[quote="naduta_fukli4ka"]b]Според мен тия връзки са напълно безсмислени - какъв е смисъла уж да ходиш с някой и в същото време да се чук*ш на поразия с други ? Така 1 вид излиза, че ти изобщо не уважаваш човекът до теб и изобщо има ли смисъл от този човек и да казваш, че сте гаджета като това, което правиш с него го правиш и с други? (един вид той изобщо не се различава от останалите). Не знам, явно има хора, които харесват подобни взаимоотношения, но за мен лично са безсмислени
А защо да е безсмислено? Ти да не би да си с приятеля си само заради секса? Аз така го разбирам подчертаното. Моите разбирания за свободна връзка общо взето се различават от вашите. Не е задължително да се чукаш с всеки срещнат Едно е да имаш възможността, съвсем дуго е да го правиш. Просто когато ти се иска да излезеш само с приятели и с тези от другия пол, да можеш да го направиш без да има скандали. Или пък на морето да пофлиртуваш с някой батко за 10 дена без драми. Ако наистина се обичате, ще се връщате при партньора си, защото там ви е по-приятно и наистина го искате, а не защото, така трябва. Другият вариант е забавление. Най-важното, разбира се, е да сте единодушни в мненията си, иначе става лошо, когато единият от двамата хлътне повече от другия.
За финал най-важното- при отворените връзки го няма това чувство на собственост тип връх на човешкия егоизъм и душевна простотия "Милуу ти си мой и на никой друг" или "Защо не ми каза, че ме обичаш по телефона снощи?"