- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да се разчита...?
moje li da se raz4ita na vaserman testovete kajete nmogo mi e spehno
за пръв път ги чувампоне аз де и кво е тва тест за бременност ли е оточни се за незнаещите като мен
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Купи си Sure Check и не се занимавай с някви боклуци... \/ \
/ \
/
tova sa testove za sifilis vaserman e zadaljitelen za bremenite no 4etox v internet 4e nee to4en
ми виж са предлагам ти да отидеш в аптеката или на некое място дето си сигурна че продават такива тестове и попитай най-добре аптекарката кво ще ти каже нз тва си е лично мое мнениеПървоначално написано от maria72_1976
kakvo e tova koeto da si kupy
ti da ne me karah da si kupy test za bremennost![]()
az govory za kravni testove
По-добре поговори с някой лекар-ние много много не ги разбираме тез неща
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Първоначално написано от girl_in_black
даМ .. прАвА е А и Да гИ раЗбИрАме .. пАк поГОвоРИ !!
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Васерман не е ли остарял тест? Още ли го правят?
Ето какво намерих в Уикипедиа:
Диагностиката в днешно време се извършва чрез специален медицински тест, (в миналото „Васерман“, сега заменен от по-съвременни и точни тестове, като VDRL или TPHA)
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
дОбре Де МамКа му Не тИ ли ПИсна Да пиШеш По тоЗи наЧинПървоначално написано от Stefchyy
![]()
![]()
аре пиши поне веднъж нормално
Да наистина като пишеш така е досадно да се чете пък и не е толкова интересно само си създаваш проблеми да пишеш със главни и малки букви.Първоначално написано от пLiнцесkъ
Добре бе кво ми се карате .. кажете ми нормално не е нужно да ми викате !!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
За какво ти трябва теста
опитах се няколко пъти обаче ти явно не си прочел ...Първоначално написано от Stefchyy
na vsykade pravyt samo vaserman vav vsi4ki laboratoriikadeto pitax neznam kakvo da pravy
+1Първоначално написано от Palav_Sharan
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
v laboratirite pravyt samo vaserman pitax v 4 taka mi kazaxa v zadanena ulica sam kakvo stava
За какво ти е тоя Васерман? Теста в поостарял вече, но се ползва, защото е най-евтиния. И при евентуално съмнение в неговия резултат тогава се правят вече по-новите и по-прецизни тестове. Не знам от кой град си, но предполагам че си от София, така че ако имаш някакви съмнения за сифилис най-добре иди в център по сексуално здраве (в ниското тяло на майчин дом, има си табелки ) и там безплатно ще те прегледат хората и ще ти кажат най-точно къде и какви изследвания да си направиш. Иначе от тук най-много да получиш много "компетентни" мнения като тези на плинцеска, дето си няма идея какво е васерман, но въпреки това успя да осере темата с 6 безсмислени мненияПървоначално написано от maria72_1976
blagodary 4e se otzova ne sam ot sofia kakvo da pravy
Ами то има такива центрове в почти всички големи градове - Пловдив, Варна, Бургас и т.н. - предполагам, че все ще си достатъчно близо до някой от тези градове, за да може да идеш дотам. Просто напиши в google център за сексуално здраве и града ти и виж какво ще излезе. Ако не намериш нищо - погледни тук:
http://www.pmgbs.com/allaboutsex/main.php?page=help
Има телефони за контакти на такива центрове из цяла България
nai blizkia golym grad e st. zagora tam mi pravixa vasermana zvany na tel.no nikoi ne vdiga blagodary
Според мен намери време и отиди в София, там няма начин да не правят по-съвременни тестове.Първоначално написано от maria72_1976
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
omajena sam i tova uslojnyva nestata uspyx da se izmakna za vasermana no do sofia apsurd zatova pitax za to4nostana vasermana no mai ste si ostana v trevojno o4akvane blagodary ti