова торбичка ще ползва и толкова![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
И следващата тема ще е : Не знам дали той свърши в мен, но има ли вероятност да съм бременна...Първоначално написано от Bixel
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
В такъв случай да се пръска 3 пъти на ден със светена вода и ще минеПървоначално написано от eveto_xx
![]()
VODAFONEMcLaren Mercedes
Метъл съм!
Ставаш досаден с таз водаПървоначално написано от anonimen88
![]()
Nqkoi tuk znae li na kakava cena sa tezi Durex????
P.S Stiga sas taq svetena voda 4e nqkoi 6te vzeme da povqrva i posle 6te ima takava temaa......"Bremenna li sam.....izpolzvah svetena voda..."![]()
Аха, ще зачене непорочно, като Дева Мария...И ескапел няма да я спаси...Първоначално написано от Cvetito53
3 молитви в най-близката денонощна цървка и попа ще ти даде от Durex Светена водаПървоначално написано от Cvetito53
![]()
VODAFONEMcLaren Mercedes
Метъл съм!
3 кинта е кутийката +- някои стинка зависи къв модел (3 са вътре)
Човек спри се малко с тази светена вода че ми писна, вече не си оригинален![]()
![]()
Добре спирам се, че и без това трябва да лягам. И не забравяйте да се пръскате по 3 пъти на ден със светена вода.Първоначално написано от vaseto0o
VODAFONEMcLaren Mercedes
Метъл съм!
НепоправииимПървоначално написано от anonimen88
Ти май си се пръскал с водка![]()
Mersi mnogo vaseto0o!
P.S Ne na men ne mi e nujda svetenata voda nito nailonova torbi4ka karai ti sas svetenata voda!A pak az sam sas Durex!!!