- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Коя е най-добрата паста за зъби...
...която избелва най добре?Дайте предложения ако знаете и някоя на извесните козметични марки Avon, Oriflame не че имам представа дали въобще произвеждат такова нещо но момче съм се пак.Вие сте![]()
Blend-a-med,ColGate аз използвам тези :P а Avon и Oriflaime нямат пасти за зъбки![]()
И към дъното да тръгнеш дори,
ще съм с тебе чуваш ли.
И лицето твое над водата ще държа,
за да не потънеш никога.
Дори живота да те промени,
ще те обичам чуваш ли.
И каквото мога и не мога ще ти дам,
няма никога да те предам.
Сега като се замисля ми звучи мноу забавно тези компаний да правят пасти за зъбиПървоначално написано от denuutu
![]()
Иначе ясно е кой са добрите марки кажи коя паста точно прополис ли тотал уаит ли и т.н.
Oriflame имат паста за зъби, но Avon нямат.Първоначално написано от Sevliofmairakiotor
А за избелваща паста съм чувала, че Hollywood smile била добра. Аз скоро ще си я взимам.
Oriflaime имат. Дори преди малко прочетах в един друг форум, че мн избелвала...Първоначално написано от denuutu
![]()
Lacalut, Sensodin и Trisa. По-скъпички са от тези известните - първите две особено. Сенсодинът е 6 лв и нещо, но пък аз съм ужасно доволна.![]()
Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
явно гаджето ти иска много да те праска в устатаПървоначално написано от sexy_baby_originale
![]()
по темата - Colgate за мен е най-добрата марка
Спермата паста за зъби ли е?Първоначално написано от sexy_baby_originale
![]()
Първоначално написано от girl91
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Най-добрата и най-бързо действащата е на Elgydium.Но е и доста скъпичка.Най-добре е ако комбинираш с водата за уста отново на тази марка за избелване.
Иначе пробвай тази новата на Blend-A-Med...Lux.
Но "избелващите пасти" само поддържат предварително избелените зъби.
Върви там, където няма пътека, и остави следи.
Съгласна. Марката е адски добра и действително имаше ефект поне при мен. Сега ползвам Lacalut, но от много скоро, тъй че още незнам тя как е.Първоначално написано от *SuMmEr*
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Lacalut и Sensodin са пастите за зъби от които съм най-доволна.
Някой знае ли колко струва избелващата паста за зъби на елгидиум ?
Инач по темата аз съм най-доволна от лакалут и аквафреш
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Colgate :P
Не казвам , че ще променя света , но гарантирам , че ще пусна искрица , която ще промени света . Затова дръж главата горе . Прави каквото трябва и тогава вътре в теб аз ще се преродя .
2PAC Amaru Shakur
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Хаха...напълни си в шишенце и четкай редовно по 3 пъти на ден...па дано ти дойде акъла в главата![]()
.:: Only Hip Hop Music ::.
Блендамет 3D White (rock) xD
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Аз ползвам Колгейт с мед..
нз дали е предназна4ена за избелване ама .. има ефект :P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Първоначално написано от ©eli©a ™
Да избели малко сивото вещество
Some things are better left unsaid!
Аз в момента ползвам Colgate с мед, имам и някаква на Астера, но опита ми е показал че Лакалута си е лакалут...Много добре чисти зъбите, а и е медицинска, така че.. кво да си говорим ^^
И Aquafresh не е никак зле бтв.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от jghgh
![]()
Аз ползвам същата с мед и много ми харесва.Също така съм изпозвала:Blend-a-med имаше такива преди с лимон,праскова май и много ми харесваха,но май ги няма вече по аптеките.Много съм капризна относно пастите иначе.Когато я няма моята хаха преобръщам аптеките,докато не си я намеря...
![]()
В момента използвам Blend-a-med 3D white Luxe и съм повече от доволна. :P
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!