- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какви са навиците ви?
Имате ли някви навици и кви са те?
В сми примерно някои хора всяка сутрин пият кафе,
други пушат след секс..
За друго в момента не се сещам,
но в никакъв случей не става въпрос за суеверия -
прим всяка сутрин да тръгвате с еди кой си крак,
понеже смятате, че така ще ви върви през деня,
или пък винаги когато черна котка ви мине път
да започнете да се въртите![]()
Надявам се да сте схванали мисълта ми,
аз за мои навици в момента не се сещам
Вие сте ;]
Чета вестник докато сера
Всяка сутрин като се събудя си казвам, че денят ще бъде хубав.Лош навик ми е, когато някой ме попита нещо, преди изобщо да съм помислила казвам"не знам".А и друг лош навик ми е винаги да имам нещо в устата,пф
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Тфа да ти кажа не е лош навикА и друг лош навик ми е винаги да имам нещо в устата
Вечер преди лягане пускам музика (и спя на музика)- балади или любовни песни :P![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
mmm moje bi ne to4no navik imam no mi haresva da sedq do hladilnika. prava ili sednala i hladinata vrata da e otvorena i da qm ne6to po toq na4in. primerno dinq da si reja ili pak grozde da qm..6okolad a be kakvoto mi e na kef![]()
Сутрин пия кафе и ако ги няма наще пуша...Друго не загасям лампите като изляза от някоя стая,не пускам вентилатора в банята след като се изкъпя,не затварям врата на тоалетната като изляза от тамне си прибирам дрехите в гардероба,не си оправям леглото(доста често взех да го прая тва
)Иии тва е...
П.С. Абе аз съм голям писюп е![]()
![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
яуууу
тфа с устата....![]()
![]()
![]()
-аз пък винаги оставам бутилките с вода някъде из къщата и никога в хладилника
-пристрастена съм към кафето..признавам..
-смея се като..улигУфриен...само за да дразня майка ми обаче вече почнах само така да се смея...
-обичам да дразна майка ми вечер като се прибирам
мама:къде беше??
аз:амииии наоколо...
мама:къде по точно??
аз:амииии не знам,,...не помна....
мамавече припаднал от притеснение)аз ще си лягам...
и се отдалечава с бавна тресяща се крачка
просото запомняща се гледка...
![]()
![]()
in defense of our dreams...
абсолютно ВИНАГИ спя на пуснат телевизор, иначе няма никакъв шанс да заспя.![]()
винаги първо се ядосвам и избухвам, после обмислям ситуацията.
преди да си легна проверявам дали външната врата е заключена.![]()
преди да изляза от вкъщи минавам да се изпишкам.![]()
![]()
Събуждам се всеки ден.
-не мога да заспя без телевизор+винаги предварително го нагласям на самоизключване
-през 30секунди казвам на нашите или някакви по-близки роднини(лели,баби,дядовци и прочие) колко ги обичам и те естествено ми отвръщат,пък аз им казвам,че не им вярвам.И така минава деня,ако вкъщи се мързелува.Обсебваща съм,ама си ме обичат,къде ще ходят.![]()
-често се оглеждам в огледалото
-не си оправям леглото
-винаги загасям след себе си
-когато съм нервна или просто в неловка ситуация,почвам да си ровичкам в телефона-не че нещо търся,просто си оправям настройки,такива неща,само за да мине неловкия момент.![]()
-много мисля.
-пиша бележки
-пия вода
-изгасям лампите
Върха на селящината-нон-стоп се оглеждам във витрините на магазините![]()
-винаги имам дъвка в устата по време на час/но не винаги дъвча, не ми е удобно, все пак съм на първия чин/ (:
-разпиляна съм, оставям мои си неща из целия мезонет и това меко казано влудява наще
-винаги излизам със зареден телефон
-след като се прибера от някъде, си пускам пс и не ми дреме колко е часа...
-твърде лесно се привързвам-това не знам до колко се числи към навиците, но ми се случва често, та за това...
Сега за тези нещица се сещам. (:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Винаги включвам телевизора щом си легна, а първата ми работа щом стана е да включа компютъра. За друго не се сещам вмомента.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Много кофти навици имам азНай-гадния е сутрин,като стана целия свят ми е крив и съм в състояние да се изпокарам с всички
![]()
Better DeaD,Than In Love ...
Тва и аз го правяПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
И също както казаха някои
и аз заспивам на включен телевизор,
обаче гледам да се отуча от тоя навик,
понеже няма кой да се сети
да го нагласи да се изключи сам
и така всяка сутрин се будя към 4-5,
изключвам го и заспивам пак![]()
Пукам си пръстите
Веднага след като стана пускам pc-то и тв-то
След сън много мразя някой да разговаря с мен![]()
Като съм на пазар все гледам да се огледам в прозореца на някоя кола или витрина на магазин![]()
Вечер се събуждам към 3,4 ставам разхождам се из къщи и пак лягам![]()
Винаги правя забележка и избухвам,без да се замисля,че не съм права![]()
за сега само за тези се сещам![]()
Суетата.Моят любим грях.
пукам си пръстите на ръцете и краката
![]()
като стана си включвам компютъра, независимо дали ще излизам някъде
пиля си ноктите през 1 час
![]()
постоянно си ръчкам снимките в телефона
винаги заспивам само на една страна - към стената..
като си лягам нарочно включвам тв-то и то на Фокслайф
като стана след 15 мин макс отивам да ям
винаги имам шише с вода на рафта зад мен
всеки ден се лакирам
абсолютно всеки ден си пренареждам тоалетката и изхвърлям по нещо
зареждам си телефона, когато батерията е на половина
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Винаги заспивам на включен телевизор-преди работеше по цяла нощ,но вече го правя да се самоизключва
Оглеждам се във витрините или прозорците на колите![]()
Като стана,първата ми работа е а пусна pc-то и тв-то
Когато съм в стаята си,винаги затварям вратата.Просто ме дразни като е наполовин отворена![]()
Сутрин мразя да говоря
Като седна на компа,първата ми работа е да си пусна музика
Вечер към 12 часа винаги ходя до кухнята да се взема сладолед или нещо сладко
Когато ми е неудобно или съм притиснена си ровя в телефона и уж правя нещо.А просто влизам в менютата и излизам
НЕ мога да седя на компютъра без да ям нещо![]()
Заспивам само към вътрешната стена
Има и още много други,но не се сещам в момента![]()
И аз като Цветито си пускам винаги пц-то ,когато се прибера,независимо дали е нощ.И всеки ден си чистя гарероба и хвърлям по поне 3 неща![]()
Пия кафе всяка сутрин. Закон!
Никога не гледам дали имам батерия на телефона, докато не изписука, когато най - много ми трябва да набера някого.
Първия час, когато се събудя, не съм в настроение. Супер раздразнителна съм. По - добре е никой да не ми казва нищо.
Постоянно се оглеждам в огледала, витрини на магазини, стъкла на коли. Което е гадно, защото не знаеш как, като си слагаш молив, някой ще пусне черното стъкло надолу, и ще видиш как се напилява от смях по теб.
Имам гадния навик постоянно да си пукам пръстите. Ако не ги изпукам, имам чувството, че ще ми изпопадат ръцете.
Ако не си пусна музика, не мога да заспя. Затова си пускам плеъра, и когато усетя, че ми се доспива, го изключвам.
Много се дразня, когато някой случайно влезе в стаята ми, да остави вратата отворена след това. Затова... още като видя, че някой се появява в стаята ми, му казвам да затвори, като си замине.![]()
Имам гадния навик да оставям телевизора включен, когато излизам.
И блаа, сега осъзнах, че имам много и гадни навици. И ако тръгна да пиша, два дена няма да ми стигнат.
аз също си пукам пръстите което супер много дразни майка ми
вратата на стаята винаги е затворена и винаги щорите са спуснати.може да умирам от жега ама щорите тряя са спуснати![]()
![]()
![]()
Обичам много да оригам защото дразна наще(било то спонтанно или нарочно )
Вече се съмва и слънцето изгрява,
куките пристигат, настава страшна врява.
Всеки гледа сам да се измъкне,
купонът ще започне отново щом се мръкне.
Отново и отново всичко се повтаря,
със секс и алкохол кръгът ни се затваря!
-когато съм притеснена или просто ми е скучно почвам да си въртя кичур коса около пръста
-постоянно си вадя телефона уж да видя часа, веднага след което съм го забравила и повтарям упражнението
-постоянно се оглеждам дет мога - я в огледало, я във витрина, я в джама на някоя кола...
Fuck you You fucking Fuckers