- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Психология и ЛОгика
9 клас съм и за първа година ще ги учим ии ми е инт какво представляват и какво се учи по тях :P Батковци и какички обяснявайте![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
И аз тъйИнтересно ми звучи
![]()
nicolepcd
Наборка ли си :P Аз нз що съм си внушила ,че ше съм добра по тея предмети,кат неам на идея кФи саПървоначално написано от elsy
![]()
Psihologiata e mn zabavna, no logikata e ujasna...pone na men taka mi se struva![]()
Таз годинка и аз съм 9 клас.Не съм запозната с учебниците и съдържанието в тях, но смея да твърдя, че ще бъде доста интересно.
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
разгледайте си учебниците, стига сте се превземали!
(#) ...thats a cookie...
Ми представи си немаме ощеПървоначално написано от SkyEatsAirplane
не са ни ги казали
![]()
Еми аз да ти кажа миналата година бях 9 клас и у4их.. Абе не е нищо особено ;] Даже бих казала 4е e мн тъпo
ами като си ги купите... аз лично учебниците съм си ги купила преди 4 дена не съм медиум че да знам... а и не е ли логично какво се учи по психология и логика![]()
(#) ...thats a cookie...
Първият срок е психология,а вторият - логика.И двете са отвратителни ..![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
и аз още не съм започнала да уча тези предмети .. но съм чувала че били пълна боза![]()
eee мноо наборки е.и аз сам 9 клас и ще го уча туй чудо.
философията (до колкото знам) не е ли в 11 клас? щото аз сега уча етика и право вместо философия и тем подобни... а психология и логика ми беше супшер забавно и лесно![]()
(#) ...thats a cookie...
Така е, който го мързи да учи е позитивно настроен.Първоначално написано от j_adore2
![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Филисофия не се ли започва от 11 клас.. Аз поне така знам .. 9 калс - Психология и логика,10 клас - Етика и право и 11 клас - Философия .. не знам
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
9 клас - Психология и Логика
10 клас - Етика и Право
11 клас - Философия
12 клас - Свят и личност
много са интересни предметите ако имаш малко по-задълбочено мислене и вникваш в тях. а и ако даскалът ти е свестен.![]()
+1 и аз така мисля. Предполагам по психология какво ше учим и мисля,че ще е инт,но логиката..Първоначално написано от j_adore2
Ако стаа въпрос за логическо мислене или подобни нема ме напрао..
![]()
леле sexy_baby11 много готин аватар. та по темата и аз съм съм 9ти клас. лично на мен ми звучат интересно но голяма част от деветокласниците не ги харесват . ще видим винаги има изключенияПървоначално написано от sexy_baby11
![]()
Първоначално написано от mrs.smith
А тва ли са предметите, които на матурите се водят като "Философия и философски цикъл"?
абе и психологията и логиката не са кой знае колко интересни,но определено логиката ще ти е мега скучна ...
Schranz music is my world !
Психология и логика - 9-ти клас
Етика и право - 10-ти клас
Философия - 11-ти клас
Свят и личност - 12-ти клас
Единствено философията ми беше интересна, защото пишехме и философски есета, на които трябваше да се развиват много завъртени теории.
Психологията не ми харесваше, защото си спомням единствено някакви типове хора, кой какъв е, щом е такъв, значи реагира по този начин, има такива навици и т.н. и т.н.
Логиката е интересна, за тези които обичат математика и имат логическо мислене.
Don't tell me what I can or can't do !
Въ .. и аз съм 9ти клас и ше уча такова нещо![]()