- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трудна ситуация...помогнете...
Znachi ima edno gotino momche ot susednata paralelka.I vseki put kogato se razminavahme po koridorite useshtah kak me gleda.I taka sled nqkolko sedmici az osuznah che sum se vlubila v nego.I tochno kogato go razbrah svurshvashe uchilishteto.Az mnogo trudno prejivqh fakta che nqma da go vijdam cqlo lqto
......... Sled okolo mesec suvsem sluchaino nabarah registraiqta mu v edin sait i tam razbrah mnogo neshta za nego tam ima6e i skaipa mu i az estestveno go dobavih i toi me prie.Sled tova az me kazah koq sum 6toto ve4e se poznavame i po4nahme da si 4atim vseki den dokato stavah vse po-vlubena.
I edin den toi me pomoli da mu napisha komentar i az mu napisah che e mnogo sladak :P posle i toi mi napisa she sum sladka :P i na sledvashtiq den me popita kogo haresvam i az mu kazah 4e ne iskam da mu kaja no nakraq trqbvash da si priznaq chuvstvata si i kogato go napravih toi mi kaza che me haresva i posle po4na da me pita dali iskam da si imam gadje i az mu kazah che iskam i toi mi kaza 4e shte mi predloji chrez nqkakvo lubovno stihotvorenie
no taka i ne go napravi
sled okolo sedmica az pomolih edna moq fr da go pita dali me haresva i toi i otgovoril che
ne me haresva
tq posle go pitala za6to samo izli6no me e zabludil i toi i kazal 4e ne znae .........
![]()
Sega kogato zapochnahme daskaloto az go vijdam vseki den i mi e mnogo gadno za6toto znam 4e ne moga da go imam a tolkova mnogo go obicham!![]()
Molq vi pomognete mi!Na purviq ucheben den (dnes) me gleda6e ot dale4e.Molq vi iskam da go nakaram da me haresva ili pone da si go priznae za6toto az vqrvam 4e e taka
![]()
Aaaaaa da vi pitam spored vas spored postupkie mu toi izpitva l ne6to kum menOchakvam otgovori
Редактирано от ramaiana
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица
ВиKs