...
Всяка жена има нужда от мъж, който да й дава любов и нежност. Когато е скарана с приятеля си, това си ти. Не позволявай да си резерва. Още повече, щом си задаваш този въпрос (дали си играе с теб или те обича), значи не ти го е доказала. Може би има момиче, което иска да е с теб изтински, а ти си губиш времето с друга, която те има само за един временен заместител на гаджето си.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Ох,на батко играчкатааа![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Не им пречи на връзката... смл 5-6 години това е адски адски много... постави се на мястото на гаджето и докато е на работа некъв се възползва,че са скарани изчакай ако скъсат тогава...Първоначално написано от LIFESUX
![]()
Ти си резервния вариант![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
+1Първоначално написано от BlindedAngel
![]()
Нямам какво да се смееш,КакоПървоначално написано от anichkaaaa
.Момичето хубаво му е зела акъла . Само го измъчва.Ех,жени
![]()
.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
хахПървоначално написано от ™G-Baby™
![]()
Резерва си. Съжалявам. Е... не много.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ауу горкичкияПървоначално написано от tqnkо
![]()
Как ще зареже гаджето си,при положение че от цели 6 години са заедно?!Сменяй работата.![]()
Здравей!Историята ти не е нищо ново.Според мен тя просто си търси нещо като авантюра, за да се отдалечи от сивотата на скучната и дълга връзка.Но не се залъгвай-няма да го остави заради тебе!Ако те обичаше наистина щеше отдавна да се е разделила с него!Няма значение че са заедно от толкова време...
Върви там, където няма пътека, и остави следи.
Била съм на твоето място. Или поне в подобна ситуация. И знам, че човек търпи, докато тотално не му разбият сърцето и не му дойде до гуша да го разиграват. Отдръпни се от това момиче. Бъде точен и ясен с нея - тя трябва да избира. Или приятеля си, или теб. Ако избере другото момче - губи те. Губиш я и ти. Но за теб така е по-добре. Това че сте колеги прави нещата по сложни, но трябва да се постараеш да имаш минимален контакт с нея. Тя ще може да си даде сметка на кого държи повече и с кого желае да бъде само когато усети, че ти няма да я чакаш вечно. Каквото и да избере изходът е добър за теб - ако пожелае да опита с теб - хубаво, ако не - направил си първите крачки към това да я забравиш и да продължиш напред.
Приятели вече не можете да бъдете. Няма как. От такава ситуация връщане назад няма.
Успех.
Казах "край" и сега ми се сърди нз как ще се опраат нещата щото нали ви казах, че по цел ден сме заедно![]()
Хммм доста позната история но при мене се случва с момче.Мисля че най правилният вариянт е да я зябравиш НО както казваш и самият ти голямото но което ни спира винаги!ако я нямаше тази любов и привързаност щеше да ни бъде по лесно в избора но закъде сме и без нея кой ще ни радва момичето което харесваш казваш когато е скарана със гажето си тича при тебе знаеш че си вторият но въпреки това и го позволяваш заради този хубав момент колкото и кратък да е тойСпоред мене е най-добре да и кажеш в очите отново ако си го правил вече че я Обичаш и искаш да бъдете заедно гледай я и нея във очите и така ще разбереш дали и тя те обича или си играе...От играчка става и плачка така че ако мисли винаги да те използва за план Б във своята връзка по добре да останеш сам за известно време но не и да се луташ в този лабиринт от чувства! Това е от мене
![]()
БъДи ГаД, За Да Не Те Е Яд, ЗаЩоТо ВсЯКА ГаДоСт Ми ДоСтАвЯ РаДоСт. НиКоГа Не Е КъСно Да НаПрАвИш На МрЪсНиКа МрЪсНо. КоЛкОтО По-КъСнО ТоЛкОвА По МрЪсНо
Няма защо да те е яд. Предполагам щом си казал "край" и ти самия си осъзнал, че си играе с теб. Не си струва да оправяш нещата с нея. А това, че сте по цял ден заедно не значи нищо. Пробвай поне да я поздравяваш. Ако тя не отвръща, цупи се и едва ли не, се надува... Отебаваш и това е.Първоначално написано от LIFESUX
Не мога със сигурност да кажа дали те мотае или не. Може наистина да има някакви чувства към теб, но все пак не забравяй, че тя и приятелят й са заедно от 6 години - извървяли са доста дълъг път и не мога ей така да му обърне гръб и всичко да прикючи. Но честно казано не знам дали има смисъл да се бориш за нея. Времето ще си покаже.
...
Няма защо да съжаляваш. Сам казваш, че на нея не й пука. Нима ти липсва онова щастие, измамното и изпълнено с фалш?!Първоначално написано от LIFESUX
....
Това какво ти подсказва?За мен това означава,че те търси когато има нужда от теб.Първоначално написано от LIFESUX