.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

ne moga da povqrvam!

sry za latinicata ,precaka mi se kirilicata
    4udq se kak da zapo4na ... postoqnno 4eta nekvi ubistveno tupi temi pusnati ot nqkvi piki na po 12 ,13, 14 godini koito si nqmat hal haber ot sex , polova sistema i izob6to ob6tata im kultura e pod vzqkakva kritika , no vupreki tva si mislqt 4e sa gotovi da pravqt sex ili ve4e sa go napravili. Az sumata sum na 14 i ne e redno da gi nari4am pikli..... ma kvo e tva bezobrazie ?! Vie kvo mislite, prava li sum ?

Град
    Гражданин на света !!! New York
    pikli weee i az sam na 14 no vaob6te ne me interva tazi tema taka 4e ne vsi4i sa takiva za kakvito gi smqta6 ti

Град
    София
    Аз съм абсолютно съгласна с теб ! Мен най- много ме потриса ТОТАЛНАТА липса на полова култура, с другите неща нямам чак такъв проблем. Всеки може да прави секс, когато се почувства готов без значение на годините, но ниската култура и грамотност на тази тема си остава факт! , който мен лично също ме притеснява ...
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

of bre deca kat go iskash ko ti puka 4e ne si sledil 4asovete po biologiq ....
    kat iskash da letish i se metnesh ot nqkude tva zna4i li 4e trqbva da moesh da letish

Цитирай Първоначално написано от Sisky
    pikli weee i az sam na 14 no vaob6te ne me interva tazi tema taka 4e ne vsi4i sa takiva za kakvito gi smqta6 ti
    pikli de ... xaxa taka stava kato ne prepro4ita6 kvo si napisal ne mislq vs za takiva no ima nqkoi pokurtitelni individi

SK0RP10N
    Guest
    И на мен ми е писнало, кофти ми е, че България пропада, че след 50 години децата ще знаят по-добре какво има в компютрите като хардуер, от колкото в собствените си тела, от анатомична гледна точка, ама какво да се прави...

Град
    в мечтите ти
    Аз като гледам ти пък нямаш хал хабер от използването на търсачка.Разрови се малко в този форум,ще намериш поне 20 теми като твоята, мине се не мине време и някой реши да чете морал и да се възмущава...Не ви ли омръзна да пишете едни и същи неща?
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си