- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- hafdha
gasdgdasgsd
Има спортекс, които в кутията имат лубрикант мисля, че Chic беше модела, може да вземете една кутия(1,50лв) само за лубриканта ако не ти се занимава да обясняваш в аптеката. Няма нужда от клизма, няколко часа преди да го правите просто да отиде до тоалетната да се измие хубаво и не би трябвало да има проблеми.
Отиваш отваряш хладилника и взимаш маргарина. Проблема е решен... нещо друго?![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
Мда .. ии бъди много нежен с момичето ако за първи път прави анален.. Не бъди рязък ..Първоначално написано от Swingswing
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Направи клипче да гледаме кво си направил там отзад.![]()
![]()
![]()
![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
да естествено, че ще внимавам няма да направя нещо което може да и причини болка, а някакви други модели които имат лубрикант освен тези "чик" и въобще какво представлява този лубрикант и как се използва горе-долу ако някой може да обясни
Лубрикантът е смазващо вещество.Това дето стои като олио по презерватива.
Търси на водна основа да е лубриканта.
Ако намериш и с болкоуспокояващо действие - още по-добре
Първоначално написано от teen_boy
всички модели на спортекс са със лубрикантче, не знам само дали ще ви стигне, то е 1 дозичка в пакетче голямо колкото пакетчето с презерватива. някой горе каза-мазно е, нещо като олио е. мажеш презерватива (след като си го сложил ест), маже си тя дупето и готово![]()
Можеш да вземеш и от на Durex лубрикантите, но вземи синия. Или отиди в някой секс шоп, там продават, но са по-скъпички...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
хах ми да не си прави клизма, ти ще вадиш лайна![]()
Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. тоя ме уби
![]()
![]()
![]()
Ами да ти кажа,ако добре я подготвиш преди това с пръстчета ,може да минете и без лубрикант.Поне при мене беше така.И не бързай с вкарването,прави го постепенно.
Taka mili4uk,purvo slaga6 lubrikanta az polzvam i glaitengelen,ima go vuv vsqka apteka,posle vkarva6 edin prost,sled tova dva dokato se raz6iri i sled tova atakuva6
спортекс има лубрикант
синия дурекс е добър. Иначе не е задължително да си прави клизма, просто да отиде хубаво до тоалетната преди същия ден.![]()
и мен, е такива ме кефят мен, евалаПървоначално написано от izplqskal
![]()
![]()
![]()
http://eroticabukovlak.bulboard.com/
Луд форум където можете да задоволите жаждата си за спам.
тя иска анален сексискам т'ва и на мен да се случи
![]()
сички дават бе, напъни я малко някоя и ще видиш че пуска, нали са курветини сичкитеПървоначално написано от sapa91
![]()
mmm tuk ne sam suglasnaПървоначално написано от terminatorа
Ima mnogo momi4eta koito ne obi4at analnata lubov
Ае кво те е срам .. влизаш си кат пич в аптеката дай .. вазелин.. виж кви има на кви цени са най вероятно по скъпите ще са по добри виж колко кеш ти се дава и си прецени сам![]()
Ма зако му е тва бе, ша пердаши така, еее, ба, тя ще се разпъне така или иначе, ба му мамата, нема да байалдисаПървоначално написано от SMoKe_BoY
![]()
хвхехе естествено говорим ако не иска да и ебе майката на дупенцето![]()
![]()
![]()
пич маии на сухо,кво се буташ сас парички само![]()
аз по курви не ходяПървоначално написано от terminatorа
![]()