.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Всъщност има ОГРОМНА вероятност да си бременна мдааа .... По последни изследвания само при леееко докосване даже и през дрехите мощните сперматозоиди си пробиват път и проникват право в яйцеклетката ти ! Така че .. ЧЕСТИТО !

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Може и болките да си ги втълпяваш...стига го мисли

Град
    София....
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    Всъщност има ОГРОМНА вероятност да си бременна мдааа .... По последни изследвания само при леееко докосване даже и през дрехите мощните сперматозоиди си пробиват път и проникват право в яйцеклетката ти ! Така че .. ЧЕСТИТО !

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    Ей за това те обичам Гениална си Ани ГЕНИАЛНА СИИИИИИИИИИИИИИИ ау припаднах от смях
    De-Phazz - Anchorless

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Цитирай Първоначално написано от sextazy_baby
    Може и болките да си ги втълпяваш...стига го мисли
    +1
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Tva ne e seks skupa tva che te boli korem ne znachi che si bremenna tcccc naprao me razbi ot dopirane ne sum chuvala da se zabremenqva a... osvem ako ne si nekoe cvete te dokolkot znam se oplojdat ot dopirane
    Life is тОo preciОus тО wОrry abОuт sтupid/shiт/ sО have fun.. geт drunк && fall inlОve! say whaт yОu wanт тО say && dО whaт yОu wanт тО dО! ragreт - nОтhing && dОn'т lет peОple whО dОn'т meттer, brin

Кръсти го на мене!!! НА МЕНЕЕЕ!!!
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Не може да си бременна...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Stara Zagora
    tebe kosite ti mogat da pobeleqt,da umira6 ot pritesnenie i kvo li o6te ne,ama test nqma da si kupi6....eh,mnoo staren narod....
    PEACE

Цитирай Първоначално написано от Bring.me.to.life.F
    16

16?!?!?!?!? как може да си на 16 и да нямаш грам акъл?!?!?!?!?!?!?!?! за да забременееш трябва момчето да свърши... той не е свършил и още по-важно - да всърши в теб!!! Не можеш да забременееш от докосване! Все едно ако си пипне пениса и после ти пипне вагината и ти да родиш тризнаци.... Добре бе... майка ти не ти ли е казвала от къде идват бебетата? Ти.. омг не мога да го проумея.... как може да си... аа???@ няма да продължавам! Не си бременна!

Град
    SLiVNiCa
    Hahahaha jotitu e prav pi4a leko taka tree da svar6i v tebe za da zabremenee6 a tva za bolkite v korema.... moe da ima6 rastroistvo spomni si ko si qla na skoro a da i ako re6i6 vse pak da si vzima6 test za bremennost... kato gledam kolko razbira6 po vaprosa sas sexa zemi pro4eti intrykciite na testa 4e da ne zeme6 da si go pyxne6 v zadnika
    ....И еДиН СтАНиОл уВиВА МаРМотА в ШоКОлАд...

Град
    SLiVNiCa
    Aaaaaaaaaa da zabravix

Цитирай Първоначално написано от wildman
    Цитирай Първоначално написано от blood_dodo
    Цитирай Първоначално написано от 1000RR
    Мамка ви проста умрете вееееееееееееее!
    +1
    +2
    +3
    ....И еДиН СтАНиОл уВиВА МаРМотА в ШоКОлАд...

тва че та болат гърдите и ниско долу в корема са симптоми за наближаващ менструален цикъл проявите на бременност идват по-късно тогава усещаш тежест в гърдите гадене и др там симптоми... споко
    По-добре да влагаш чувства, отколкото да чувстваш влага

Простотията е като лъч-има начало,но не и край.

Цитирай Първоначално написано от ani00770088
    тва че та болат гърдите и ниско долу в корема са симптоми за наближаващ менструален цикъл проявите на бременност идват по-късно тогава усещаш тежест в гърдите гадене и др там симптоми... споко
    Темата е стара

От преди 2 месеца е..
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

хаха....
    това ми прозвуча като една приятелка в ранна ученичеста възраст.....
    "правих му свирка и той свърши в устата ми ......БРЕМЕННА ЛИ СЪМ?"
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Никакъв шанс да си бременна.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

:P

Как ще си бременна като само те е докоснал Мен ако питаш щом толкова много се притесняваш от това, че си е допрял пениса до вагината ти...не си готова да праиш секс..щото представям си как ще се притесниш ако го правиш наистина..

Абе момиче не си ли чувала за тест за бременност????Купи си един направи си теста и се узпокой малко, че от претиснение няма да ти дойде и още повече ще земеш да се притесняваш!ИИ друг път прави секс с кондом, за да няма "ох притеснявам се" !!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си