.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Ужас ;(

Hybrid View

Ужас ;(

Абе хора мн ми е гадно боядисах са в черно и ся мн съжелявам искам си естествения цвят ама нз как ако имате идеи пишете аи искам също да питам колко време ще ми отнеме докато падне боята мама казва че за 1 месец моля ви пишете

Пострижи я 0 номер Иначе иди до близкия фризиорски салон и питай.Иначе един месец?! Каква боя си ползвала
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Ами, то като падне боята пак няма да ти е същия цвят коса...
    По добре отиди на фризъор да ти я изсветлят... няма да е веднага, но постепенно сигурно ще стане... ай успех ;]

Град
    София
    Изчакай месвец-два и ходи на фризьор. Не позволявай да ти я правят с блондор за по-бързо изсветляване! Просто си сложи по-светъл цвят и така ще се върнеш към естествения или друг цвят. При ежемесечно ходене..ще ти падне за 3-4 месеца спокойно
    Smile!?

Град
    w sърцеtо тi ...
    и аз напрафих тая грешка трябваха ми 3 месеца за да махна черното и пакда сам руса ..... на 2 седмици ходих да ме изфетляват мн боли и щипе ужасно е и от тогавва сам казала никога повече черна !!! иди на фризиор сама нямада се справиш повярвай ми
    ,, yсмiвkaТа вiнаГi e на лiцеТо , но нikoi не раzbра kakВо мi е в сърцЕто .. ,,

Град
    Sofiq
    Така става с хората,които бърэо си променят желанията.
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Боята не пада от косата,тя израства с нея,виж къната е друга тема.Има специални препарати,които измиват боята от косата.Ползват ги във повечето фризьорски салони,но определено това си е химия и то доста силна.Иди и говори с фризьорката си най-добре как да махнеш боята от косата си,но в никакъв случай не тръгвай да я изветляваш-върху черното нищо няма да се хване и най-много да забъркаш още по-голяма каша.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Купи си същия цват боя като косата ти =]

Last.fm

I have so many anchors, far too many to be sailing on these seas.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от skaty
    Smile!?

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от skaty
    Хаа... а дали ще хване тази боя със същия цвят? Това е въпроса!

Абе няма да я пипам и тва е ще чакам боята да падне :P :P :P :P

Майка ми се направи от катранено черно - руса, не е ставало оранжево или смешно, по - бавно става, но е факт.
    А за къната - една приятелка си направи косата черна с къна и вече мина половин година ( да не е и повече) и не може да се махне от косата и ... много гадно.
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Град
    в дълбините на морето
    ей чената боя държи най-много и опорито. аз до сега не съм била черна.червена няколко нюанска, светло кафяво, малко русо

първо кажи колко ти е дълга ксата и какъв е бил естествения цвят имам една идея, но тя като ми отг

Град
    София
    Зависи какъв ти е естествения цвят на косата, ако е тъмен остави боята да падне, ако не чакаш месец-два и после на фризьор Успех
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Ми отиди при фризиора и кажи да ти махне боята ама от тва мн гори косата...
    ГрЕшКиТе На МъЖкИ Пу*кИ нЕ пРоЩаВаМ...

Има бои за кичури. В тях се съдържа обезцветител, който сваля и черното. Има най-различни цветове. Но най-често са някакви по-откачени. Можеш да си вземеш примерно червено и да го използваш за цялата коса, няма да има проблем. Гарантирано премахва всичко. И не гори косата. Махнеш ли веднъж черното, можеш да се боядисаш каквато си поискаш след 1-2 седмици.

Цитирай Първоначално написано от born_stubborn
    Има бои за кичури. В тях се съдържа обезцветител, който сваля и черното. Има най-различни цветове. Но най-често са някакви по-откачени. Можеш да си вземеш примерно червено и да го използваш за цялата коса, няма да има проблем. Гарантирано премахва всичко. И не гори косата. Махнеш ли веднъж черното, можеш да се боядисаш каквато си поискаш след 1-2 седмици.
    абе няма такава опция като "не гори косата". това си е химия и то силна химия. за да махнеш черно трябва да ползваш нещо наистина много силно, което, съответно, и много гори. друг е въпроса, че някои хора са "благословени" с впечатляващо силни коси, които издържат на всякакви такива гаври, но няма как да знаем твоята такава ли е. затова, както вече всички ти казаха, говори с някой добър фризьор преди да правиш каквото и да е
    ... so much to live for, so much to die for ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си