- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирка на колене
ами.. как така ви се зачервяват, бе!?![]()
То нали първо те заболява, после те наболява (усещаш болка демек) и чак като поседиш още известно време така и тогава ти се зачервява!??!?!
И кфо излиза!? Че докато му лапате ви боли и усещате болка ?!
Ба..
аз винаги си намирам с периферието нещо меко (примерно в къщи си придърпвам пантофите и си ги слагам под колената..) .
и така..
иначе съм имала супер гадни синини по колената и много съм се дразнела когато другите са ме ебавали относно тва, че съм лапала на някой...
пазете си коленцата, бе, девойки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
нема бе той ще ги набъта баш надолу, и после че я ресне отзад да се върнатПървоначално написано от ГрозенСъсел
http://eroticabukovlak.bulboard.com/
Луд форум където можете да задоволите жаждата си за спам.
То има на кой да си го правяПървоначално написано от terminatorа
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ti poneje si go pravil i znae6 naliПървоначално написано от terminatorа
![]()
Тъкаа.
"Случвало ли ви се е блаа блаа?" е как нема да им се случва? Търкай си коленете в асфалта, та да са ти винаги зачервени и нема да те разпитват вечно. Баси, толко ли е сложно да помислиш малко?
Ако не отстояваш себе си тогава кой?Първоначално написано от Wrathchild
да, добре бе, пусни твойто курве да го понауча некой трик, и ще видиш как ше ми благодариш после, не съ бъзикамПървоначално написано от ForgotN
Какво има да се отстоявам? Примерно, когато бяхме на морето и мъжо беше изгорял нямаше как по друг начин да му направя свирка, освен да застана на колене. Или дай като няма друг начин да не му доставям удоволствие? Или да му кажа 'Лягай, куче мръсно, не ме интересува, че те боли!'?Първоначално написано от jotitu
Ако нещо се харесва и на двамата, то не виждам кое му е унизителното.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Щом го смяташ за унизително,просто не го прави.Аз не виждам нищо унизително в цялата работа даже ми харесва повече но.....всеки с предпочитанията си![]()
Първоначално написано от glor4eto_
аничке аре да се разберем нещо най-после , ко ше кажеш. няма да искам много от теб. само някой нещица, аре няма да ти права златен дъждПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
ПС: много хубави цици![]()
Pravil si svirka na koleneПървоначално написано от terminatorа
![]()
![]()
![]()
абе ти ко искаш на майка си гъзъ, искам ти фърфълачето да го науча на някой работи после да ти прави кефа ти ем нещеш ем ми скърчаш. мен няма да ме имаш, знам ти наклонностите, ма не съм такъв, аз искам женски кучки не мъжкиПървоначално написано от ForgotN
Мерси и аз си ги харесвамПървоначално написано от terminatorа
![]()
![]()
Та какво искаш да се разбираме ?!
![]()
Еми шом ти доставя удоволствие - прави го! Като е изгорял голяма работа, утре няма да го боли.. мен лично тази позоция вече казах, че не ме устройва и не бих си променила мнението само за да му доставя 10 секундно удоволствие! Е така де при френска удоволствието му е повече, но тгазма така или ина4е не е повече то 10 секундиПървоначално написано от Wrathchild
Ще си промениш някой ден мнението. Както казах, в секса стига нещо да се харесва и на двамата, не може да е унизително. След време ще разбереш, че съм права, сега няма да те убеждавам.Първоначално написано от jotitu
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Hah temata mi napomni za lqtoto taq godina na plaja s edna macka ,varti mi svirki i to baq vreme ...Sled tva kolencata i 4erveni i se nabili s pqsak ,jal mi stana 4ak za neq.
Понякога като съм на работа(например) и си погледна синките и се възбуждам като се сетя какво сме правили предишния ден
Иначе не смятам, че е унизително. В секса няма нищо унизително..
Първоначално написано от KLI_ENT
ОУУУ ..Това за пясъка е гадно,направо е бати ужаса.Тази година го изпитах това като правих тройка.След това едва ли не с пинсета съм си вадила песъчинките от коленете.
Правя го и не съм забелязала червени коленца. Но предпочитам той да е прав, а аз седнала на ръба на леглото или права и да се наведа.........тою така се възбужд повече, а и не си моря колената.
Wrathchild, това са също 2 метода за загорели(буквално) мъже. Не ми е унизително........харесва ми много даже![]()
ми аре и на мен деПървоначално написано от the_hottie
![]()
![]()
Боже,боже....съшата работа като..."имам смучка...вижте ме"![]()