.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Пусти срам!

В даскалото са се появили някои нови хорица и между тях има един страшен хубавец! Не! Не е някой от онези газарчета или фешанчета. Като цяло не е един от мнoгoто. Много естествен, и ебати чара вади тоя човек ! Та за мой късмет пича оня ден ме заговаря в коридора на даскалотo. Обаче аз тъпотията от СРАМ се направих, че не го чух. Не се мина много време пак ме заговори..измрънках едно "здравей" и това беше. Лошото сега е , че го виждам всеки ден, всеки ден и съм яко хлътнала по него! А сега той даже не ме и поглежда бе мама му стара! Нула внимание! Преди погледи ала бала, ме заговаряше, а сега....
    Споделих с приятелка и тя ми казва, че сигурно се е отказал, мисли си, че съм надута..или не го харесвам. И естествено де, и аз щях така да си помисля, след като опитвам 2 пъти да заговоря някой човек а той/тя ме подминавама като пътен знак. Нормално.

Та гледам, че хиенките го нападат лека полека и не искам да го изпусна, защото ми са казвали, че и е много свястно момче.

Има ли смисъл да се опитвам поне да се запознаем след като вече той не ми обръща внимание? И каква мислите, че е причината за това негово безразличие? От това, че и 2та пъти от срам не му обърнах внимание ли?!

винаги има смъсъл щом е всестен няма да те отблусне гадно така, чр пробвай иначе все ще се питаш какво би било

Ами да.Най-вероятно се е отчаял,понеже кой знае как е тренирал пред огледалото, а пък ти не си му обърнала внимание.Опитай се да го закачиш по коридорите.Или пък го заговори..шегувай се колко ти е било неудобно миналия път и нещо такова.Ако си изобретателна ше го измислиш. Важното е да не се притесняваш.Отиваш,заговар яш го.Ще му се възвърне интереса.Бтв,знам че съм супер нахална,ама да не правя нова тема:Има едно момче(с 2 години по-голямо)и мин.учебна година се засичахме,личи си че има интерес,обаче не ме заговаря.И аз съм като авторката на темата.Смисъл,много искам да видя това момче,обаче като го видя супер забързвам крачката,панирвам се и се държа надменно. Някой да даде идеи как да се запозная с него(изключваме варианта със искането на запалка или цигара-и двамата не пушим)

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Пусти срам!

Цитирай Първоначално написано от Ne_Znaesh
    В даскалото са се появили някои нови хорица и между тях има един страшен хубавец! Не! Не е някой от онези газарчета или фешанчета. Като цяло не е един от мнoгoто. Много естествен, и ебати чара вади тоя човек ! Та за мой късмет пича оня ден ме заговаря в коридора на даскалотo. Обаче аз тъпотията от СРАМ се направих, че не го чух. Не се мина много време пак ме заговори..измрънках едно "здравей" и това беше. Лошото сега е , че го виждам всеки ден, всеки ден и съм яко хлътнала по него! А сега той даже не ме и поглежда бе мама му стара! Нула внимание! Преди погледи ала бала, ме заговаряше, а сега....
    Споделих с приятелка и тя ми казва, че сигурно се е отказал, мисли си, че съм надута..или не го харесвам. И естествено де, и аз щях така да си помисля, след като опитвам 2 пъти да заговоря някой човек а той/тя ме подминавама като пътен знак. Нормално.

Та гледам, че хиенките го нападат лека полека и не искам да го изпусна, защото ми са казвали, че и е много свястно момче.

Има ли смисъл да се опитвам поне да се запознаем след като вече той не ми обръща внимание? И каква мислите, че е причината за това негово безразличие? От това, че и 2та пъти от срам не му обърнах внимание ли?!
    Има смисъл,да.
    Нищо не губиш.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    ~~Where u want me to be ~~

Re: Пусти срам!

Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Има смисъл,да.
    Нищо не губиш.
    Ехх съгласна

Град
    Ha MopeTo (sun)
    и според мен има смисъл
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Има смилъл, разбира се. Просто преглърни "пустия срам" и пробвай ти да го заговориш. Така вероятно ще разбере, че имаш интерес към него.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    пред компа :D
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Срам путка не ебе.
    +1

опитай да го заговориш по коридорите , нищо не губиш .. успех

ако си миклиш, че той те е харесвал - давай, но според мен си го отблъснала с поведението си
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

А за да не отварям друга тема и аз ще напиша моя проблем в тази.... Миналата седмица баща ми ме запозна с едно момче, което учи в моето училище...ии ми е доста симпатичен. Въпроса ми е като се видиме тия дни по даскалото (дано се видиме) ако не ме поздрави той, какво да правя...? В смисъл да си го избия ли от главата или да намеря начин да му покажа че ми е симпатичен... Извинявам се за тъпия въпрос ама... се чудя много ....

Мега фен Аватара на sasha_90
    Приятелката ти има право.Следващият път,когато видиш въпросното момче го заговори и направи всичко възможно да се запознаете.Успех.

Цитирай Първоначално написано от jotitu
    винаги има смъсъл щом е всестен няма да те отблусне гадно така, чр пробвай иначе все ще се питаш какво би било
    +1
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Приятелката ти има право.Следващият път,когато видиш въпросното момче го заговори и направи всичко възможно да се запознаете.Успех.
    Съгласен.То щом разговора започне просто трябва да се отпуснеш
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    Sofiq
    Ето още един случай,когато човек сам се прецаква.
    Работи в своя полэа,а не обратното.
    Срамуваш се,ама от какво?
    Срам те е да говориш с човека ли?
    Ееее,това е маса тъпо.
    Хора сме все пак и трябва да можем да си контактуваме.
    Откаэал се е сигурно,эащото не е видял интерес от твоя страна.
    Обаче не е късно.Не се откаэвай.По-добре късно,отколкото никога.Клишенце,което понякога е вярно.Например сега в твоя случай.
    Следващия път,когато го видиш,отиди и му кажи с усмивка 3драсти.3аговори го нещо-попитай го как се чувства в новото даскало,какво иска да учи эанапред,с какво се эанимава и т.н.Абе,покажи му,че се интересуваш от него и ти е интересен.
    Дано само не се окаже някой чаровник,който обаче няма много сгоден характер Късмет ти пожелавам и не поэволявай на страха да ти попречи.Не се притеснявай,че вече не ти обръща внимание.Щом е пробвал,эначи ти се кефи Давай.Поеми ти инициативата преди да е станало късно.
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ти си по-добре от мен .. Аз нямам срам да го заговоря, ама пък не мога да говоря (на френски) .. Ужасно е, защото виждам, че и той има симпатии към мен, но и ме е страх да не го изпусна. А ти - заговори го. Просто го направи. Няма смисъл да се срамуваш.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    Така...нормално да не те търси . Момчета Не харесват срамежливи момичета а точно другия тип (няма да го пиша ). С тях e просто..и е като за глупаци
    харесвана съм в у-ще само докато разберат че ме e срам
    после или не ми обръщат вече внимание или ще е някой досаден от който не мога да се отърва! До скоро имаше двама в класа ми добре че не са при нас вече

Така че-няма що да съжаляваш.Щом не те търси няма интерес не се излагай да правиш нищо
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си