Здравейте! Аз тази година съм 9 клас. Реших, 4е искам да продължа образованието си в общообразователното училище, в което си бях, защото все още не се бях ориентирала за по нататъшната ми реализация. Таа сега вече май е време да съм решила какво сикам. Всички родители ни казват, че трябва да знаем с какво ще кандидатстваме и на какви предмети да наблягаме. На мен любими са ми английски, история, география. Баща ми отдавна ме пита какво искам да следвам, а аз още не съм напълно сигурна. Засега като специалности съм си харесала мениджмънт, маркетинг, туризъм. Допитах се с баща ми и той ми каза- "за кво ти е тоя туризъм" Така де, той иска нещо по-.... нз ама само ме съветва за тая икономика, а аз не искам. Пък и мога ли да кандидатствам за тази специалност без да полагам изпит по математика, защото не съ много добре?
Та темата ми е главно за да ви питам за някои специалности, за които в момента има реализация. Мисля, че такава е туризма. Защото искам след завършването ми да мога да си работя и да се издържам напулно само, без помошта на нашите....
оФ абе кажете ми вие с какво ще кандидатсвате, какви специалности сте си харесали и какво ви харесва в тях. Мерси предварително и ще чакам отговорите ви. Ако мове да ми препоръчате нещо и за мене..