- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е???
Primerno:E taq dokato q e*ah se nas*aПървоначално написано от baby_bitch
i si4ki posle i se podigravat.I v nai lo6iq slu4ai se kompleksira i stavaemo,mujemrazka ili kurva
ти си абсолютна мъжемразкаПървоначално написано от Misha_91
![]()
тия тапаци са сигурно 1 на 500 и ти си попаднала точно на такъв, направил ти е някфа гадост и са мразиш сички мъже
тва мисля аз...![]()
Повярвай ми не съм мъжемразка...просто изказах едно мнение,което ти не отрече а подкрепи въпреки и не напълно.Сам каза ,че "такива тъпаци се среещат".Първоначално написано от wildman
Misha_91 е права... всяко момче се хвали.. ся .. признайте си.. или някой споделят.. ама стака кофти ..щоту от уста на уста....Първоначално написано от Misha_91
бе спок, бе мацко мн ще е окей..него мисли тва..продължавай напред
![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Тея аварии стават при необразованите. След като е невежа, къде е тръгнал да прави анален секс ?! Най-малкото, което трябва да му е ясно, е че се получава вакуум, който няма как да "спасиш".. На всеки му е ясно, че след изваждането на члена мускула остава леко разширен и навлиза вътре въздух, а с въздуха излиза и... сещате се какво.
Просто и на 30 години да е като не знае..
Не знам, по-добре си прави клизми, за да не ти е кофти следващ път. Или му купи литература на твоя да чете и да знае за следващия път.
Don't tell me what I can or can't do !
да бе...Първоначално написано от Misha_91
![]()
Първо: и двамата са на 19... Мината е възрастта на това с фукането "Ах, колко изч*ках... Как й го надъних" и т.н.
Второ: Щом се е стигнало до секс, то връзката е сериозна... и всичко си остава само между тях двамата...
По темата: да; клизмата е желателна преди практикуването на този вид секс и да; не е желателно той да вади члена си рязко![]()
Ima i dosta neobrazovani jenki oba4e.Onq den 4ukam edna sau4eni4ka v zadniq dvor ,gotina e i ima stra6no hubav zadnik,a marlata i s marla ne kaza 4e imala raztroistvo...Sami se se6taite kakvo stana...Ami v toq slu4ai v koie vinata a?I mi vika nakraq 4ak"ma az imah malko problemi s korema".Moje li da go znae6 tva i d ane kaje6....???Първоначално написано от Boyd
Абе клизми..не е задължително! Аз никога не съм си правила и не съм имала абсолютно никакви проблеми.
По-важното е как действа момчето
Smile!?
Спокойно,нормално си е.На мен също ми се е случвало да се изпускам няколко пъти.И бъди спокойна не се случва всеки път.Първоначално написано от Mim4eto11
Първоначално написано от margo_93
Оооо и на тебе вече май не ти държи халката....Ама то не може от 14 да те праскат в задния двор и да са те минали една камара хора и да не се насираш.
Zadnika si e moi nali? I ne ti vliza v rabotata kolko hora sa me minali,qsno!!!Първоначално написано от KLI_ENT
да бе...![]()
Първо: и двамата са на 19... Мината е възрастта на това с фукането "Ах, колко изч*ках... Как й го надъних" и т.н.
Второ: Щом се е стигнало до секс, то връзката е сериозна... и всичко си остава само между тях двамата...
По темата: да; клизмата е желателна преди практикуването на този вид секс и да; не е желателно той да вади члена си рязко[/quote]
+1\
/
Клизмата е опасна за здравето, може да умреш от нея![]()
п.п. LD, и аз съм от Плевен.Казвам се Иво, приятно ми е![]()
за жалост знаеш ли колко такива ги има дет и на 30 да станат не спират да се "хвалят" на приятели.... дано този не е от тях....Първоначално написано от Vampirella
и за второто...не винаги връзката е сериозна за да се стигне до секс.... някой се изч*кват и на 2 среща![]()
А колкото до авторката...ако се притесняваш да не се "хвали" или нещо такова и ако си имате доверие,т.е. и по-дълга връзка,по-добре поговори с него за да не се притеснявате после![]()
E аз искам! Много ще ме възбуди момиче да се изпусне върху мен..моляви ако има такива пишетеПървоначално написано от 444
![]()
Sinan Sakic rulzzz
Първоначално написано от srpsko_1988
Хехех това да не ти е фетиша?![]()
и аз никога не съм си правила клизми и е нямало никакви проблемиПървоначално написано от ra4ence
![]()
![]()
![]()
Kingsize - ti i azТази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!