.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Отново депресия

Днес е 15 септ и отново зашпчваме даскало.Добре обаче моя клас е някяк си разделен нагрупи и съ мпробвала да се приобщя ,става но не съвсем.Като знам как отново ще ми е тъпо дните ми ще са СИВИ ии ще ми екофти как някой даскалка ще кажете хванете с епо двойки направете еди какво си..и аз няма даимам скои мн е тъпо.
    Идеи?
    No Fear!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Сигурна съм, че в твоя клас има някой с който да се приобщиш...
    И 100% си въобразяваш, че си сама..
    Поговори си с другарчетата за това ква музика харесвате, филми, спорт, еди к'во си и съм сигурна, че с някой ще си допаднеш...
    пък и да си сама е по добре, отколкото с някое човече, което не търпиш.. айде успехче ! ;]

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    бонбонки и алкохол
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

По-добре сам, отколкото зле придружен...
    Ама все пак е хубаво да поддържаш добри отношения с някого от класа.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    На колко си?
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    В моя клас ситуацията е абсолютно същата. Всички са разделени на групички. Ту метали. Ту сухари. Ту идиотчета. Аз лично не спадам към нито една от тези глупави групи.Просто с времето разбрах, че щом игнорират другите от класа, значи не си заслужава да се занимавам с тях.Принципно си кореспондирам д абсолютно всички и в междучасията правя смях на повечето и гледам да не се приобщавам към никакви групи, защото смятам, че е глупаво и нечестно спрямо другите. Съветът ми към теб е ДА НЕ ТИ ПУКА.
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Град
    в мазето ;dd
    ехее спокойно де това е още първият ден може би имаш грешно впечетление не знам .. пък и то все трябва да се намеря накой с който да имате общ език

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    По-добре сам, отколкото зле придружен...
    Ама все пак е хубаво да поддържаш добри отношения с някого от класа.
    po4ti navsqkade e taka ve4e spokoino ima i dr kato teb
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

Голям фен
    Много често изпадам ва такива мисли и настроения,по някога безпричинно.Разбирам те много е гадно.Мислиш,че имаш много приятели,но в даден момент се оказваш сама...до болка познато
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Хъм... това ми се е случвало вече. Беше гадно. Бях в една компания... но по странна логика отидох в друга. После се случиха няколко обрата в животът ми, с ужасен край и за да стане по ужасно се цепих от компанията. Седях депресирана няколко месеца. Никак не беше хубаво, КОШМАРНО БЕШЕ! Но отново успях да се изправя на кракта. И се случи друг обрат. Компанийте се съединиха и едновременно се изцепиха. Защо? Еми някои се мразят дреги се обичат... видяха, че си допадат до една степен. На първият учебен ден, даже имах съмнения дали ще мога да се вместя в компанията, но... съмненията изчезнаха. Моят съвет към теб е да седиш с вдигната глава! Не сядай на чина мислейки колко ти е сдух, защото останалите те гледат с тъжно изражение колкото и да го крият. Другото е, че там където най-ти хареса и вярваш че можеш да им имаш доверие! Там отиди! Защо? Защото никога незнаеш на какъв злобен човек ще попаднеш който може да те псува от сутрин до вечер и същевременно да се прави на готина пред останалите за да събере вниманието си около себе си. Все пак решението си е твое аз казвам да си с изправена глава, без значение от мнението на другите бъди себе си. Звуча банално, но си има причина, защото си е така.

You are the antidote that gets me by
    Something strong
    Like a drug that gets me high...

ляля

всички имат такива притеснения това е нормално хич да не ти пука
    БъДи ГаД, За Да Не Те Е Яд, ЗаЩоТо ВсЯКА ГаДоСт Ми ДоСтАвЯ РаДоСт. НиКоГа Не Е КъСно Да НаПрАвИш На МрЪсНиКа МрЪсНо. КоЛкОтО По-КъСнО ТоЛкОвА По МрЪсНо

Цитирай Първоначално написано от Punk_Idiot
    Хъм... това ми се е случвало вече. Беше гадно. Бях в една компания... но по странна логика отидох в друга. После се случиха няколко обрата в животът ми, с ужасен край и за да стане по ужасно се цепих от компанията. Седях депресирана няколко месеца. Никак не беше хубаво, КОШМАРНО БЕШЕ! Но отново успях да се изправя на кракта. И се случи друг обрат. Компанийте се съединиха и едновременно се изцепиха. Защо? Еми някои се мразят дреги се обичат... видяха, че си допадат до една степен. На първият учебен ден, даже имах съмнения дали ще мога да се вместя в компанията, но... съмненията изчезнаха. Моят съвет към теб е да седиш с вдигната глава! Не сядай на чина мислейки колко ти е сдух, защото останалите те гледат с тъжно изражение колкото и да го крият. Другото е, че там където най-ти хареса и вярваш че можеш да им имаш доверие! Там отиди! Защо? Защото никога незнаеш на какъв злобен човек ще попаднеш който може да те псува от сутрин до вечер и същевременно да се прави на готина пред останалите за да събере вниманието си около себе си. Все пак решението си е твое аз казвам да си с изправена глава, без значение от мнението на другите бъди себе си. Звуча банално, но си има причина, защото си е така.
    Много правилно! Подкрепям!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си