.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от glor4eto_
    Цитирай Първоначално написано от Misha_91
    Ти ако си мислиш че не се е похвалил на приятелите си,жестоко се лъжеш.А за успокоение какво да я успокояваме,просто и поаказваме реалността!!!
    Според мен това хич не е за хвалба ама......
    Що за мъж е този който би се похвалил с подобно нещо ?!?Не мога да повярвам!

Град
    София....
    Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Цитирай Първоначално написано от glor4eto_
    Ти ако си мислиш че не се е похвалил на приятелите си,жестоко се лъжеш.А за успокоение какво да я успокояваме,просто и поаказваме реалността!!!
    Според мен това хич не е за хвалба ама......
    Що за мъж е този който би се похвалил с подобно нещо ?!?Не мога да повярвам!
    Primerno:E taq dokato q e*ah se nas*a i si4ki posle i se podigravat.I v nai lo6iq slu4ai se kompleksira i stavaemo,mujemrazka ili kurva

Град
    Страната на чудесата
    ти си абсолютна мъжемразка
    тия тапаци са сигурно 1 на 500 и ти си попаднала точно на такъв, направил ти е някфа гадост и са мразиш сички мъже
    тва мисля аз...

Цитирай Първоначално написано от wildman
    тия тапаци са сигурно 1 на 500 и ти си попаднала точно на такъв, направил ти е някфа гадост и са мразиш сички мъже
    тва мисля аз...
    Повярвай ми не съм мъжемразка...просто изказах едно мнение,което ти не отрече а подкрепи въпреки и не напълно.Сам каза ,че "такива тъпаци се среещат".

Цитирай Първоначално написано от wildman
    тва мисля аз...
    Повярвай ми не съм мъжемразка...просто изказах едно мнение,което ти не отрече а подкрепи въпреки и не напълно.Сам каза ,че "такива тъпаци се среещат".
    Misha_91 е права... всяко момче се хвали.. ся .. признайте си.. или някой споделят.. ама стака кофти ..щоту от уста на уста....
    бе спок, бе мацко мн ще е окей.. него мисли тва..продължавай напред
    Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!

Град
    София
    Тея аварии стават при необразованите. След като е невежа, къде е тръгнал да прави анален секс ?! Най-малкото, което трябва да му е ясно, е че се получава вакуум, който няма как да "спасиш".. На всеки му е ясно, че след изваждането на члена мускула остава леко разширен и навлиза вътре въздух, а с въздуха излиза и... сещате се какво.

Просто и на 30 години да е като не знае..

Не знам, по-добре си прави клизми, за да не ти е кофти следващ път. Или му купи литература на твоя да чете и да знае за следващия път.
    Don't tell me what I can or can't do !

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    Цитирай Първоначално написано от ForgotN
    Цитирай Първоначално написано от 444
    Цитирай Първоначално написано от TPAKTOPUCTA
    Цитирай Първоначално написано от _CuCuTy_
    Да не го вади рязко.
    +1

Тва с рязкото вадене много момчета го правят като че ли умишлено да се наака момичето....Поне така ми се струва на мене...
    Да бе все едно някой иска да му серат на оназ работа
    Не е за това дали иска ,всичко опира до това да унижи момичето.
    DA i posle da razpravq na vsi4ki
    100% ще разправя!!!!
    да бе...
    Първо: и двамата са на 19... Мината е възрастта на това с фукането "Ах, колко изч*ках... Как й го надъних" и т.н.
    Второ: Щом се е стигнало до секс, то връзката е сериозна... и всичко си остава само между тях двамата...

По темата: да; клизмата е желателна преди практикуването на този вид секс и да; не е желателно той да вади члена си рязко

Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Тея аварии стават при необразованите. След като е невежа, къде е тръгнал да прави анален секс ?! Най-малкото, което трябва да му е ясно, е че се получава вакуум, който няма как да "спасиш".. На всеки му е ясно, че след изваждането на члена мускула остава леко разширен и навлиза вътре въздух, а с въздуха излиза и... сещате се какво.

Просто и на 30 години да е като не знае..

Не знам, по-добре си прави клизми, за да не ти е кофти следващ път. Или му купи литература на твоя да чете и да знае за следващия път.
    Ima i dosta neobrazovani jenki oba4e.Onq den 4ukam edna sau4eni4ka v zadniq dvor ,gotina e i ima stra6no hubav zadnik,a marlata i s marla ne kaza 4e imala raztroistvo...Sami se se6taite kakvo stana...Ami v toq slu4ai v koie vinata a?I mi vika nakraq 4ak"ma az imah malko problemi s korema".Moje li da go znae6 tva i d ane kaje6....???

Град
    София
    Абе клизми..не е задължително! Аз никога не съм си правила и не съм имала абсолютно никакви проблеми.
    По-важното е как действа момчето
    Smile!?

Re: Нормално ли е???

