- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Външна промяна в следствие на раэочарование в личен план
и аз така правя,имам вече 4 обеци,и скоро и татос ще си правя,щото мисля че скоро наближава буря в личните отношенияПървоначално написано от AnyLee
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Много често срещам тук мнения в които пише че момичетата се подстригват...аз също бих искала една нова промяна дали коса или нещо друго ..това си е до внушение...чела бях някъде,но съжелявам смътно си го спомням че при китайските монаси,както знаете те имат бръсната глава и една плитчица..та точно тази плитчица била символ на техния живот ,знам странно е ..но те по никакъв начин не давали да им я режат,а пък знаете че попринцип хората отдадени на мъдрост като тях имат тази плитка за символ на изживяния живот тя е като техния път и отрязвайки косата си те затриват един вид живота си и мадростаа която са придобили....та с две думи може би има връзка с това че режейки косата си ти искаш да изтриеш моменти от живота си и да започнеш наново.
posledniq p1t pak mi beshe stanalo ne6to i odrqzah 20sm ot kosata mi
kakto si beshe na opa6ka i otrqzah![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Когато реша да променя нещо във външния си вид го правя,понеже искам нещо ново и различно,малко разнообразие,а не заради разочерования![]()
Суетата.Моят любим грях.
хихих ми че кой не го е правил, аз обаче съм привърженик на шопинг манията ... та цялта е да имам нова придобивка от бельо до рокля ... след което органичавам промените в косата, до прическа, слгам по спц грим (зависи дали ще е тежък или просто по различен) слагам новото нещо, което съм си купила и съм АЗ ! хиихих само като се сетя и ми става добре![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Не![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Аз бях много , ама много зле !![]()
И се реших на голяма крачка. Почнах да се къпя...малко е странно но се свиква ...
Сега си хванах и гадже![]()
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
дам ... доста нещаи като си видя снимките от 7 клас до сега (9 клас) иии гледам и не вярвам че съм аз
![]()
последната промяна в мене ... ами ... боядисах се черна :P :P
Make Some Noise ... ;]]]