.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Град
    На края на дъгата :)
    Цитирай Първоначално написано от AnyLee
    Аз знам, че след някаква драма в живота, се слага или piercing или tattoo, аз поне така направих
    и аз така правя,имам вече 4 обеци,и скоро и татос ще си правя,щото мисля че скоро наближава буря в личните отношения
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Повече от фен
    Много често срещам тук мнения в които пише че момичетата се подстригват...аз също бих искала една нова промяна дали коса или нещо друго ..това си е до внушение...чела бях някъде,но съжелявам смътно си го спомням че при китайските монаси,както знаете те имат бръсната глава и една плитчица..та точно тази плитчица била символ на техния живот ,знам странно е ..но те по никакъв начин не давали да им я режат,а пък знаете че попринцип хората отдадени на мъдрост като тях имат тази плитка за символ на изживяния живот тя е като техния път и отрязвайки косата си те затриват един вид живота си и мадростаа която са придобили....та с две думи може би има връзка с това че режейки косата си ти искаш да изтриеш моменти от живота си и да започнеш наново.

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    posledniq p1t pak mi beshe stanalo ne6to i odrqzah 20sm ot kosata mi
    kakto si beshe na opa6ka i otrqzah

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Когато реша да променя нещо във външния си вид го правя,понеже искам нещо ново и различно,малко разнообразие,а не заради разочерования
    Суетата.Моят любим грях.

Град
    София
    хихих ми че кой не го е правил, аз обаче съм привърженик на шопинг манията ... та цялта е да имам нова придобивка от бельо до рокля ... след което органичавам промените в косата, до прическа, слгам по спц грим (зависи дали ще е тежък или просто по различен) слагам новото нещо, което съм си купила и съм АЗ ! хиихих само като се сетя и ми става добре
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Не
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Аз бях много , ама много зле !

И се реших на голяма крачка. Почнах да се къпя... малко е странно но се свиква ...

Сега си хванах и гадже
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

дам ... доста неща и като си видя снимките от 7 клас до сега (9 клас) иии гледам и не вярвам че съм аз последната промяна в мене ... ами ... боядисах се черна :P :P
    Make Some Noise ... ;]]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си