nqkoi ot vas vlubval li se v momi4e ili mom4e v skype toest da sa vlubeni edin v drug no bez da sa se vijdali ?
Тфа е бати тъпият въпрос ? И може да пишеш на кирилица нали ?
Ами влюбвал - не.. но привързвал - да.. повечето тиинове си мислят, че се влюбват по skype, защото не са имали възможност да го направят наживо.. или поне не е било споделено.. та започва едно търсене на любов и дори привързаноста по skype се смята за влюбване понякога..но както и да е.. все някога ще пораснем.. :}
Не, никога. Не бих мопгла да се влюбя в някого по този начин.Първоначално написано от ze soares
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Нее....
Не мога да преценя всъщност... Да ОБИЧАШ човек който не си виждал и не познаваш лично за мен е невъзможно но да се ВЛЮБИШ в представата за този човек която си си изградил и в думите му мисля че може да се случи...![]()
Чак да се влюбиш в някой, който не познаваш, не мисля, че може да се случи.Може да ти допадне този човек, но чак любов...
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Да.. мисля, че това накрая е най-вярното от всичко казано досега..Първоначално написано от slun4ice
Излез от виртуалното и влезни в реалното !
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Да се влюбя - не. Но така си намерих най - добър приятел.Той е от друга страна и е дългогодишен приятел с гаджето и много си държа на него. Може да не съм му виждала лицето, ама е пич и по - откровенни разговори с други приятели не съм водила...
мне, по-скоро се привързах към нет-образа на един човек и когато го срещнах наживо разбрах, че няма нищо общо с това, за което се представяше![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Повечето пъти става така за съжаление... Мен за това вече ме е страх да се привързвам...Първоначално написано от tarataikЪ
Защо пък да не може ?? Аз така се зарознах с първата ми истинска любов (само че не беше в скайп, а в irc) - доста време си писахме и наистина се влюбих в този човек. После бяхме заедно 2 години.![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Така е в чата.Никога не можеш да си сигурен дали пишеш с човека,за който ти се представят.Затова и не влизам в чата.Първоначално написано от tarataikЪ
Да не забравяме обаче че по скайп примерно може и да се чувате а от гласа можеш да разбереш доста повече за чоевека отколкото само като си пишете...Първоначално написано от sasha_90
НАЙН!
Аааааааа, като се сетя... да!
В един от София, по скайпа... мамооооооооооооооо, умирах да си пиша с тва дете
![]()
![]()
Ма и аз бях на 12-13
Лелееееееее, тоя само лъжеше, а аз шашавата все му се връзвах
Как ме баламосвашеее, не е истина
Па я си бях бебе, наивно бебе
![]()
еlsy![]()
+1Първоначално написано от Prophecy
![]()
H!LfT M!R Fl!eGeN
КИРИЛИЦААААА в нея съм влюбена!!!!
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Ne, nesam... a btw towa ne e mnogo-mnogo za tazi tema no DENON nemoga da razbera za6to mnogo mom4enca kato teb si hvalqt komputriteaz pak karam SETA CORDOBA VARIO 1.6 MONOINJECTIO 75K.S
![]()
![]()
4udo golqmo
![]()
![]()
Ako ima ne6to pi6i na skype arshinkov2006, neiskam da se karame i da se darvim 6toto ima mnogo hora im porasva rabotata kato sa ot drugata strana na monitora
![]()
, prosto iskam da obsadim tazi tema
![]()
УЛИЦИТЕ НЕ СА ПИСТИ...
___BMW M-POWER___
TUNING IS NOT A CRIME
Да!
Влюбих се в аватара и.
После тя си го смени и скъсахме.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Итс ол абоут Хаус мюзик... сори за спама тъпо ми беше![]()