Imam priqtel ot 6 meseca...Ot kakto sme se zapoznali ot na4aloto na vruzkata ni postoqnno se karahme No v edin moment se razdelihme i taka nqkolko puti toi se vru6ta6e i az pros6tavah do momenta kogato se razdelihme za 2 sedmici...Sled tova edna ve4er toi mi se obadi da se vidim...Vidqhme se i pak se subrahme.Sled dva dni az zaminah na more.Postoqnno mi zvunne6e postoqnno mi kazva6e 4e mu lipsvam...Do momenta v koito zvunna i kaza az idvam pri teb ne moga,ne izdurjam.Doide na moreto i si4ko be6e tolko hubavo tova bqha 5te nai hubavi dni v na6ata vruzka...Sled tova si se pribrahme i si4ko prodalji da e normalno bez starite karanici,bez obidite koito sam 4yvala ot nego...Si4ko be6e nared do v4era...Starata pesen na nov glas...Zvunq mu az toi mi vdiga tel i mi kazva ne jelaq da razgovarqm sas teb az ne te obi4am ti mi be6e za zabavlenie...Ti si edna malka pikla i o6te kup takiva raboti.Govorihme si i az mu kazah 4e tova 6te bude kraq na na6ata vruzka...Pone az taka go razbiram ot tova deto toi mi kazva...Pojelah mu da nameri 4ovek koito 6t go obi4a mnogo,no i toi da obikne tozi 4ovek...Pojelah mu si4ko nai hubavo...Kazah my lek den i zatvorih telefona...Izlqzoh na vun da pu6a edna cigara i toi mi zvuni i mi kazva vij kakvo sam ti napisal na skype i mi zatvori...Pribiram se v nas i gledam a toi napisal si4ko be6e edna laja az prosto se 6egyvah s teb...I sega pak sme si zaedno...I dokato go 4eta az tova toi mi zvuni i mi kazva obi4am te...Ve4e neznam kakvo da si mislq dali naistina me obi4a ili prosto sam my za zabavlenie?

Редактирано от ramaiana
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица