- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Към зайците
Амии класа ми се вижда приятен... като, че ли няма много задръстени (ама то ние сме 28, така че и да има...), не че имам нещо против тях - не ми пречат, повечето от момичетата (абе направо всичките) са доста дружелюбни и приятни... Има само две дето много плямпат още от сега, ама поне задават въпроси на учителите, 'щото аз не се сещам за такива в момента... Ъ, момчетата не съм ги опознала въобще, но дори и някой да са по-простички така ми се струват печени.
Класната (тя ни е учител по фенски) не е няк'ва зла, ама мисля, че много ще ни стяга с френския и както днес ще дава големи домашни. Ама то от друга страна уроците са си трудни и големи и имаме нужда от упражнения, пък и имаме доста часове на ден и домашното си е нормално като за тях.
Опитвам се да съм положителна.![]()
Класната е доста претенциозна и строга. Домашните са от рода тези думи ги напишете по 50 пъти и утре ми покажете, че сте ги написали... Английска гимназия все пак...![]()
Класа ми се струва добър. Момичетата не съм ги опознал, но момчетата са всички печени. До сега бях във егати и класа - половината - идиоти, другата половина - шибани отворковци. Добре, че сега не е така![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!
еми класната изглежда печена и готина, а класа не ми изглежда мноо готин, ама става, можеше и по-зле
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Класната sucks от всякъде , класа все още не съм го опознал.Виждат ми се пичове някои , но естествено има и гЪзари с който и дума не можеш да обелиш.Момичетата стават ,)
Trance/House Only in my heart..
класната е д\г добре, класаа само някои хора стават![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.