- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво е секса за теб?
tazi tema e otpravena kakto kym momi4etaTA TAKA I KUM MOM4ETA ....TA SEGA mneniqta i na dvata pola otnosno sexa sa razli4ni...moje bi za momi4eto zna4i ne6to pove4e ne6to po specialno a za mom4eto ne ?vyprosyt mi e za vas kakvo e sexa i na kakvo se dylji razli4ieto na dvete tezi?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Любов ..![]()
![]()
П.П. Има такава тема 'щото си спомянм че съм отговаряла .. И пиши на кирилица , мамка му !!!
Зависи с кой... ако е в диско е просто чукане ;]
необходимост
Съвкупност от няколко неща - любов, удоволствие, необходимост..![]()
Удоволствие, необходимост, отговорност![]()
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!
Най-голямата близост, чуството че споредяш всичко с някой за мен е неописуемо. Взаимно доставяне на удоволствие. Начин да покажеш на любимят че му имаш доверие
и всичко и нищо....
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
голямо удоволствие и начин за възпроизводство![]()
House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....
Взе ми думите от устата :PПървоначално написано от Зелената фея на отбора
![]()
..Why can't I be innocent..
чувството да си желан...нещо което е само за двама...завършекът на една връзка...трябва да е с любов и много желание...да има сигурност и доверие...а тия дето го правят просто за да ръгат чушки в боба за мен са тъпи женкари....
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Когато заедно със секса има любов е страхотен и удоволствието огромно...Не знам защо някои си мислят че секса за момчетата нищо не значи.Напротив,приятеля ми много пъти ми е казвал че това е нещо много важно за него,защото ме обича.Секс без чувства още не съм опитала,но знам какво е да е с любов и ми харесва
За мен секса е като си пъхнеш ръката в мифката и услиш водата![]()
Хмм... За мене е нещо незначително, смисъл, имала съм изключителни, напълно задоволяващи, но само платонични връзки... No sex... И според мен сексът не е определящ фактор за една връзка![]()
любов и отговорност на 1-во място...после удоволствие и необходимост
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
едно от най-яките неща в животано зависи с кой го правиш,ако искаш просто така да се изчукаш с някой тва си е ебане,апък ако се намесят чувства(там нз)сиг е както др казват по яко
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
за мен е любов.. чувство което не можеш да опишеш, но можеш да покажеш и да почувстваш..
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
ежедневие,необходимост,жиз нен процес,удоволствие![]()
in defense of our dreams...
Sex is like software, it`s better when it`s freeИ другото - Сексът е като играта на карти - ако нямаш добър партньор, трябва да имаш добра ръка
Иначе - като McDonalds - I'm Lovin' It!
Или като Nike - Just do it!
А, да, и като Adidas - Impossible is nothing.
Сексът е нещо прекрасно, когато наистина го искаш.
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.
Сексът е прекрасно нещо но когато е съчетан с любов и се прави с любимия човек,това е начинът да се раздадеш на 100% на човека който обичаш.![]()
За секса без чувства..ммм дори не мога да кажа че доставя някакво удоволствиеЛично мнение
![]()
Вариант 1.
Обичаш много един човек и искаш да му доставиш най-голямото удоволствие и да го видиш как се гърчи от кеф с 8-ми подред оргазъм.
Вариант 2.
Обичаш много един човек и искаш да му доставиш най-голямото удоволствие и да го видиш как се гърчи от кеф с 8-ми подред оргазъм.
Вариант 1 - ти си влюбен в някой друг.
Вариант 2 - ти си влюбен В СЕБЕ СИ !
Equality For All !
Като сладоледа...като дойде лято и ти се дояжда...и със секса така,като видиш някое готино момиче ти се дое**ва.Иначе мога и на белот и бира да карам по един месец...
Play hard,go PRO!