Цитирай Първоначално написано от Mim4eto11
    Аз съм момиче на 19 г. приятелят ми е на същата възраст. Вчера за първи път пробвахме да правим анален секс. Получи се, но стана нещо много неприятно. Дори ме е срам да говоря, но ми се иска да разбера дали случайно не е нормално. Та намазах се с лубрикант, той също се намаза, направи го първо с пръсти. Малко ме болеше ,но беше приятно. След това той започна леко и нежно да си вкарва члена до момента проблем нямаше, успя да си го вкара, започна да го движи бавно напред назад няколко минути. В един момент той свърши в мен. Аз усетих как течноста влезе в мен. Беше приятно когато започна пенисът му да пулсира. Усетих как и аз достигам върха и аз свърших. Проблема дойде когато си го извади. С изваждането аз се изпуснах и стана тя каквато стана, пълно мазало. Омазх него мен леглото ивсичко наоколо.
    Моля кажет ми нормално ли е това и всеки път ли става така. И ако има как да се предпазя от това как да го избягвам защото не ми се иска да не правя повече анален секс тъй като иначе всичко беше невероятно.

ПС. Дано само приятелят ми не се е отвратил от мен.
    Спокойно,нормално си е.На мен също ми се е случвало да се изпускам няколко пъти.И бъди спокойна не се случва всеки път.

Цитирай Първоначално написано от Lady_B_
    Щом казват наистина преди анален секс почни да си правиш клизма... Аз никога не съм го правила, но съм нямала и проблеми. И науистина много е важно изваждането на пениса ! Да го прави нежно и бавно ! Успех

Цитирай Първоначално написано от margo_93
    Аз съм момиче на 19 г. приятелят ми е на същата възраст. Вчера за първи път пробвахме да правим анален секс. Получи се, но стана нещо много неприятно. Дори ме е срам да говоря, но ми се иска да разбера дали случайно не е нормално. Та намазах се с лубрикант, той също се намаза, направи го първо с пръсти. Малко ме болеше ,но беше приятно. След това той започна леко и нежно да си вкарва члена до момента проблем нямаше, успя да си го вкара, започна да го движи бавно напред назад няколко минути. В един момент той свърши в мен. Аз усетих как течноста влезе в мен. Беше приятно когато започна пенисът му да пулсира. Усетих как и аз достигам върха и аз свърших. Проблема дойде когато си го извади. С изваждането аз се изпуснах и стана тя каквато стана, пълно мазало. Омазх него мен леглото ивсичко наоколо.
    Моля кажет ми нормално ли е това и всеки път ли става така. И ако има как да се предпазя от това как да го избягвам защото не ми се иска да не правя повече анален секс тъй като иначе всичко беше невероятно.

Спокойно,нормално си е.На мен също ми се е случвало да се изпускам няколко пъти.И бъди спокойна не се случва всеки път.

Оооо и на тебе вече май не ти държи халката....Ама то не може от 14 да те праскат в задния двор и да са те минали една камара хора и да не се насираш.

Цитирай Първоначално написано от KLI_ENT
    Цитирай Първоначално написано от margo_93

Оооо и на тебе вече май не ти държи халката....Ама то не може от 14 да те праскат в задния двор и да са те минали една камара хора и да не се насираш.
    Zadnika si e moi nali? I ne ti vliza v rabotata kolko hora sa me minali,qsno!!!

Повече от фен Аватара на LDto
    да бе...
    Първо: и двамата са на 19... Мината е възрастта на това с фукането "Ах, колко изч*ках... Как й го надъних" и т.н.
    Второ: Щом се е стигнало до секс, то връзката е сериозна... и всичко си остава само между тях двамата...

По темата: да; клизмата е желателна преди практикуването на този вид секс и да; не е желателно той да вади члена си рязко [/quote]

+1 \/

SK0RP10N
    Guest
    Клизмата е опасна за здравето, може да умреш от нея
    п.п. LD, и аз съм от Плевен.Казвам се Иво, приятно ми е

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Vampirella
    Цитирай Първоначално написано от ForgotN
    Да не го вади рязко.
    +1

Тва с рязкото вадене много момчета го правят като че ли умишлено да се наака момичето....Поне така ми се струва на мене...
    Не е за това дали иска ,всичко опира до това да унижи момичето.
    DA i posle da razpravq na vsi4ki

100% ще разправя!!!!
    да бе...

По темата: да; клизмата е желателна преди практикуването на този вид секс и да; не е желателно той да вади члена си рязко
    за жалост знаеш ли колко такива ги има дет и на 30 да станат не спират да се "хвалят" на приятели.... дано този не е от тях....
    и за второто...не винаги връзката е сериозна за да се стигне до секс.... някой се изч*кват и на 2 среща

А колкото до авторката...ако се притесняваш да не се "хвали" или нещо такова и ако си имате доверие,т.е. и по-дълга връзка,по-добре поговори с него за да не се притеснявате после

Да не го вади рязко.
    +1

E аз искам! Много ще ме възбуди момиче да се изпусне върху мен..моляви ако има такива пишете
    Sinan Sakic rulzzz

Цитирай Първоначално написано от srpsko_1988
    Да не го вади рязко.
    +1

E аз искам! Много ще ме възбуди момиче да се изпусне върху мен..моляви ако има такива пишете

Хехех това да не ти е фетиша?

Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Абе клизми..не е задължително! Аз никога не съм си правила и не съм имала абсолютно никакви проблеми.
    По-важното е как действа момчето
    и аз никога не съм си правила клизми и е нямало никакви проблеми
    Kingsize - ti i az Тази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си