.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Защо тия са толкова яко зле? Или как да ги оправя по-точно..

В нов клас съм и отивам аз днес на даскало....питам ги най-дружелюбно 'как е,кво става' с усмивка...ония....'зле откакто ти си тук' отивам при едно момче да го закача нещо,оня бяга настрани....една друга вмирисана и тя ми приказва,аз викам 'еди какво си ми харесва' за едно момиче,оная 'еми да ще ти харесва в другите като в тебе няма какво' после подмятам нещо за учителите 'не ви ли се струва еди що си' и ония 'ем то твоята преценка е няква .....' ее кво значи това. Какви са тия реплики. Аз очаквах положително отношение,аз се държа с тях добре,пък те......... Как да се държа отсега нататък аз с тях?! Ебаси не съм го очаквала. ...

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Не ми се вярва всички от класа ти да са такива...
    разговорете се повече, сигурна съм, че ще намериш сродна душа ;]

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Явно тея се правят на много отворени Не им падай на нивото,а се дръж както днес си била...трябва да се усетят,че не постъпват правилно ама ако не стане пробвай по друг начин...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Не бързай да си правиш заключения още от първия ден.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    +1
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

AnIcHkAtA
    МнениеПуснато на: Пон Сеп 15, 2008 4:54 pm Заглавие:
    sexa_na_kompleksa написа:

+1
    +1 и моя 1ви ден не мина, точно както го очаквах,но утре е нов ден!

Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Не ми се вярва всички от класа ти да са такива...
    разговорете се повече, сигурна съм, че ще намериш сродна душа ;]

Град
    Горна Оряховица
    Кой клас си? Дръж се дружелюбно с тях, пък дано нещата се оправят. Егати хората...

Град
    In Devil's Castle
    ами изчакай да видиш как ще се развият нещата,пък после пак пиши
    someone else...

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    не им се прави на много отворена ..новите винаги са брутално нагрубявани ... стой си мирно не им се прави мно и така ..сичко ще мине за няма и седмица ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Нито си ги опознал, нито те теб са опознали. Един новобранец в даден клас, за учениците е нещо съвсем ново.Ще видиш, че със времето всички ще свикнат с тебе и всичко ще е ОК. Приятелства не се създават лесно.
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Кой клас си и в кое училище?

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    някой пак се е филмирал май а?
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    не им се прави на много отворена ..новите винаги са брутално нагрубявани ... стой си мирно не им се прави мно и така ..сичко ще мине за няма и седмица ..
    Съгласна съм.
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Ооо ясно ми е г/д.. И на мен едни "приятелки" почнаха да ми се отварат и да ме отбягват и аз започнах да ги имам за част от стената и така ми е по-добре.. Кат някфи се праат на инт ги подминавай те сами след време ше потърсят контакт с теб..
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Ъъъъ, доста нахакано ми звучат думите ти за новачка... Дръж се нормално и не бързай със заключенията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си