.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    А отделно ли се учат-смисъл 1я срок-Психология,2-я-Логика..?
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Цитирай Първоначално написано от SkyEatsAirplane
    философията (до колкото знам) не е ли в 11 клас? щото аз сега уча етика и право вместо философия и тем подобни... а психология и логика ми беше супшер забавно и лесно
    значи грешката е моя.но поне пък ще уча имформатика

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    az utre imam za aprvi pat ama to za 20 min 4as.........
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Paradise
    Миналата година имах и беше много тъпо. Психологията беше супер, така де - учиш за приятелите, секса, отношенията и тн., ама логиката е нешо, което АБСОЛЮТНО никога няма да ти потрябва и е много ама много тъпо. Цялото представлява зубрене. Може да се казва логика ама е хипер нелогично... Не включваш грам мозък. Само зубкаш.

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Ми ние ги учехме първия срок - Психология, втория - Логика.
    На мен психологията ми беше много по-интересна, защото разглжда различни положения в живота,състояния на човек и т.н. Абе интересно е А логиката.. пълната скука и въпреки това по Логика имах 6, а по психология 5 .. ама съдба
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Психологията на мен ми беше много интересна, а логиката - много гадна. Беше... безсмислена някак.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Ясно
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

И аз съм на мнение,че психологията е много по-интересна от логиката,но на мен малко отвеяни ми бяха тези предмети .А 10 клас Етика и право е още по-голяма скука,но поне по етика може да се справиш с материала и от обща култура.

Че психологията е по-интересна, по-интересна е. Но и логиката не е чак толкова зле. Предметът ти бърка в мозъка и те кара да се поразмислиш, нещо подобно на математиката.
    И все пак начинът, по който ми беше предадено всичко от предмета миналата година, беше доста завоалиран и труднодостъпен. Което си е пречка, наистина.
    Но и психология и логика ми бяха приятни на мен лично^^

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    На мен етиката ми е много интересна...
    (#) ...thats a cookie...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Еднакво интересни са ми и двата предмета(:
    Пък и госпожата ни беше супер печена, часовете прекарани с нея бяха адски приятни, въобще не се усеща как минава времето.
    И да не бягате, ей, че много ще пропуснете.
    Супер е просто!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Някъде по широкия свят...
    По психология,ще обърнете основно внимание на човешката душевност(психика),ще правите есета върху различни житейски принципи и психологически състояния на човекът.

По логика ,основно се набляга на логическото мислене,съжденията и изводите .

Лично аз предпочитам психологията,но за съжаление в 10ти клас се учи етикаи право ,а не психология и логика.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

na men li4no psihologiqta mi haresva pove4e no i logikata ne e lo6a a be to zavisi i ot u4itelq ako e nqkav gaden nqma da vi e interesno,na men mi be6e zabavno i estestveno imah 6
    ...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Интересно е учи се за Човека като личност, за приятели и семейстео, за наркотици и секс...за последното извадих бая 6 ама нз аз това учих.... сега нз какво се учи макар че преди 2 годни бях 9 клас

Фен Аватара на neMec`
    Град
    ..In..The..EvEnT..OF..My..DeMisEe..
    Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    Филисофия не се ли започва от 11 клас .. Аз поне така знам .. 9 калс - Психология и логика,10 клас - Етика и право и 11 клас - Философия .. не знам
    различно е при всички ,в нашето даскало го учихме по една последователност ,а в на един авер даскалото ги учиха в друга
    ..impossible...
    ...is nothing...

Имаше Кекс!По психология!
    Общо-взето нищо не учихме, тъй че и друго не помня.
    Ама секс имаше!
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: Психология и ЛОгика

Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    9 клас съм и за първа година ще ги учим ии ми е инт какво представляват и какво се учи по тях :P Батковци и какички обяснявайте
    abe i nie imahme amam leko ne 4atnah za ko e
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

И аз съм 9-ти клас...Вече дори карахме психология.Учителката е малко...Абе,де да знам,по визия мяза на оная от рекламата "от чакра в чакра"... Което е кофти,защото имам голяяямо желание да се захвана сериозно с психологията.Просто ми изглежда крайно интересна и си мисля,че дори мога да постигна нещичко в тази област в бъдеще... Пък и даскалката си говори със страст за няуката,тей че...Може да не е толкова лоша

You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Днеска си карах първия час по психо. Яко беше... нещо от сорта на "Размисли и страсти" Без мн страсти де
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

общо взето основните неща - формиране на личността, разни опити, доста интересно ще ви бъде....даже не го помня другото, обаче е яко
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    И аз го учих това. Готин предмет. Много има да беседвате и да дрънкате по тоя предмет ама разтоварва ако не друго
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Голям фен
    Ще стигнете до Фройд. Тва е. И ще решите първокласните ребуси. Нищо.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И аз имах за 1ви път Май ще е яко
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен
    Ние имахме в четвъртък за първи път, беше много яко Ще видим дали след време ще мисля така
    nicolepcd

Логиката ми беше трудна,някакви твърдения,връзки м/у тях,бла,бла...
    Интересен предмет е,ама трябва да се внимава докато учителя разяснява урока,че иначе става една каша.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си