.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Към зайците

И така как ви се стори новия клас,новата класна )

Град
    Ямбол града на мечтите щото сички мечтаят са махнат от тука :D
    ми класния повече клони към кофти както и за класа ама аз пък като заек им го върнах на атакуващите (с морков в джоба сичко става)

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от [R
    endeR]ми класния повече клони към кофти както и за класа ама аз пък като заек им го върнах на атакуващите (с морков в джоба сичко става)
    Ама, че словоред. А си мислих, че аз съм бягал много от час по БГ...
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Класната е готина, ама класа малко не ми харесва.

моя клас е супер и класната супер въпреки че см е6 момичета и 23 момчета но това няма значение

xxix super ;] Sam0 det0 edna dasKaLka staNa JerTva
    .... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....

Град
    София
    Ами с класа не се запознахме много,но изглеждат готини,класната също,пък ще видим.

Повече от фен
    Град
    Видин
    класната е супер яка .. класа ме кефи познавам половината .. но днеска не са ни целили с моркови ама един голям се провикна : Леле колко зайци ама па нямам моркови .. и после директора каза : всички 8-ми класове на втория етаж и всички как са ни зепали е некъф вика леле зайци и друг те ще видат утре мале срам

Аз съм доволна,даскалото е страашно,стаята е мн приятна,класа също става,и класната е симпатична ^.^
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Така:
    Като отидох,звъннах на една приятелка от даскалото,която е 9 клас.Намерих я,тя ме пита дали познавам някой и аз казах,че не.Тогава тя ме запозна с едно момче и момиче.Момчето не искаше да се запознае с мен,обаче приятелката ми го наката и той я изгледа тъпо.После ми вика така и така няма да ти запомня името... После едвам намерих видеозалата(където бяха всички 8 класове).Директорката обърка годината.... После казваха некви стихотворения на китайски,японски,анг., и т.н...Тея дето бяха най-отзад много се смяха.Аз бях на 3тия ред...После в стаята като влязохме аз и още 2 момичета седнахме пред 9 клас(които бяха в стаята).Всичките ни гледаха на кръв... ...После им казаха,че са 2ра смяна и онея се изнесоха.След тва седнах на първия чин до едно момиче.разбрахме,че бифшия клас на госпожата е в стата(или поне част от него).Тая класната вика,ся да се представите и един се изцепи"Ама на немски!".И тая му вика 'Аааа...на тях още им е много рано".След това се останови,че момичето,което седеше до мен и едно друго са объркали класа. После класната заговори за пари...После за още пари... После искаше да назначава някви отговорници на парите,дневника и оше неща... Баси,ние не се познаваме,па тая отговорници иска...След тва взех сайпа на 2 момичета,които ми се видяха готини.
    Момчетата...начи по принцип нали знаете,в 18 СОУ има повече момичета.Обаче май моя клас е с най-много...8-10 са май. Въпреки това не ми се сториха някви печени.Не мога да кажа със сигурност де...Може би имаше 1-2 детто малко по-така ама ше видим.Момичетата...сякви разновидности. Имаше няква,дето ми се стори,че се прави на голямата работа... Но за сега класа е кротък. ...

Senior Member Фен
    Град
    софия
    при мен беше супер!Когато отидох до училището(френската )
    нямаше никой-тъпо!.След около половин час започнаха да идват много деца-осмокласници-яко!Събрахме се(новия ми клас) и влезнахме!Класната е супер готина и изглежда много добра,но все пак това ни беше първата среща...
    класът ми е много готин,поне на пръв поглед ,а относно морковите:ДОКАТО ЕДНА ЖЕНА ОТ ФРЕНСКИЯ КУЛТУРЕН ИНСТИТУТ ГОВОРШЕ НИ ЗАЛЯ(НАС ОСМОКЛАСНИЦИТЕ)ЕДИН ДЪЖД ОТ МОРКОВИ!!!!!!ДОБРЕЧЕ ВАЛЕШЕ И БЯХМЕ С ЧАДЪРИ ТА ТЕ ГО ОТНЕСОХА(ЧАДЪРИТЕ)

И класната и класа ми много ме кефят

по-добре от стрария клас, само че още никой не познавам...

Просто перфектно Супер хора, супер класна и даскалото е страхотно

Град
    ВаРнаАа...
    Класната е готина, а за класа има време.
    http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."

HoUsE MuSiC

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от HePpitO
    йееп
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

mi klasnata mi se stori mn qka dano da e taka i da e dobra ina4e t klasa ne sam mn o4erovana ma tai kat gledam nqqa nqkoi emyta ili metali ili kyrvi i takiiaa ..... vapreki 4e teparva 6e se opoznavame
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

Град
    Благоевград
    класната изглежда пичага за класа нз още ма дано да е як
    Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...

Класната ми се видя леко зле.А съучениците..кво да кажа за тях , никой не познавам ..
    Trance/House Only in my heart..

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от bug1965
    mi klasnata mi se stori mn qka dano da e taka i da e dobra ina4e t klasa ne sam mn o4erovana ma tai kat gledam nqqa nqkoi emyta ili metali ili kyrvi i takiiaa ..... vapreki 4e teparva 6e se opoznavame
    Това е някакво явление

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Амии като за начало доста моркова ме уцелиха Иначе класната засега е ОК, класа не ме кефи въобще...искам си стария

Цитирай Първоначално написано от HePpitO
    мухахаха

Град
    In the middle of Nowhere
    Неска освен че вълците не спряха да ме зяпат нищо друго не ми направи впечатление Да класа бива...Класната е малко бавна ама се преживява...Осигорих си някои да ме мрази от 11ти клас щото му се скарах,че ме беше настъпал и яко ме заболя Абе общо взето добре мина
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: Към зайците

Цитирай Първоначално написано от drun-drun!
    И така как ви се стори новия клас,новата класна )
    ne moga da gi gledammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm prosto polovinata imat turski imena a drugata polovina sa meko kaznao kato blasnati ot ne6to ima samo 1 momi4e ai 2 koito stavat i dve mom4eta drugata palna skrab i az si imam o6ti 4 momi4eta ot stariq klas sq v toq amaaaa kato gledam drugiq klas drugite klasove de
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си