.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Защо за Бога ми дойдеееее?????

О,Господи,ще се побъркам!Миналия месец ми закъсня с 4 дена а сега ми дойде 1 седмица по рано ?!?! на какво се дължи?!?!Не знам защо но имам чувството че съм...б..бременна ама иначе защо ще ми идва?!?цветна бременност!?!?!ОМГ ще полудеяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяя
    Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..

Град
    в мечтите ти
    Щом мислиш, че си бременна си направи тест.Ние какво да ти кажем?
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    hodi na lekar -> psihoterapevt.
    алелуя.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    от колко време ти идва?може да не се е нормализирал още или пък от промяната в климата

Cruel Intentions

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    При цветната бременност менструалната кръв е в супер оскъдно и малко количество...
    Не се оплаквай, не се вайкай, а като много знаеш, отиди си купи един тест, не е 100лв! и си го направи и се успокой.. като толкова много си загрижена за здравето си недей разпитва и се оплаква тук във форума, а отиди до най-близката аптека и си вземи това, което те интересува!
    Като седиш и нехаеш няма да ти помогне особено!
    Айде жива и здрава.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    от колко време ти идва?може да не се е нормализирал още или пък от промяната в климата
    Така е. + това Толкова лесно не става тая цветна бременност ,казват ,че е 1 на 1000 ли даже повече май беше ,едва ли баш на теб ще стане.
    Пс = като ти е дошло по-рано какъв ти е проблема?А като ти закъснява колко повече се притесняваш още ти закъснява!

ohh ne mojete da si predstavite mini_brutal_babrie kolko mnogo vi obi4a vsi4ki ....
    Александър (h)

Стига тая толерантност.
    България над всичко!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)

Просто ти е нередовен цикъла...... И след като ти е дошло, не си бременна, спокойно .. Образовай се малко, бе деба!!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от t0nit0yy
    ohh ne mojete da si predstavite mini_brutal_babrie kolko mnogo vi obi4a vsi4ki ....
    колко

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    hodi na lekar -> psihoterapevt.

;] Hakuna Matata kopeleta xD

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    При цветната бременност менструалната кръв е в супер оскъдно и малко количество...
    Не се оплаквай, не се вайкай, а като много знаеш, отиди си купи един тест, не е 100лв! и си го направи и се успокой.. като толкова много си загрижена за здравето си недей разпитва и се оплаква тук във форума, а отиди до най-близката аптека и си вземи това, което те интересува!
    Като седиш и нехаеш няма да ти помогне особено!
    Айде жива и здрава.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Сама каза,че ти е дошло.Това,че ти е подранило с 1 седмица не означава,че си бременна!Ако е цветна бременност тече по малко-и като дни и като количество.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Сама каза,че ти е дошло.Това,че ти е подранило с 1 седмица не означава,че си бременна!Ако е цветна бременност тече по малко-и като дни и като количество.
    +1

Не знам дали знаеш, но има тестове! И не мисля, че ще се побъркаш, май вече си.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

doide mi i mi sprq! daje nee e bilo silno 2-3 kapki i sega nqma i sleda.....
    Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..

Цитирай Първоначално написано от mini_brutal_barbie
    doide mi i mi sprq! daje nee e bilo silno 2-3 kapki i sega nqma i sleda.....
    Пфф... Ти това ли имаш за идване?! 2-3 капки...

Иди на лекар като толкова много се тревожиш. Да видиш кво става и да ти е мирна главата. Елементарно

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Честито. Ще имаш близнаци.
    <N>

Град
    *in a pink dream*
    mmm 2-3 kapki , golqm cikyl izkara
    ako tolkova se pritesnqvash testa e 4 lv ... ne vijdam kakvo te spira da si napravish,vmesto da chupish prysti i da govorish gluposti
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

SK0RP10N
    Guest
    Патко, направи си тест.

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Така се е получило, защото цикъла ти е нередовен. На момичетата,които са в началото е така.
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Аз пък щях да си ударя дупето в тавана като ми дойде. К'во се шашкате? Понякога не разбирате какво щастие е да 'цъФнеш'.

Цветна бременност - айде стига филми! Ще ви се.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Щом мислиш, че си бременна си направи тест.Ние какво да ти кажем?

Голям фен
    Цветната бременност се среща много рядко, нередовен цикъл е по-скоро... пък и съвсем нормално да ти идва + - 4,5 дни. Не мога да ви разбера аз лично се радвам като ми доиде цикъла. И не всяко кръвотечение е цикъл (2-3 капки).
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Стига с тая цветна бременност - казвате го сякаш е нещо като грип и става толкова лесно Цветната бременност се среща супер рядко и както казаха по-нагоре - 1 на 1000 е с такава бременност. Цикълът ти е нередовен. Съща така ако си сменяла климата оказва въздействие. Пък и тези дни както от много горещо стана дъждовно и хладно - може и от това да е, рязката промяна на температурата. Не се притеснявай - на мен ми идва от 6 години и все още настъпват моменти, в които се изменя датата.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си