- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми е девствена,а мене ме бие мъжкия хормон ?!
Значи следната ситуация ходя с едно момиче от 3 седмици,ммм много я харесвам,всичко е ОК не мисля за др. момичета когато съм с нея,вобще нещата са супер,обаче преди 2 дни ми изтърси че е детствена,защото вобще вобще не очаквах предвид,че я познавам отдавна и я знам с колко хора е ходила....поне повечето.Аз малко се стреснах първо,но после си казах какво по-хубаво от това ти да си й първия,лошото е че как да го кажа,постоянно се натискаме и тя не проявява никакви признаци,че е девствена....малко по-притеснително момиче е смисъл,ако не познава някого е срамежлива,опознае ли го става много лесно доверчива.Стреснат съм че е девствена и знам,че иска да ме опознае още,защото ми го казва,не искам да я притискам и да я пришпорвам,защото знам колко е важно за едно момиче първия път,поне за повечето де,но и не искам да я отблъсна,защото много я харесвам,но пък от др страна,адски много ми се прави секс,ще откача,сутрин вечер се събуждам с ерекция,постоянно си мисля за някакви майки с деца,обръщам се,не е добр работата,с 2 думи (колкото и нецензурни да са) ебе ми се 2 не виждам,ще експлодирам,но и много я харесвам и не искам да я карам да прави нещо за което не е готова,все още поне,искам съвет от някого как би постъпил на мое място.
Чикията задоволява мъжкия ми нагон за 1ч,докато секса за доста по-дълго време,на чикии само да я караш не е работа мисля поне така,вече чуствам че приятеля ми ще смели,всяко женско дупе което хване ужассссс........![]()
+1Първоначално написано от Baby_bouce
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
По добре ще е тука да изкзват мнение повече момчета,защото автора според мен търси повече мъжки съвети![]()
ЖиВеХ СеГа,Ще ПлАщАш ПоСлЕ!!!
Тва вече е ЛОШО , имам друга идея спри цигарите за един месец и със събраните пари си купи вибрираща ВАГИНА !Първоначално написано от Tony Thomas
Еми какво да ти кажа .. ако толкова харесваш момичето ще се наложи да я изчакаш, колкото е нужно .. Не си заслужава да си развалите връзката, заради единия секс, който така или иначе няма да ти избяга .. Ако пък й изневериш ще ти в гузно и няма да можеш да я погледнеш в очите .. Отново удряш на камък. Изобщо .. карай си го на чекий по 2-3 ако трябва на ден .. Разбира се, ако найстина държиш да си с това момиче и виждаш, че имате бъдеще.
П.П. Моля те, научи се да слагаш точки и да започваш ново изречение ..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Подкрепям те,изчакай тя да ти предложи!Аз така бих направил.Ще издържиш,вярвам ти!
![]()
Не пуша,не пия(мн.рядко,а и само бира и уиски).....защо да си купувам вагина след като има достатъчно момичета,които искат да са с мен,а аз съм си избрал това с което съм в момента....аз съм на мнението : като караш нещо го карай до край.Спорта ме е научил на много неща и това е едно от тях,така че спри моля те с нелепите мнения които даваш.Първоначално написано от Baby_bouce
WTFпостоянно си мисля за някакви майки с деца
да и аз така реагирах на товаПървоначално написано от pavle-
малко ми е мъгла
![]()
ами няма решение проблема ти освен да поговориш с нея и да й кажеш как стоят нещата за теб. Щом толкова се харесвате и ти е казалал че е девсвена значи и тя си мисли скоро да го правите... туко-виж се навила и мирясашайде успех
Не я пришпорвай, че не само секс ми и вероятно нея няма да видиш. А ако е слабохарактерна ще ти пусне след като я притиснеш, ама пак ще тръгнат на зле нещата.
Ти чакай и като дойде момента enjoy : )
Само не бъди много озверял с нея, че както е девствена ще й трябва подготовка, нежност и т.н.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
хора не мислите ли че така се опитва да НЕ се възбужда непрекъснатоПървоначално написано от baby_bitch
![]()
Ми даПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
ooo да е...Вярно.. хаахаха ама съм кухаПървоначално написано от baby_bitch
![]()
еее може майки да го отвращават повече, кой пич иска бебе на 16-17Първоначално написано от baby_bitch
![]()
Разбирам,че и ти имаш нуждни,но просто й влез в положение.Питай я,ако е готова,макар,че се съмнявам да е дали иска да е с теб.Ако не е готова си намери начин....![]()
просто трябва да почакаш,преди време една приятелка имаше абсулютно същия проблем и сега е много благодарна на приятеля си че я изчака
Глуупости на килограм ..Първоначално написано от s3xy...
Ходят от скоро .. най-много да я изплаши .. Още повече, че щом е ходила с толкова много (по негови думи) и на никой не е пуснала, значи това е нещо важно за нея .. Ако той й го поиска на третата седмица какво ли ще си помисли момичето ..
"Мило чука ми се .. " (грубо казано.. защото както и да й го каже на нея ще й прозвучи така) дрън-дрън .. Най-много тя да му каже да си търси друга ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Съгласна съм с всичко ,даже с послеписаПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
))
Но пък не я познаваме..не знаем как ще реагира.Да не караме момчето да си търси друга и да прецака нещата за нищоПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Cruel Intentions