- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Откачaм нали?
От 1 седм съм си втълпила 4е съм бременна правихме го без кондом...само си го допря до вагината ми възможно ли е да има бебе ..аа и ме болят гърдите и малко леко долу корема![]()
![]()
Всъщност вероятността да е бременна не е толкова пренебрежима. Не се знай ко ще излезе от п*тката след 9 месеца![]()
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
Абе,глупаво момиче,купи си един тест эа бременност.
Сложно ли ти се вижда?
Не е.
И като не энаеш какво правиш,научи се по-добре да не правиш секс ей така,беэ кондоми,эащото ако сега не е станал гаф,ще вэеме някога да стане.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Правили ли сте го или само си е допрял пениса до вагината ти?! ...... Уточни.
И защо за Бога без кондом?!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Това не е секс.. да те светна ...... Все едно сега като ти гледам мениеята да значи, че спя с теб ......Първоначално написано от Bring.me.to.life.F
И, хайде преди да правиш каквото и да е се пообразовай малко.. Първо, че не знаеш и го правиш .. и разбира се чак после питаш .. При свършен факт .. Толкова ли му е трудно да сложи един презерватив?!! А ти сливи ли имаш в устата да не му кажеш?!
На колко си години?
Надявах се да си по-малка .. Но пак нямаше да те оправдае ..
Ами виж - попрочети важните теми .. И друг път не си прави излишни експерименти! ...
И спокойно, не си бременна....
УФ..Ами, за да си сигурна, че не си бременна друг път го прави с презерватив!
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Мамка ви проста умрете вееееееееееееее!![]()
![]()
![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
добре казано е,но май наистина откачаш от притеснениеПървоначално написано от qjte dreben penis
![]()
![]()
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
+1Първоначално написано от 1000RR
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
boli te uq bii taa katerica tam i se kefi na jivotapa i da izlezne nekoi chochkovec oshte po dobre edin chovek poveche
![]()
QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.
Бъди по спокойна виж аз имах същият проблем правих секс без презерватив но за разлика от твоят случай наистина имаше полов контакт а не само да се докосне до вагината и не съм бремена! Важното е момчето да НЕ свърши в тебе но и това не ти гарантира на 100% че ще се спасиш от нежелана бременост.Затова и аз се убедих Правете секс с ПРЕЗЕРВАТИВ ако не искати да лепнете нещо или да си имате бебеи аз така се притеснявах като тебе и затова не мисля повече да рискувам
![]()
БъДи ГаД, За Да Не Те Е Яд, ЗаЩоТо ВсЯКА ГаДоСт Ми ДоСтАвЯ РаДоСт. НиКоГа Не Е КъСно Да НаПрАвИш На МрЪсНиКа МрЪсНо. КоЛкОтО По-КъСнО ТоЛкОвА По МрЪсНо
Напълно е възможно, не е само внушение
да имаш близнаци![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Невъзможни неща в този свят по принцип няма, ама това може да е едно от тях![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Ко да ти кажа.. .. слаба раута
Ако само си го е допрял, изключи си от акъла другото, защото няма как да стане при такива обстоятелства.
+2Първоначално написано от blood_dodo
Първоначално написано от SK0RP10N
Не се притеснявай и не си втълпявай глупости,
не може да си забременяла от едно докосване.