.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Тема: hafdha

hafdha

gasdgdasgsd

Има спортекс, които в кутията имат лубрикант мисля, че Chic беше модела, може да вземете една кутия(1,50лв) само за лубриканта ако не ти се занимава да обясняваш в аптеката. Няма нужда от клизма, няколко часа преди да го правите просто да отиде до тоалетната да се измие хубаво и не би трябвало да има проблеми.

Отиваш отваряш хладилника и взимаш маргарина. Проблема е решен... нещо друго?
    Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от Swingswing
    Има спортекс, които в кутията имат лубрикант мисля, че Chic беше модела, може да вземете една кутия(1,50лв) само за лубриканта ако не ти се занимава да обясняваш в аптеката. Няма нужда от клизма, няколко часа преди да го правите просто да отиде до тоалетната да се измие хубаво и не би трябвало да има проблеми.
    Мда .. ии бъди много нежен с момичето ако за първи път прави анален.. Не бъди рязък ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Направи клипче да гледаме кво си направил там отзад.
    Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.

да естествено, че ще внимавам няма да направя нещо което може да и причини болка, а някакви други модели които имат лубрикант освен тези "чик" и въобще какво представлява този лубрикант и как се използва горе-долу ако някой може да обясни

SK0RP10N
    Guest
    Лубрикантът е смазващо вещество.Това дето стои като олио по презерватива.
    Търси на водна основа да е лубриканта.
    Ако намериш и с болкоуспокояващо действие - още по-добре

Град
    в съня на елфите
    Цитирай Първоначално написано от teen_boy
    да естествено, че ще внимавам няма да направя нещо което може да и причини болка, а някакви други модели които имат лубрикант освен тези "чик" и въобще какво представлява този лубрикант и как се използва горе-долу ако някой може да обясни

всички модели на спортекс са със лубрикантче, не знам само дали ще ви стигне, то е 1 дозичка в пакетче голямо колкото пакетчето с презерватива. някой горе каза-мазно е, нещо като олио е. мажеш презерватива (след като си го сложил ест), маже си тя дупето и готово

Можеш да вземеш и от на Durex лубрикантите, но вземи синия. Или отиди в някой секс шоп, там продават, но са по-скъпички...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

хах ми да не си прави клизма, ти ще вадиш лайна

Аз ти препоръчвам лубриканта да е на силиконова основа, попринци той е за анален секс!

Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    .. тоя ме уби
    http://www.impulse.bg/izplqskal94
    < СаМо ЛаГ МоЖе Да Ме СпРе >

Ами да ти кажа,ако добре я подготвиш преди това с пръстчета ,може да минете и без лубрикант.Поне при мене беше така.И не бързай с вкарването,прави го постепенно.

Taka mili4uk,purvo slaga6 lubrikanta az polzvam i glaitengelen,ima go vuv vsqka apteka,posle vkarva6 edin prost,sled tova dva dokato se raz6iri i sled tova atakuva6

hottie
    Guest
    синия дурекс е добър. Иначе не е задължително да си прави клизма, просто да отиде хубаво до тоалетната преди същия ден.

Цитирай Първоначално написано от izplqskal
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    .. тоя ме уби
    и мен, е такива ме кефят мен, евала
    http://eroticabukovlak.bulboard.com/
    Луд форум където можете да задоволите жаждата си за спам.

тя иска анален секс искам т'ва и на мен да се случи

Цитирай Първоначално написано от sapa91
    сички дават бе, напъни я малко някоя и ще видиш че пуска, нали са курветини сичките

Цитирай Първоначално написано от terminatorа
    сички дават бе, напъни я малко някоя и ще видиш че пуска, нали са курветини сичките
    mmm tuk ne sam suglasna Ima mnogo momi4eta koito ne obi4at analnata lubov

Голям фен
    Ае кво те е срам .. влизаш си кат пич в аптеката дай .. вазелин.. виж кви има на кви цени са най вероятно по скъпите ще са по добри виж колко кеш ти се дава и си прецени сам

Цитирай Първоначално написано от SMoKe_BoY
    Ае кво те е срам .. влизаш си кат пич в аптеката дай .. вазелин.. виж кви има на кви цени са най вероятно по скъпите ще са по добри виж колко кеш ти се дава и си прецени сам
    Ма зако му е тва бе, ша пердаши така, еее, ба, тя ще се разпъне така или иначе, ба му мамата, нема да байалдиса

Голям фен
    хвхехе естествено говорим ако не иска да и ебе майката на дупенцето

пич маии на сухо,кво се буташ сас парички само

Цитирай Първоначално написано от terminatorа
    аз по курви не ходя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си