- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Комплекс или нещо нормално...
Iskam da vi pitam kvo mislite .. trqbva li na nqkoi damu puka 4e ima papki i da mu e kofti 4e 6te naprai lo6o vpe4atlenie s tova .. ili trqbva da se vazpriema normalno tai kato v taq vazrast dosta hora imat takiva problemi ? i o6te ne6to - mom4eta s takaf problem trqbva li da polzvat korektor ili ne6to podobno .. tova e :P
Редактирано от ramaiana
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
3.Нарушения от ТРЕТА СТЕПЕН - санкционират се с изтриване на профила и евентуално банване от форума. ЯЯ БАННЕТЕ ЦЯЛОТО БТК АХАХА!
Не би трябвало да е комплекс.Наистина е нещо нормално, но не трябва да не се обръща внимание-все пак пъпките са възпаление на кожата и е нормално-дори задължително да се използва препарат-антибактериален и антисептичен крем както и коректор.
Върви там, където няма пътека, и остави следи.
Аз правя така... като ми е излязла някоя мн биеща на очи пъпка и се чудя дали ще направи много лошо впечатление, просто се замислям ако я видя на лицето на друг човек колко внимание ще обърна, обикновено откривам, че изобщо няма да ми се струва толкова фатална. Но все пак да се притесняваш от това не е комплекс, ясно е, че пъпките не са особено естетични. Работата е, че не трябва и прекалено да се психираш заради тях.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
обикновено като видя някой по-пъпчасъл човек естествено че забелязвам пъпките но не ми правят чак такова огромно впечатление ... едва ли някой ще избягва еди-кой си човек само защото има пъпки ее.. в този смисъл не трябва да се комплексира човек .. та това си е нормално да не би като имаа няколко вече да е животно .. м не не мисля![]()
Не, в никакъв случай не трябва да се превръща в комплекс, но не трябва и да се бездейства.
Щом имаш проблем с кожата си има и дерматолози, козметици и т.н.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
to moje da gi ima .. ama vseki kazva 6te se opravi s vremeto i izpisvat nqkvi bezpolezni ne6ta ... i tolkova![]()
3.Нарушения от ТРЕТА СТЕПЕН - санкционират се с изтриване на профила и евентуално банване от форума. ЯЯ БАННЕТЕ ЦЯЛОТО БТК АХАХА!
Не искам да те отчайвам, но познавам хора на 20плюс, които продължават да се борят с акнето...Първоначално написано от MiracleMaker
То си е до типа на кожата.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
e moite ako ne iz4eznat 6te stana nqkoi psihopat .. i 6te trepq hora za udovolstvie![]()
Защо пък да се превръщат в комплекс?Все пак всеки си има някакви недостатъци във външния вид...Това как изглежда човек не би трябвало да е определящо за това дали ще общуваш или не с даден човек.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Зависи от човека, ако на теб ти пука, че имаш пъпки - махни ги, ако не ти пука - твоя си работа.
Ние не можем да ти казваме дали трябва да ти пука или не, ти трябва да имаш собствено мнение и да вземаш сам решения!
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
nestava vapros samo za ob6tuvane stava vapros za privli4ane ..
ако на теб ти пука, че имаш пъпки - махни ги..
da kaja na zlatnata ribka da mi izpalni 3 jelaniq i tova da e 1noto ?
ili da si tarsq nqkoi val6ebna pra4ica ?
ako stava6e tolkova lesno 6te6e li da ima hora s takiva problemi![]()
Ами и за привличане-ако даден човек ти допада като характер, като поведение, едва ли ще откажеш да си с него, защото има пъпки...
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
ami ne govorim za men .. a za momi4etata i tai kato vii ste mi stranniiskah da 4uq va6i mneniq mersi na vsi4ki deto pisaha po temata :P (i vse pak mi e qsno 4e kato ne se poznavate .. 1vite vpe4atleniq se pravqt ot van6niq vid .. az se namiram za krasiv no tiq papki mi razbivat samo4uvstvieto) kakto i da e vse nqkoga 6te iz4eznat
![]()
На колко си?Първоначално написано от MiracleMaker
мхмПървоначално написано от ЦвЕтИт0
знаеш ли кви белези могат да ти останат като станеш на 30-40 ...
Нещо нормално е! Няма причина да се комплексираш от това. Просто не ги оставяй да станат по-злене заради другите, а заради теб.
![]()
sega 6te si vzema acne out i garnier 3v1 dano pomognat ... na 17 sym
mm pri men nqma nikaf efekt ot spirta![]()
да много хора имат проблемна кожа ..но използвай специална козметика и ...ходи на козметик и всичко ще е нормално и ще си с по- високо самочувствие
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Нормално е, няма място за притеснение.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.