Аз съм момиче на 19 г. приятелят ми е на същата възраст. Вчера за първи път пробвахме да правим анален секс. Получи се, но стана нещо много неприятно. Дори ме е срам да говоря, но ми се иска да разбера дали случайно не е нормално. Та намазах се с лубрикант, той също се намаза, направи го първо с пръсти. Малко ме болеше ,но беше приятно. След това той започна леко и нежно да си вкарва члена до момента проблем нямаше, успя да си го вкара, започна да го движи бавно напред назад няколко минути. В един момент той свърши в мен. Аз усетих как течноста влезе в мен. Беше приятно когато започна пенисът му да пулсира. Усетих как и аз достигам върха и аз свърших. Проблема дойде когато си го извади. С изваждането аз се изпуснах и стана тя каквато стана, пълно мазало. Омазх него мен леглото ивсичко наоколо.
Моля кажет ми нормално ли е това и всеки път ли става така. И ако има как да се предпазя от това как да го избягвам защото не ми се иска да не правя повече анален секс тъй като иначе всичко беше невероятно.

ПС. Дано само приятелят ми не се е отвратил от мен.