Цитирай Първоначално написано от LIFESUX
Така искам да разкажа и мойта история току виж някой ми дал съвет или просто за да ми поолекне споделяйки я с вас!
Обичам едно момиче, с което по стечение на обстоятелствата работя... смисъл ми е колежка и по цял ден сме заедно...
отначало не я обичах беше ми просто приятел с който си говорех за всичко и всеки приятел но нищо повече, до един ден в който разбрах че няма да сме заедно около 1-2 седмици оттоава осъзнах че не мога без нея и че я обичам, много я харесвам и искам да сме заедно, но винаги има едно "НО" тя си има приятел от около 5-6 години. Многократно ми е показвала и ми е казвала че иска да е с мене обаче това е проблема че не може да прекрати връзката си с този човек в моментите когато е в лоши отношения с него се държи с мене все едно не може без мене и аз съм човека с който иска да е завинаги и всичко е толко весело и хубаво, но когато е в добри отношения с него с мене се държи все едно съм некой непознат и чужд човек. Цялата тая история продължава вече около 5-6 месеца и напрао ми се къса сърчицето сигурно 1000 пъти си казвам това е края! но на другия ден като ме погледне и ми се усмихне по "оня начин" и съм безсилен всичко започва пак и пак. Неведнъж е показвала и казвала че ме обича че й пука за мене,
но това е било само когато е скарана с приятеля си.
Главата ми казва да я забравя да ми бъде просто приятелка, да продължа напред и да не мисля за нея, но сърчицето ми то е на друго мнение и иска да я обича завинаги...
не мога да разбера дали само си играе с мене или наистина иска да сме заедно но не може заради приятеля си и най лошото е че не иска да ми казва нищо. Направо съм го закъсал много лошо... Дайте некой и друг съвет или ддз и аз споделете мнение.
Не им пречи на връзката... смл 5-6 години това е адски адски много... постави се на мястото на гаджето и докато е на работа некъв се възползва,че са скарани изчакай ако скъсат тогава...