.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: ...

Hybrid View

Вярваш ли си, че след като има връзка 5-6 години и с тоз си знаят и долните гащи не..ами и под тях мислиш че имаш някаф шанс? Всички реалисти ли умряха подяволите! Играе си с теб..Просто е пекана в това..няма смисъл да чакаш да скъсат..няма да го направят.. Засърбява я "приятелката" за теб и ти си й удобен! готофУ решен ти е проблемЪ.

Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
    Вярваш ли си, че след като има връзка 5-6 години и с тоз си знаят и долните гащи не..ами и под тях мислиш че имаш някаф шанс? Всички реалисти ли умряха подяволите! Играе си с теб..Просто е пекана в това..няма смисъл да чакаш да скъсат..няма да го направят.. Засърбява я "приятелката" за теб и ти си й удобен! готофУ решен ти е проблемЪ.
    Това вече го е разбрал! Чети преди да пишеш!
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

6 години са доста време, ама връзката май отдавна се е изчерпала
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Цитирай Първоначално написано от LIFESUX
    Липсва ми, защото само с нея ми се преобръщаше корема по оня странен но готин начин... само като я погледнех и усещах че всичко е възможно на тоя свят достатъчно ми беше само да я видя и вече бях щастлив... тя е единственото момиче за което някога съмм плакал абсолютно всички до сега са ми били с извинение през онаа работа, но заради нея се промених станах друг човек... Незнам защо ли ви занимавам с мойте глупости но няма с кой да споделя.
    Щом нещата не са били взаимни, значи не си трепвал по онзи невероятен начин. Някой ден ще срещнеш момиче, което щете обича, както и ти нея. Тогава въпросното преобръщане на стомаха ще ти се стори смешно.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си