След всичко научено и изчетено не вярвах, че ще имам нужда да потърся помощ и то точно тук, но всичките ми познати изведнъж го удариха на живот баш когато са ми нужни. Както вече се похвалих от няколко дни имам 50 дневно бебче френски булдог. Проблемът е там, че досега никога не съм се сблъсквала с бебе. Винаги съм имала контакти с порастнали кучета и с охота съм помагала и на приятели със съвети за техните изчадийца. Така... моето бебче за някави 2 - 3 дни разви някаква маниакална привързаност към мен и всяка секунда, в която не ме усеща/вижда/чува или и трите едновременно прекарва в квичене и плач (със сълзи). В началото мислех, че е от кашона (временното жилище). После направих бокс със решетка, през която да ме вижда. После реших, че е гладен. Ама преди малко квича точно след като си погълна вечерята, а аз бях в тоалетната и при първият писък се изстрелях при него. В мига, в който беше в ръцете ми писукането спря. Ама аз немога 24/7 да съм при Спайк. Някой да има идея какво се прави в моя случай?