- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Психология и ЛОгика
А отделно ли се учат-смисъл 1я срок-Психология,2-я-Логика..?
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
значи грешката е моя.но поне пък ще уча имформатикаПървоначално написано от SkyEatsAirplane
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az utre imam za aprvi pat ama to za 20 min 4as.........![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Миналата година имах и беше много тъпо. Психологията беше супер, така де - учиш за приятелите, секса, отношенията и тн., ама логиката е нешо, което АБСОЛЮТНО никога няма да ти потрябва и е много ама много тъпо. Цялото представлява зубрене. Може да се казва логика ама е хипер нелогично... Не включваш грам мозък. Само зубкаш.![]()
Ми ние ги учехме първия срок - Психология, втория - Логика.
На мен психологията ми беше много по-интересна, защото разглжда различни положения в живота,състояния на човек и т.н. Абе интересно еА логиката.. пълната скука и въпреки това по Логика имах 6, а по психология 5 .. ама съдба
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Психологията на мен ми беше много интересна, а логиката - много гадна. Беше... безсмислена някак.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Ясно![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
И аз съм на мнение,че психологията е много по-интересна от логиката,но на мен малко отвеяни ми бяха тези предмети.А 10 клас Етика и право е още по-голяма скука,но поне по етика може да се справиш с материала и от обща култура.
Че психологията е по-интересна, по-интересна е. Но и логиката не е чак толкова зле. Предметът ти бърка в мозъка и те кара да се поразмислиш, нещо подобно на математиката.
И все пак начинът, по който ми беше предадено всичко от предмета миналата година, беше доста завоалиран и труднодостъпен. Което си е пречка, наистина.
Но и психология и логика ми бяха приятни на мен лично^^
На мен етиката ми е много интересна...
(#) ...thats a cookie...
Еднакво интересни са ми и двата предмета(:
Пък и госпожата ни беше супер печена, часовете прекарани с нея бяха адски приятни, въобще не се усеща как минава времето.
И да не бягате, ей, че много ще пропуснете.
Супер е просто!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
По психология,ще обърнете основно внимание на човешката душевност(психика),ще правите есета върху различни житейски принципи и психологически състояния на човекът.
По логика ,основно се набляга на логическото мислене,съжденията и изводите .
Лично аз предпочитам психологията,но за съжаление в 10ти клас се учи етикаи право ,а не психология и логика.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
na men li4no psihologiqta mi haresva pove4e no i logikata nee lo6a a be to zavisi i ot u4itelq ako e nqkav gaden nqma da vi e interesno,na men mi be6e zabavno i estestveno imah 6
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...
Интересно е учи се за Човека като личност, за приятели и семейстео, за наркотици и секс...за последното извадих бая 6ама нз аз това учих.... сега нз какво се учи макар че преди 2 годни бях 9 клас
![]()
различно е при всички ,в нашето даскало го учихме по една последователност ,а в на един авер даскалото ги учиха в другаПървоначално написано от j_adore2
![]()
..impossible...
...is nothing...
Имаше Кекс!По психология!
Общо-взето нищо не учихме, тъй че и друго не помня.
Ама секс имаше!
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
abe i nie imahme amam leko ne 4atnah za ko eПървоначално написано от sladkъ_mackъ
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
И аз съм 9-ти клас...Вече дори карахме психология.Учителката е малко...Абе,де да знам,по визия мяза на оная от рекламата "от чакра в чакра"...Което е кофти,защото имам голяяямо желание да се захвана сериозно с психологията.Просто ми изглежда крайно интересна и си мисля,че дори мога да постигна нещичко в тази област в бъдеще...
Пък и даскалката си говори със страст за няуката,тей че...Може да не е толкова лоша
![]()
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
Днеска си карах първия час по психо. Яко беше... нещо от сорта на "Размисли и страсти"![]()
Без мн страсти де
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
общо взето основните неща - формиране на личността, разни опити, доста интересно ще ви бъде....даже не го помня другото, обаче е яко
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
И аз го учих това. Готин предмет. Много има да беседвате и да дрънкате по тоя предмет ама разтоварва ако не друго![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
И аз имах за 1ви пътМай ще е яко
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ние имахме в четвъртък за първи път, беше много якоЩе видим дали след време ще мисля така
![]()
nicolepcd
Логиката ми беше трудна,някакви твърдения,връзки м/у тях,бла,бла...
Интересен предмет е,ама трябва да се внимава докато учителя разяснява урока,че иначе става една каша.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P