Цитирай Първоначално написано от paris46
Спя с едно момче, той е 7 години по-голям от мен и е бил с доста момичета, а на мен той ми е първия. Снощи ми каза, че секса с мен не му харесва особено. Вярно е че аз съм малко пасивна и трудно се отпускам, но се старая. Помолих го да ми каже какво да правя, за да става по-добре, но той мълчи. Моля ви дайте ми съвет. Не ми казвайте, че не ме заслужава, че ще стане с времето. Кажете ми какво харесва на момчетата и моля не цитирайте кама сутра, защото не искам да изглеждам нелепо и все едно се престаравам. Помогнете, усещам, че го губя
Миличка моля те стегни се ! Аз няма да ти кажа, че не те заслужава щом не искаш, но ще ти кажа, че е пулен глупак! И питай ме кога аз ще си отварям краката и ще правя акрубатични номера в леглото ЗА ДА ЗАДЪРЖА, мъжа до себе си ! Ей сега ! Само да си ипия кафето и почвам! А и тоя младеж като е бил с толкова момичета малоумен ли е, че не може да разбере какво ти е и че наистина се нуждаеш от време ! А иначе съвета ми е ... наилоните и фунийте... вярвай ми не искаш да знаеш какво значи ...