- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирка на колене
Хей...дами, случвало ли Ви се е, когато правите свирки на гаджето си или на някое друго момче, което да не Ви е гадже и сте на колене, после да са Ви зачервени.Много е яко, защото после всички те питат от какво са тези червенки.
![]()
![]()
Та..в такива случаи как процедирате и случайно родителите Ви питали ли са Ви: "От какво са тези червенини по коленете ти " и тем подобни.
![]()
П.П: Темата се отнася само за момичета, които са правили свирки и за момчета, които също с аправили свирки!![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Ами по какъвто и повод да стоя на колене колената ми стават червени.Не е само от свирки.Никой не ме е питал никога, а пък и аз винаги ходя с дълги панталони.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
не го правя - струва ми се унизително да му падам на колене за свирка.... като е легнал да... така даже не гледа.. както и предпочитам.. но на колене ми се струва курвенска работа.. смисал , ако ти е гадже ти може да не мислиш така, но аз не бих се поставила в тая позиция..
в тоя случай като те питат точно това кажи и няма да ти повярват![]()
![]()
![]()
![]()
а кфо казваш половината истина, демек коленичила сипо някъф повод, я да си оправиш нещо, я да си подредиш некой неща и така прости ти е било по-удобное такива глупости
Яко курвички в BG.![]()
![]()
![]()
![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
Феминизъм...Първоначално написано от jotitu
Ам по темата - надали някого сериозно го интересува защо са ти червени колената. Просто кажи, че си правила нещо на пода, както каза някой над мене.
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Ела ми завърти една, после аз ще обяснявам от твое име
И аз така казвах...Първоначално написано от jotitu
На никой не му пука защо коленете ми са червени...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
RR-а ти май обичаш да критикуваш яко а?!Първоначално написано от 1000RR
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Еми те мойте приятелки така ме разбраха, че съм спала с приятеля си, щото нещо споменах, че ме болят коленете от гадните плочки и те се сетиха... Само че коленете бе боляха не защото съм била на колене когато му правех свирки, ами защото аз бях отгоре и плочките бяха много разнебитени.
А относно свирките, предпочитам той да е легнал защото започвам да го обсипвам с целувки още от врата и много бавно се насочвам надолу
Как ще си ожулиш коленете на плочки .. възможно ли еПървоначално написано от Misha_91
![]()
най ме кефи да келчи разкрачена, така вирнала задника си![]()
еейе, и аз искам бе, полага ми се, нали ги обучаваме уж. Па ше си я зема ув Буковлък сетнеПървоначално написано от SK0RP10N
![]()
http://eroticabukovlak.bulboard.com/
Луд форум където можете да задоволите жаждата си за спам.
теб явно доста често те питат от къде са ти тея червенкиПървоначално написано от sexy_baby_originale
![]()
<N>
То ако става въпрос всеки ще иска по една![]()
ма що да не искам бе, няма само кварталните пичове да намазват искам и то хубава като на джена джеймсПървоначално написано от izplqskal
![]()
Е след теб съм аз![]()
Да правила съм го на колене на приятеля ми и както и на него така и на мен ни доставя гоялмо удоволствие.
И естествено ми се зачервяват коленете,даже протъркват,но минава бързо.
Но никой не ме е питал от какво е.
Веднъж го бяхме правили на земята и колената му се протриха от мокета и
майка му го е питала от какво е това,а той беше измислил естествено някаква лъжаОбаче все още има малки белечета по колената от тогава
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ми и язе искам, като него,, навитачка?Първоначално написано от _Kristin_
![]()
![]()
Ти да не би да седиш върху бобени зърна ма курво,че да ти се натъртят колената.
не бе кат и натисне глъвътъ и и го набии и я тресе направо докато избичи белото и затва от тия вибрациииПървоначално написано от ГрозенСъсел
![]()
![]()
ААААА РАЗБРАХ АМА ТАКА НЕМА ЛИ ДА И ИЗВАДИ ПЪРВО СЛИВИЦИТЕ С ОНАЯ СИ РАБОТАПървоначално написано от terminatorа
И аз съм му правила с****и на колене ама само един път май
защото ме заболяха коленете![]()