.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53
    Град
    .::.:Светът на любовта:.::.

Свирка на колене

Хей...дами, случвало ли Ви се е, когато правите свирки на гаджето си или на някое друго момче, което да не Ви е гадже и сте на колене, после да са Ви зачервени. Много е яко, защото после всички те питат от какво са тези червенки. Та..в такива случаи как процедирате и случайно родителите Ви питали ли са Ви: "От какво са тези червенини по коленете ти " и тем подобни.

П.П: Темата се отнася само за момичета, които са правили свирки и за момчета, които също с аправили свирки!
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Град
    в мечтите ти
    Ами по какъвто и повод да стоя на колене колената ми стават червени.Не е само от свирки.Никой не ме е питал никога, а пък и аз винаги ходя с дълги панталони.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

не го правя - струва ми се унизително да му падам на колене за свирка.... като е легнал да... така даже не гледа.. както и предпочитам.. но на колене ми се струва курвенска работа.. смисал , ако ти е гадже ти може да не мислиш така, но аз не бих се поставила в тая позиция..

в тоя случай като те питат точно това кажи и няма да ти повярват

Град
    в дълбините на морето
    а кфо казваш половината истина, демек коленичила сипо някъф повод, я да си оправиш нещо, я да си подредиш некой неща и така прости ти е било по-удобно е такива глупости

Яко курвички в BG.
    Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.

Цитирай Първоначално написано от jotitu
    не го правя - струва ми се унизително да му падам на колене за свирка.... като е легнал да... така даже не гледа.. както и предпочитам.. но на колене ми се струва курвенска работа.. смисал , ако ти е гадже ти може да не мислиш така, но аз не бих се поставила в тая позиция..
    Феминизъм...

Ам по темата - надали някого сериозно го интересува защо са ти червени колената. Просто кажи, че си правила нещо на пода, както каза някой над мене.
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

SK0RP10N
    Guest
    Ела ми завърти една, после аз ще обяснявам от твое име

Цитирай Първоначално написано от jotitu
    И аз така казвах...
    На никой не му пука защо коленете ми са червени...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от 1000RR
    Яко курвички в BG.
    RR-а ти май обичаш да критикуваш яко а?!
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Еми те мойте приятелки така ме разбраха, че съм спала с приятеля си, щото нещо споменах, че ме болят коленете от гадните плочки и те се сетиха... Само че коленете бе боляха не защото съм била на колене когато му правех свирки, ами защото аз бях отгоре и плочките бяха много разнебитени.
    А относно свирките, предпочитам той да е легнал защото започвам да го обсипвам с целувки още от врата и много бавно се насочвам надолу

Ми пак добре ,че са само зачервени,а не се били ожулени

Цитирай Първоначално написано от Misha_91
    Ми пак добре ,че са само зачервени,а не се били ожулени
    Как ще си ожулиш коленете на плочки .. възможно ли е
    http://www.impulse.bg/izplqskal94
    < СаМо ЛаГ МоЖе Да Ме СпРе >

най ме кефи да келчи разкрачена, така вирнала задника си

Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    Ела ми завърти една, после аз ще обяснявам от твое име
    еейе, и аз искам бе, полага ми се, нали ги обучаваме уж. Па ше си я зема ув Буковлък сетне
    http://eroticabukovlak.bulboard.com/
    Луд форум където можете да задоволите жаждата си за спам.

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

Re: Свирка на колене

Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хей...дами, случвало ли Ви се е, когато правите свирки на гаджето си или на някое друго момче, което да не Ви е гадже и сте на колене, после да са Ви зачервени. Много е яко, защото после всички те питат от какво са тези червенки. Та..в такива случаи как процедирате и случайно родителите Ви питали ли са Ви: "От какво са тези червенини по коленете ти " и тем подобни.

П.П: Темата се отнася само за момичета, които са правили свирки и за момчета, които също с аправили свирки!
    теб явно доста често те питат от къде са ти тея червенки
    <N>

То ако става въпрос всеки ще иска по една

Цитирай Първоначално написано от izplqskal
    То ако става въпрос всеки ще иска по една
    ма що да не искам бе, няма само кварталните пичове да намазват искам и то хубава като на джена джеймс

Е след теб съм аз

Да правила съм го на колене на приятеля ми и както и на него така и на мен ни доставя гоялмо удоволствие.
    И естествено ми се зачервяват коленете,даже протъркват,но минава бързо.
    Но никой не ме е питал от какво е.

Веднъж го бяхме правили на земята и колената му се протриха от мокета и
    майка му го е питала от какво е това,а той беше измислил естествено някаква лъжа Обаче все още има малки белечета по колената от тогава
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от _Kristin_
    Да правила съм го на колене на приятеля ми и както и на него така и на мен ни доставя гоялмо удоволствие.
    И естествено ми се зачервяват коленете,даже протъркват,но минава бързо.
    Но никой не ме е питал от какво е.

Веднъж го бяхме правили на земята и колената му се протриха от мокета и
    майка му го е питала от какво е това,а той беше измислил естествено някаква лъжа Обаче все още има малки белечета по колената от тогава
    ми и язе искам, като него,, навитачка?

Ти да не би да седиш върху бобени зърна ма курво,че да ти се натъртят колената.

Цитирай Първоначално написано от ГрозенСъсел
    не бе кат и натисне глъвътъ и и го набии и я тресе направо докато избичи белото и затва от тия вибрациии

Цитирай Първоначално написано от terminatorа
    Цитирай Първоначално написано от ГрозенСъсел
    не бе кат и натисне глъвътъ и и го набии и я тресе направо докато избичи белото и затва от тия вибрациии
    ААААА РАЗБРАХ АМА ТАКА НЕМА ЛИ ДА И ИЗВАДИ ПЪРВО СЛИВИЦИТЕ С ОНАЯ СИ РАБОТА

Голям фен
    И аз съм му правила с****и на колене ама само един път май
    защото ме заболяха коленете

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си