В даскалото са се появили някои нови хорица и между тях има един страшен хубавец! Не! Не е някой от онези газарчета или фешанчета. Като цяло не е един от мнoгoто. Много естествен, и ебати чара вади тоя човек ! Та за мой късмет пича оня ден ме заговаря в коридора на даскалотo. Обаче аз тъпотията от СРАМ се направих, че не го чух. Не се мина много време пак ме заговори..измрънках едно "здравей" и това беше. Лошото сега е , че го виждам всеки ден, всеки ден и съм яко хлътнала по него! А сега той даже не ме и поглежда бе мама му стара! Нула внимание! Преди погледи ала бала, ме заговаряше, а сега....
Споделих с приятелка и тя ми казва, че сигурно се е отказал, мисли си, че съм надута..или не го харесвам. И естествено де, и аз щях така да си помисля, след като опитвам 2 пъти да заговоря някой човек а той/тя ме подминавама като пътен знак. Нормално.
Та гледам, че хиенките го нападат лека полека и не искам да го изпусна, защото ми са казвали, че и е много свястно момче.
Има ли смисъл да се опитвам поне да се запознаем след като вече той не ми обръща внимание? И каква мислите, че е причината за това негово безразличие? От това, че и 2та пъти от срам не му обърнах внимание ли?!